2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar 3 cm acılmam varmıs suyum azalmış suni sancı ile doğuma girecem dualarınızı eksik etmeyin olur mu Rabbim herkesin evladını bağışlasın :)[/QU

çok güzel ve rahat bir doğum oldun inşallah ne güzel sen de alıyorsun bebeğini kucağına güle güle büyüt şimdiden :nazar:

Spinalin yan etkileri hastaneden taburcu olunca başladı
Ömrumde böyle agrı görmedim tekrar hastaneye gıttım serumlarla ayakta durmaya calıştım
Berbat bir seydi
2 gun aynı hastane içinde bebegımı görmeye dahi gidemedim agrıdan

Bugun agrım devam edıyor ama sanırım azalıyor.
Birazdan oğlumu görmeye gidecegim
Salı gunu emzırmeme musade edecekler galiba heyecanla bekliyorum

Ayy canim benim ya :KK43: beldemi agri oldu yoksa bas agrisi falanmi cok cektin bebegin solunumu cigerleri ne durumda suan

pirayegibi pirayegibi ben doğuma gittiğim sabah idrar kaçırmıştım gerçi aşırı su fazlalığıydı sebebi ama yine idrar kaçırma normal bir durum

@dortyapraklipapatya geçmiş olsun canım kucagına alıp koklayabildiğin gunlerde gelecek merak etme
Bende bekliyorum ..
bende normal diye pek
üzerinde durmadım canım
rabbim seni tez zamanda evladına kavuştursun inşaallah

geçen gün muayene olmadan önce jilet yaptım kaşıntıdan öldüm tahriş oldu . normalde lazer yapıyorum ama doktor yasakladı. ağdayı mümkünatı yok ne kendim ne başkasına yaptiramiyorum. Mecbur jilet yapicam yine napayım :KK43:
ben normalde ağda yapıyordum ama canım bir türlü koca göbekle beceremedim
bu tipimle kuaföre gitmeye de çekindim
mecbur jilet yaptım
bakalım doğuma kadar çıkarsa belki bir daha ağda denerim

Oha canım 6 magnezyum ne ya bir tane içiyordum yan etkileri faydadan çok bel ağırlıktan ağrıyor tek çaresi doğum ya sıcak tut ayaklarını belini incitme ağır kaldırma idare ederiz doğuma kadar sağlıkla gelsinler

Zaten bıraktım canım artık 1 tane bile içmiyorum. Hiç bir faydasını görmedimki ben. Çok şükür o ağrılarımda yok artık

hanımlarrr
temizlik işlerini ne yaptınız
ben dün ağda yapacaktım ama öyle zorlandım ki
zaten bebeğimde çok hareketlendi tedirgin oldum
kolaya kaçtım :KK43:

Canım ben de cuma günü ağdaya gideceğim tkrr. 15 günde 1 alınacak boyuta geliyor maşallah hormonlardan. Bir de gününde gelirse eğer, sezeryandan 1 gün önce aldıracağım nasipse. Ama hep temiz olmak lazım her an herşey olabilir. Bir de ben çalışıyorum,sıkıntı :) Kuaförde yaptırsana ağda. Ben de ilk defa açtım, çok utandım ama evde mümkün değil yapamıyorum. Çok rahatsız oluyorum.

herkese gunaydın
ancak yazabiliyorum 33 + 1 gunlukken kanamam basladı ve dogum yaptım plesanta previa vardı zaten belki hatırlarsınız bebiş kuvezde henuz dikis yerlerim agrılarım bebegi gormeye git vs derken ancak yazabildim
En kısa zamanda bebişin çıkar inşallah küvözden. Allah analı babalı büyütsün dualarımız sen ve güzel bebeğinle.

Bende şuanda doktorda bekliyorum nstye girmek içün. 2 gündür çok kasılmalarım vardı. Şuanda hiçbirşey yok. :işsiz:
Tahmin etmiştim böyle olacağını , oysa nstde çıksın istiyordum. =)

X