gozun aydin,cokda gecmis olsun ayni zamanda.rabbim sagligiyla kucaginda eve getirdigin gunleride gostersin insallahherkese gunaydın
ancak yazabiliyorum 33 + 1 gunlukken kanamam basladı ve dogum yaptım plesanta previa vardı zaten belki hatırlarsınız bebiş kuvezde henuz dikis yerlerim agrılarım bebegi gormeye git vs derken ancak yazabildim
Gozunuz aydin, hayirli mubarek olsun. Allah sifa versin insaallah ikinize de, en yakin zamanda kavusursunuz saglikla insaallah.herkese gunaydın
ancak yazabiliyorum 33 + 1 gunlukken kanamam basladı ve dogum yaptım plesanta previa vardı zaten belki hatırlarsınız bebiş kuvezde henuz dikis yerlerim agrılarım bebegi gormeye git vs derken ancak yazabildim
Kaçırmışım bile :)) bütün bebekler sağlıklı olsun inşallah. Hiç biri kuvöze girmesin hepsi de anasinin koynunda uyusun inşallahYaaa çok heyecanli
1 günle ilk 10 u kaçırmazsin inşallah
Ama dün arkadasimizin nişanı geldi sonra da hastaneye gidecekti belki güzel haber gelir :)
Gözün aydın canım. Allah kolaylık versin. Bebeğin de sen de çabucak iyileşin inşallah. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallahherkese gunaydın
gozun aydin,cokda gecmis olsun ayni zamanda.rabbim sagligiyla kucaginda eve getirdigin gunleride gostersin insallah
Gozunuz aydin, hayirli mubarek olsun. Allah sifa versin insaallah ikinize de, en yakin zamanda kavusursunuz saglikla insaallah.
Gözün aydın canım. Allah kolaylık versin. Bebeğin de sen de çabucak iyileşin inşallah. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah
herkese gunaydın
Canım benim rabbim yardımcınız olsun bebeişin kucagında eve dön tez zamanda insallah..rabbim bebişini sana bağışlasın saglıklı uzun ömürleri olsunherkese gunaydın
Günaydın sağ ol canım bir şey yok şimdilik artık eli kulağında bekliyorum
Kisa zamanda toparlar, hemen buyur bebisin insaallah sen merak etme. Cok guzel gunler sizi bekliyor.sagolun canlarım hepiniz vakitli zamanda saglıkla alın kuzularınızı kucagınıza İnsaAllah
oyle minnak ki bakalım nasıl olacak heyecan dorukda halimize hamdolsun birkac giysi alıcam tekrar internetten prematureler için zira digerleri bayagı buyuk gelir
bayagı doguran vardır herhal baska bebesi kuvezde olan varmı olmasın yaa cok zor bir durum
Sancılarım hastaneyi görünce durdu canımB Belkibiumut canım son durum ne. Merak ettim seni. Sancın felan başladımı?
acıkcası benim dogumum cok zordu zira 4 ünite civarı kan aldım zaten asırı kansızlık vardı ameliyattada asırı kanamam olmus derken kan verildii vs agrılarımdan bahsetmim bile ama moraliniz bozulmasın benim plesanta previa vardı ve 4. sezeryandı zaten 4. sezeryan oldugu için hala iylesemedm agrılar vs devam 10 gun oldu dogum yapalı minnakım 2200 gr oldu cok minnak ya gr.lar ne kadar fark ediyor bebişlerdeCanımm çok geçmiş olsun ve gözünüz aydın♥ Rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inlş..Kaç kg doğdu bebeğin? Doğumun nasıl geçti?
amin canım cumlemizinki İnsaAllahCanım benim rabbim yardımcınız olsun bebeişin kucagında eve dön tez zamanda insallah..rabbim bebişini sana bağışlasın saglıklı uzun ömürleri olsun
benim doguum 8 aralıkda olduKisa zamanda toparlar, hemen buyur bebisin insaallah sen merak etme. Cok guzel gunler sizi bekliyor.
Seninle birlikte 10 dogum olmus oldu simdiye kadar ama siralama degisecek sanirim. Tam olarak hangi tarihte oldu dogumun?
Sağ ol canım merak için iyiyim çok şükür sancimda kesildi ishalde hepsi yalancı belirti sanırım ya da hazırlık şimdilik doğum gözükmüyorevde de teksin doktora git bakalım merak ettim şimdi müsait olunca Habee ver canım.
Sağ ol canım inşallah hepimiz bir avazda kurtuluruzNişanın gelmiş canım hayırlısıyla kolayca kucağına alırsın inşallah kızını ❤
gercekdende oyle atraksiyon doluydu benim doguma gidiş vs oda bir anı simdi hemde en tatlısındanOcak anneleriyiz ama kac kisi aralıkta dogum yapmıs bu bebıslerın ne zaman geleceği belli olmuyo allah hakkımızda hayırlısını versın hayırla büyüsünler gerı kalanlar da hayırlı zamanda kucağına alsın insallah bende :)
Kız sen ne ara doğum yaptın bir sorun mu vardı acababenim doguum 8 aralıkda oldu