2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kızlarrrr günaydınnn
çok utanarak birşey diyeceğim
galiba ben çişimi altıma kaçırıyorum:olamaz:
kontrolüm bu hafta sonu
var mı benim gibi sidikliiii:KK70::KK70:
bide artık çatı ağrısından duramıyorum
son 3 gündür bazı zamanlar yürümeye bile zorlanıyorum
Bende o agrı 18 haftadan beri var arada gidip gelıyo gece donerken bıle agrı oluyo yururken o kadar yavasladımkı nine dıyom kendime

yok canım karıştırdın galiba
Salı kontrole gideceğim nst normal doğumu bekliyorum inşallahb

aynen canım günün belli olmasa her an bekliyor olsan mutlaka son haftalarda yanında olmak isteyecektir.
Benim annemde şimdi geleyim akşamları kalayım diyor mesela ben istemiyorum İnan evde fazladan bir kişiye şu ara tahammülüm yok..
bide panik oluyor her ağrımda acaba Doğum mu diye.
Senin durumun tersi işte..
Karıştırdım sanirim canım hayırlısıyla gelsin bebişin.

Benimde annem geleyim diyor gündüzleri yalniz kalma diyor yok diyorum yalniz kalırım stres yapıyorum basımda biri dikilirse :)

Günaydın kızlar dogurmadan tekrar aranızdayım nişan geldikten hemen sonra doğumun başlaması çok fazla olmuyormuş doktor keyfine bak artık en fazla 2 hafta gecikir dedi yine sancı olursa su gelirse hemen gel dedi şimdilik çok şükür iyiyiz kızında keyfi yerinde artık ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek :anneadayı:
Zaten 37nin içindesin 2 hafta sonra 39un içinde olacaksın cidden bu nişanın gelmesi bir sey ifade etmiyormus:KK70: gerci benim ne kadar tanidik varsa nisandan sonra max 2 gune dogurdu ama dogurmayanda varmus bakalım senin ki nasıl olacak

hanımlarrr
temizlik işlerini ne yaptınız
ben dün ağda yapacaktım ama öyle zorlandım ki
zaten bebeğimde çok hareketlendi tedirgin oldum
kolaya kaçtım :KK43:

Günaydın. Hayırlı sabahlar. Hayırlı haftalar. Bizim sezaryen günümüz yarın. Heyecan dorukta. Bakalım 10. Olacak mıyız yoksa bugün bizi geçen bebişler olur mu :)
Anladigim kadariyla 10. lugu kacirmissin canim :) Yarin sorunsuz sikintisiz kucagina al yavrunu insallah. Heyecan yapma desem bos benim bile 15 gun kalmasina ragmen cok heyecanliyim ki 1 gun once nasil olurum tahmin edemiyorum

herkese gunaydın
ancak yazabiliyorum 33 + 1 gunlukken kanamam basladı ve dogum yaptım plesanta previa vardı zaten belki hatırlarsınız bebiş kuvezde henuz dikis yerlerim agrılarım bebegi gormeye git vs derken ancak yazabildim
Hayirli olsun canim. Bebegin bir an once saglikla kuvozden ciksin da annesinin sicak koynunda uyusun insallah :KK200:

kızlarrrr günaydınnn
çok utanarak birşey diyeceğim
galiba ben çişimi altıma kaçırıyorum:olamaz:
kontrolüm bu hafta sonu
var mı benim gibi sidikliiii:KK70::KK70:
bide artık çatı ağrısından duramıyorum
son 3 gündür bazı zamanlar yürümeye bile zorlanıyorum

Var canim var yalniz diilsin :ıslık:

Sen nasilsin canim hem ruhen hem bedenen toparlandı mi biraz

Spinalin yan etkileri hastaneden taburcu olunca başladı
Ömrumde böyle agrı görmedim tekrar hastaneye gıttım serumlarla ayakta durmaya calıştım
Berbat bir seydi
2 gun aynı hastane içinde bebegımı görmeye dahi gidemedim agrıdan

Bugun agrım devam edıyor ama sanırım azalıyor.
Birazdan oğlumu görmeye gidecegim
Salı gunu emzırmeme musade edecekler galiba heyecanla bekliyorum

hanımlarrr
temizlik işlerini ne yaptınız
ben dün ağda yapacaktım ama öyle zorlandım ki
zaten bebeğimde çok hareketlendi tedirgin oldum
kolaya kaçtım :KK43:
geçen gün muayene olmadan önce jilet yaptım kaşıntıdan öldüm tahriş oldu . normalde lazer yapıyorum ama doktor yasakladı. ağdayı mümkünatı yok ne kendim ne başkasına yaptiramiyorum. Mecbur jilet yapicam yine napayım :KK43:

X