- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende o agrı 18 haftadan beri var arada gidip gelıyo gece donerken bıle agrı oluyo yururken o kadar yavasladımkı nine dıyom kendimekızlarrrr günaydınnn
çok utanarak birşey diyeceğim
galiba ben çişimi altıma kaçırıyorum
kontrolüm bu hafta sonu
var mı benim gibi sidikliiii
bide artık çatı ağrısından duramıyorum
son 3 gündür bazı zamanlar yürümeye bile zorlanıyorum
yok canım karıştırdın galiba
Salı kontrole gideceğim nst normal doğumu bekliyorum inşallahb
Karıştırdım sanirim canım hayırlısıyla gelsin bebişin.aynen canım günün belli olmasa her an bekliyor olsan mutlaka son haftalarda yanında olmak isteyecektir.
Benim annemde şimdi geleyim akşamları kalayım diyor mesela ben istemiyorum İnan evde fazladan bir kişiye şu ara tahammülüm yok..
bide panik oluyor her ağrımda acaba Doğum mu diye.
Senin durumun tersi işte..
canım ben 37 girince yemeye başlayacağım Allahın izni ileKızlar son haftalar hurma yiyecek mısınız acılmayı hızlandırıyor dıyolar
yok canım yaa benim 3 gündür başladıBende o agrı 18 haftadan beri var arada gidip gelıyo gece donerken bıle agrı oluyo yururken o kadar yavasladımkı nine dıyom kendime
hayırlı olsun vevgeçmiş olsun cnmherkese gunaydın
ancak yazabiliyorum 33 + 1 gunlukken kanamam basladı ve dogum yaptım plesanta previa vardı zaten belki hatırlarsınız bebiş kuvezde henuz dikis yerlerim agrılarım bebegi gormeye git vs derken ancak yazabildim
Zaten 37nin içindesin 2 hafta sonra 39un içinde olacaksın cidden bu nişanın gelmesi bir sey ifade etmiyormus gerci benim ne kadar tanidik varsa nisandan sonra max 2 gune dogurdu ama dogurmayanda varmus bakalım senin ki nasıl olacakGünaydın kızlar dogurmadan tekrar aranızdayım nişan geldikten hemen sonra doğumun başlaması çok fazla olmuyormuş doktor keyfine bak artık en fazla 2 hafta gecikir dedi yine sancı olursa su gelirse hemen gel dedi şimdilik çok şükür iyiyiz kızında keyfi yerinde artık ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek
Anladigim kadariyla 10. lugu kacirmissin canim :) Yarin sorunsuz sikintisiz kucagina al yavrunu insallah. Heyecan yapma desem bos benim bile 15 gun kalmasina ragmen cok heyecanliyim ki 1 gun once nasil olurum tahmin edemiyorumGünaydın. Hayırlı sabahlar. Hayırlı haftalar. Bizim sezaryen günümüz yarın. Heyecan dorukta. Bakalım 10. Olacak mıyız yoksa bugün bizi geçen bebişler olur mu :)
Hayirli olsun canim. Bebegin bir an once saglikla kuvozden ciksin da annesinin sicak koynunda uyusun insallahherkese gunaydın
ancak yazabiliyorum 33 + 1 gunlukken kanamam basladı ve dogum yaptım plesanta previa vardı zaten belki hatırlarsınız bebiş kuvezde henuz dikis yerlerim agrılarım bebegi gormeye git vs derken ancak yazabildim
kızlarrrr günaydınnn
çok utanarak birşey diyeceğim
galiba ben çişimi altıma kaçırıyorum
kontrolüm bu hafta sonu
var mı benim gibi sidikliiii
bide artık çatı ağrısından duramıyorum
son 3 gündür bazı zamanlar yürümeye bile zorlanıyorum
Var canim var yalniz diilsin
36 haftadan sonra istedikleri zaman gelebilirler
Yok yine erken daha sonra gelsinler
36+4 de geldi oğlum hala kuvözde
şu minikleri alsaydık bir kucağımıza
Sen nasilsin canim hem ruhen hem bedenen toparlandı mi biraz
geçen gün muayene olmadan önce jilet yaptım kaşıntıdan öldüm tahriş oldu . normalde lazer yapıyorum ama doktor yasakladı. ağdayı mümkünatı yok ne kendim ne başkasına yaptiramiyorum. Mecbur jilet yapicam yine napayımhanımlarrr
temizlik işlerini ne yaptınız
ben dün ağda yapacaktım ama öyle zorlandım ki
zaten bebeğimde çok hareketlendi tedirgin oldum
kolaya kaçtım
allah yardımcın olsun ..güzel haberlerini bekliyoruz ..rabbim kolaylık versin canımKızlar 3 cm acılmam varmıs suyum azalmış suni sancı ile doğuma girecem dualarınızı eksik etmeyin olur mu Rabbim herkesin evladını bağışlasın :)
oooo hadi bakalım gelsin 11. bebiş :)Kızlar 3 cm acılmam varmıs suyum azalmış suni sancı ile doğuma girecem dualarınızı eksik etmeyin olur mu Rabbim herkesin evladını bağışlasın :)