2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın kızlar dogurmadan tekrar aranızdayım nişan geldikten hemen sonra doğumun başlaması çok fazla olmuyormuş doktor keyfine bak artık en fazla 2 hafta gecikir dedi yine sancı olursa su gelirse hemen gel dedi şimdilik çok şükür iyiyiz kızında keyfi yerinde artık ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek :anneadayı:
36 haftadan sonra istedikleri zaman gelebilirler :KK70:

Oha canım 6 magnezyum ne ya bir tane içiyordum yan etkileri faydadan çok bel ağırlıktan ağrıyor tek çaresi doğum ya sıcak tut ayaklarını belini incitme ağır kaldırma idare ederiz doğuma kadar sağlıkla gelsinler
Canım bende bel ve sırt ağrısı çok oluyordu. Resmen geceleri ağrıdan oturup ağlıyordum. Doktorum bana günde 6 magnezyum içmemi söylemişti ama ben korkudan içmemiştim. Youtubedan egzersizler açıp onları da denemiştim fakat beni daha da kötü etkilemişti. Hiç bir çare bulamamıştım. Sonrada kendiliğinden geçti. Biara ben bu ağrılarla asla doğuramam ıkınamam diyordum. Çünki nefes alırken bile okadar ağrım oluyordu ki. Rabbim yardımcın olsun canım inşallah tezzamanda geçer ağrın. Okadar yazdım ama bi tavsiyede bulunamıyorum malesef.

Günaydın kızlar dogurmadan tekrar aranızdayım nişan geldikten hemen sonra doğumun başlaması çok fazla olmuyormuş doktor keyfine bak artık en fazla 2 hafta gecikir dedi yine sancı olursa su gelirse hemen gel dedi şimdilik çok şükür iyiyiz kızında keyfi yerinde artık ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek :anneadayı:
Nisanin gelip gelmemesi ne farkettiriyor o zaman? :KK64:

Kızlar bu hafta değil önümüzdeki hafta sezeryan doğumum var annem kalıcak yanımda bugün 38 haftaya girdim ailem önümüzdeki haftasonu yazlığa gidip pazar döneceklermiş ben döndüklerinden 3 gün sonra Doğum
yapıcam dün akşam annem dedi gidebiliriz diye şu sıralar şehirdışına gitme ya ani Doğum yaparsam dedim belli değil gitmeyiz falan dedi bugün ablam söyledi hepbirlikte gidiyoruz diye çok sinirlendim 5 saatlik yol nasıl yetişebilir ki benim kv rahmetli ve Doğumda annemden başka gelebilecek kimse yok ve keyfi gidiyorlar arayıp bişey demedim dün akşam söylemiştim istemediğimi bu ne rahatlık anlamadım arayıp olay yapmak istemiyorum ama çok sinir oldum haksız mıyım sizce ? aylardır evdeler gitmiyorlar bu haftayımı buldular birde 1 ay kalıcak bende Doğumdan önce kafa dinlemek istiyormuş sanki kendi doğuracak ani Doğum olursa ne yapar diye düşünmesi gerekmez mi
Kız anneler falan cok rahat oluyor artik tecrübeden mi umursamazliktan mı bilemem bırak gitsin ya inşallah zamanını bekler bebisin :)

plesanta previa vardı 29. haftada yatmaya cekildim dogum baslamısdı diye 33. haftada dogru sekerlik
8 aralıkda dogurdum kanamam basladı bayagı öylede dogum oldu duracak gibin degildi ille gelecem dedi :anne:
Hayırlı olsun canım durumunuz nasıl kaç kiloydu kuvezde kaldı mı sağlıkla büyüsün inşallah ❤️

herkese gunaydın
ancak yazabiliyorum 33 + 1 gunlukken kanamam basladı ve dogum yaptım plesanta previa vardı zaten belki hatırlarsınız bebiş kuvezde henuz dikis yerlerim agrılarım bebegi gormeye git vs derken ancak yazabildim
Cok gecmiş olsun canım Rabbim evladını sağlıklı bir şekilde eve getirmeniz i nasip etsin: ))

acıkcası benim dogumum cok zordu zira 4 ünite civarı kan aldım zaten asırı kansızlık vardı ameliyattada asırı kanamam olmus derken kan verildii vs agrılarımdan bahsetmim bile ama moraliniz bozulmasın benim plesanta previa vardı ve 4. sezeryandı zaten 4. sezeryan oldugu için hala iylesemedm agrılar vs devam 10 gun oldu dogum yapalı minnakım 2200 gr oldu cok minnak ya gr.lar ne kadar fark ediyor bebişlerde

Yerim onu ya, olsun en azından 2 kg nin üzerinde öyle düşün. Çok kısa sürede toparlar gör bak annesi..

kızlarrrr günaydınnn
çok utanarak birşey diyeceğim
galiba ben çişimi altıma kaçırıyorum:olamaz:
kontrolüm bu hafta sonu
var mı benim gibi sidikliiii:KK70::KK70:
bide artık çatı ağrısından duramıyorum
son 3 gündür bazı zamanlar yürümeye bile zorlanıyorum

Canımmm çok güldüm ya :KK70:
Benim de eğer çok tuvaletim geldiyse, tutuyorsam birkaç damla kaçırıyorum, koşa koşa gidiyorum wc ye :KK70:
Benim de kontrolüm bu haftasonu, inşallah güzel haberler alırız ❤
Haftamız baya ilerledi, normal artık diye düşünüyorum ama ben de yürümeye zorlanıyorum.

herkese gunaydın
ancak yazabiliyorum 33 + 1 gunlukken kanamam basladı ve dogum yaptım plesanta previa vardı zaten belki hatırlarsınız bebiş kuvezde henuz dikis yerlerim agrılarım bebegi gormeye git vs derken ancak yazabildim

Canım hatırlamaz miyiz 5. Bebek ama 4.doğum ikizler vardı sende :)

Sağlık sıkıntısı olmasında kilo hiç önemli değil hemen toparlar bi bakmissin 4 kiloyu geçmiş :)

Kendine cok iyi bak dikkat et :)

Canımmm çok güldüm ya :KK70:
Benim de eğer çok tuvaletim geldiyse, tutuyorsam birkaç damla kaçırıyorum, koşa koşa gidiyorum wc ye :KK70:
Benim de kontrolüm bu haftasonu, inşallah güzel haberler alırız ❤
Haftamız baya ilerledi, normal artık diye düşünüyorum ama ben de yürümeye zorlanıyorum.
canım tutma Allah korusun idrar yolu enfeksiyonu olursun
yaa benim geldi diye koşup gidiyorum ama fazla birşey yok
tabiii sürekli kaçıra kaçıra birşey kalmıyor ki:KK70:
ben gülsem, öksürsem, hapşursam başını alıp gidiyor:ıslık:

X