2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar bu hafta değil önümüzdeki hafta sezeryan doğumum var annem kalıcak yanımda bugün 38 haftaya girdim ailem önümüzdeki haftasonu yazlığa gidip pazar döneceklermiş ben döndüklerinden 3 gün sonra Doğum
yapıcam dün akşam annem dedi gidebiliriz diye şu sıralar şehirdışına gitme ya ani Doğum yaparsam dedim belli değil gitmeyiz falan dedi bugün ablam söyledi hepbirlikte gidiyoruz diye çok sinirlendim 5 saatlik yol nasıl yetişebilir ki benim kv rahmetli ve Doğumda annemden başka gelebilecek kimse yok ve keyfi gidiyorlar arayıp bişey demedim dün akşam söylemiştim istemediğimi bu ne rahatlık anlamadım arayıp olay yapmak istemiyorum ama çok sinir oldum haksız mıyım sizce ? aylardır evdeler gitmiyorlar bu haftayımı buldular birde 1 ay kalıcak bende Doğumdan önce kafa dinlemek istiyormuş sanki kendi doğuracak ani Doğum olursa ne yapar diye düşünmesi gerekmez mi
canım benim hamilelik stresindesin hemde haklisin ani dogum olsada gelirler 5 saat neki canınniz sağolsun bebeğin kucağına nasip olsun inşallah

Ya kizlar bisey danismak istiyorum; son haftalarda hemoroid problemi yasayan oldu mu ve bisey onerir misiniz?
Malum doguma yakin kabizlik problemi olmamasina ragmen agrili bir sislik olusmus demin farkettim.
Hani kayisi fln yerim de zaten kabizlik problemi de yok neye yarayacak ki yesem diye dusundum
Neden oldu hic anlamiyorum ama otururken bile hissettiriyor :KK43:

herkese gunaydın
ancak yazabiliyorum 33 + 1 gunlukken kanamam basladı ve dogum yaptım plesanta previa vardı zaten belki hatırlarsınız bebiş kuvezde henuz dikis yerlerim agrılarım bebegi gormeye git vs derken ancak yazabildim
hadi geçmiş olsun... gözünüz aydın .. rabbim analı babalı büyütsün inşallah.. inşallah miiss kokulunu evine götürürsün annesi ... tam olarak ayın kacinda dogdu canım benim

plesanta previa vardı 29. haftada yatmaya cekildim dogum baslamısdı diye 33. haftada dogru sekerlik
8 aralıkda dogurdum kanamam basladı bayagı öylede dogum oldu duracak gibin degildi ille gelecem dedi :anne:
hamdolsun şükürler olsun kuvezdede olsa rabbim sana bağışlamış allahim korusun inşallah buyumeyide nasip etsin inşallah

canım tutma Allah korusun idrar yolu enfeksiyonu olursun
yaa benim geldi diye koşup gidiyorum ama fazla birşey yok
tabiii sürekli kaçıra kaçıra birşey kalmıyor ki:KK70:
ben gülsem, öksürsem, hapşursam başını alıp gidiyor:ıslık:
ya hep bende kaciriyorum helede hapsirdiysam wc den yeni çıkmış olsam bile geliyor cantamsa ped ler var gunluk normal kac aydir hep cardi bende

Kızlar 3 cm acılmam varmıs suyum azalmış suni sancı ile doğuma girecem dualarınızı eksik etmeyin olur mu Rabbim herkesin evladını bağışlasın :)
ay canım benim allah kurtarsın duamda kalbimde seninle güzel haberlerini bekliyoruz

Ya kizlar bisey danismak istiyorum; son haftalarda hemoroid problemi yasayan oldu mu ve bisey onerir misiniz?
Malum doguma yakin kabizlik problemi olmamasina ragmen agrili bir sislik olusmus demin farkettim.
Hani kayisi fln yerim de zaten kabizlik problemi de yok neye yarayacak ki yesem diye dusundum
Canım bende de oldu hem de yeni farkettim bende son ay bagırsak hareketleri artmasına ragmen nasıl oldu şaşırdım acıkcası

Canım bende de oldu hem de yeni farkettim bende son ay bagırsak hareketleri artmasına ragmen nasıl oldu şaşırdım acıkcası
Ishal durumu da hemoroide sebep oluyor bunu onceden yasamistim bir kez.
Bu da ikinci ama o derece bir ishal problemi de yok. Biraz acik yaziyorum ama gaz cikarirken bile zorlamak artik bebegin basısıyla birlikte ters tepebiliyor galiba bu son aylar :KK43:
Yarin zaten muayenem var bir krem fln verirse sana da soyleyeyim canim. Zaten yatarken sekilden sekile giriyorum bi de otururken cikti basimiza

Kızlar bu plesantanın önde olma durumu kaçıncı hafta tespit ediliyor birde Sonra dan olma ihtimali varmı öncesin de normal olup

Canım ben de cuma günü ağdaya gideceğim tkrr. 15 günde 1 alınacak boyuta geliyor maşallah hormonlardan. Bir de gününde gelirse eğer, sezeryandan 1 gün önce aldıracağım nasipse. Ama hep temiz olmak lazım her an herşey olabilir. Bir de ben çalışıyorum,sıkıntı :) Kuaförde yaptırsana ağda. Ben de ilk defa açtım, çok utandım ama evde mümkün değil yapamıyorum. Çok rahatsız oluyorum.
canım önceden gidiyordum kuaföre ama hamilelikte çekindim valla
kuaför çok rahat
napalım canım hemşireler doktorlarda kusura bakmasın:KK70:

Ihmal etme. Doktorlar gebesin die pricto glyvenol krem verir yada onun fitilini. Ama 20 haftalikken hemoroid ameliyati olmus birj.olarak ptoctolog fitili tek gecerim. Aksam kullan sabaha toparlar seni. Doktoruna bi sor kremle gecmiyo canli orbegiyim

X