• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım bende de oldu hem de yeni farkettim bende son ay bagırsak hareketleri artmasına ragmen nasıl oldu şaşırdım acıkcası
Ishal durumu da hemoroide sebep oluyor bunu onceden yasamistim bir kez.
Bu da ikinci ama o derece bir ishal problemi de yok. Biraz acik yaziyorum ama gaz cikarirken bile zorlamak artik bebegin basısıyla birlikte ters tepebiliyor galiba bu son aylar :(
Yarin zaten muayenem var bir krem fln verirse sana da soyleyeyim canim. Zaten yatarken sekilden sekile giriyorum bi de otururken cikti basimiza

Kızlar bu plesantanın önde olma durumu kaçıncı hafta tespit ediliyor birde Sonra dan olma ihtimali varmı öncesin de normal olup

Canım ben de cuma günü ağdaya gideceğim tkrr. 15 günde 1 alınacak boyuta geliyor maşallah hormonlardan. Bir de gününde gelirse eğer, sezeryandan 1 gün önce aldıracağım nasipse. Ama hep temiz olmak lazım her an herşey olabilir. Bir de ben çalışıyorum,sıkıntı :) Kuaförde yaptırsana ağda. Ben de ilk defa açtım, çok utandım ama evde mümkün değil yapamıyorum. Çok rahatsız oluyorum.
canım önceden gidiyordum kuaföre ama hamilelikte çekindim valla
kuaför çok rahat
napalım canım hemşireler doktorlarda kusura bakmasın:KK70:

Ya kizlar bisey danismak istiyorum; son haftalarda hemoroid problemi yasayan oldu mu ve bisey onerir misiniz?
Malum doguma yakin kabizlik problemi olmamasina ragmen agrili bir sislik olusmus demin farkettim.
Hani kayisi fln yerim de zaten kabizlik problemi de yok neye yarayacak ki yesem diye dusundum
Neden oldu hic anlamiyorum ama otururken bile hissettiriyor :KK43:
Ihmal etme. Doktorlar gebesin die pricto glyvenol krem verir yada onun fitilini. Ama 20 haftalikken hemoroid ameliyati olmus birj.olarak ptoctolog fitili tek gecerim. Aksam kullan sabaha toparlar seni. Doktoruna bi sor kremle gecmiyo canli orbegiyim

hanımlarrr
temizlik işlerini ne yaptınız
ben dün ağda yapacaktım ama öyle zorlandım ki
zaten bebeğimde çok hareketlendi tedirgin oldum
kolaya kaçtım :KK43:

geçen gün muayene olmadan önce jilet yaptım kaşıntıdan öldüm tahriş oldu . normalde lazer yapıyorum ama doktor yasakladı. ağdayı mümkünatı yok ne kendim ne başkasına yaptiramiyorum. Mecbur jilet yapicam yine napayım :KK43:

Canım ben de cuma günü ağdaya gideceğim tkrr. 15 günde 1 alınacak boyuta geliyor maşallah hormonlardan. Bir de gününde gelirse eğer, sezeryandan 1 gün önce aldıracağım nasipse. Ama hep temiz olmak lazım her an herşey olabilir. Bir de ben çalışıyorum,sıkıntı :) Kuaförde yaptırsana ağda. Ben de ilk defa açtım, çok utandım ama evde mümkün değil yapamıyorum. Çok rahatsız oluyorum.

Hayatımda jilet kullanmayan ben kullanmaya basladım mecburen

Bir arkadasim agda yaptiginin aksamina dogurmus, agda erken dogumu tetikliyormus kizlar dikkat edin.

Ihmal etme. Doktorlar gebesin die pricto glyvenol krem verir yada onun fitilini. Ama 20 haftalikken hemoroid ameliyati olmus birj.olarak ptoctolog fitili tek gecerim. Aksam kullan sabaha toparlar seni. Doktoruna bi sor kremle gecmiyo canli orbegiyim
Hatirladim canim sen cok cekmistin hemoroidden de anca ameliyatla kurtulmustun. Bu ilaclari not alip sorayim bir. Cok sagol

Kızlar 3 cm acılmam varmıs suyum azalmış suni sancı ile doğuma girecem dualarınızı eksik etmeyin olur mu Rabbim herkesin evladını bağışlasın :)
Allah yardimcin olsun. Kolay dogum icin Abese suresi 20. ayeti okumayi tavsiye ediyorlar. (Sümmessebiile yesserah) Suni sanci verilince okursun kolayca dogumun olur insaallah. Guzelce evladina kavus insaallah saglikla selametle afiyetle. Simdiden mubarek olsun.

Kızlar son haftalar hurma yiyecek mısınız acılmayı hızlandırıyor dıyolar

ben başladım günde 6 tane yiyorum..
inşallh etkisini görürüz.

Karıştırdım sanirim canım hayırlısıyla gelsin bebişin.

Benimde annem geleyim diyor gündüzleri yalniz kalma diyor yok diyorum yalniz kalırım stres yapıyorum basımda biri dikilirse :)

benim geliyor gündüz ama akşama git diyorum
Bu sefer ona sarıyorum kadının bir şey yaptığı yok ama oda girsin gelemez sıkıntıya biliyorum

Yok yine erken daha sonra gelsinler
36+4 de geldi oğlum hala kuvözde

Bir an önce kavuşursun inşallah..

bebegın agırlıgı bı yana ben kendim cok kılo alıyorum alısık da degilim nasıl zorlanıyorum anlatamam :KK49:
Evet kilo işi zor, ama az kilo da olsa bence bebegi tasimaktan gelen bir agirlik gucluk oluyor. Benim bebek cok buyuk degil hatta doktor daha kilo almasi gerekiyor diyor, kiziyor bana iyi beslenmiyorum diye ama yine de sonunda agir vasita oldum ciktim iste. Hahaha... Senin bebek kac kg, sen kac kg aldin?

Back
X