- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.402
canım benim hamilelik stresindesin hemde haklisin ani dogum olsada gelirler 5 saat neki canınniz sağolsun bebeğin kucağına nasip olsun inşallahKızlar bu hafta değil önümüzdeki hafta sezeryan doğumum var annem kalıcak yanımda bugün 38 haftaya girdim ailem önümüzdeki haftasonu yazlığa gidip pazar döneceklermiş ben döndüklerinden 3 gün sonra Doğum
yapıcam dün akşam annem dedi gidebiliriz diye şu sıralar şehirdışına gitme ya ani Doğum yaparsam dedim belli değil gitmeyiz falan dedi bugün ablam söyledi hepbirlikte gidiyoruz diye çok sinirlendim 5 saatlik yol nasıl yetişebilir ki benim kv rahmetli ve Doğumda annemden başka gelebilecek kimse yok ve keyfi gidiyorlar arayıp bişey demedim dün akşam söylemiştim istemediğimi bu ne rahatlık anlamadım arayıp olay yapmak istemiyorum ama çok sinir oldum haksız mıyım sizce ? aylardır evdeler gitmiyorlar bu haftayımı buldular birde 1 ay kalıcak bende Doğumdan önce kafa dinlemek istiyormuş sanki kendi doğuracak ani Doğum olursa ne yapar diye düşünmesi gerekmez mi