yok canım tavsiyede bulunmadın ama 2 gündür magnezyum icmedigimi hatırladım belki de ondan arttı. Bende aşırı derece boyun sırt ağrısı oluyor hele 7. ayim kadar ne çektim bir ben bilirim. Simdi şükür biraz daha hafifledi işi bırakınca. sırf bu sebeple epidural bile istemiyorumCanım bende bel ve sırt ağrısı çok oluyordu. Resmen geceleri ağrıdan oturup ağlıyordum. Doktorum bana günde 6 magnezyum içmemi söylemişti ama ben korkudan içmemiştim. Youtubedan egzersizler açıp onları da denemiştim fakat beni daha da kötü etkilemişti. Hiç bir çare bulamamıştım. Sonrada kendiliğinden geçti. Biara ben bu ağrılarla asla doğuramam ıkınamam diyordum. Çünki nefes alırken bile okadar ağrım oluyordu ki. Rabbim yardımcın olsun canım inşallah tezzamanda geçer ağrın. Okadar yazdım ama bi tavsiyede bulunamıyorum malesef.
yok canım tavsiyede bulunmadın ama 2 gündür magnezyum icmedigimi hatırladım belki de ondan arttı. Bende aşırı derece boyun sırt ağrısı oluyor hele 7. ayim kadar ne çektim bir ben bilirim. Simdi şükür biraz daha hafifledi işi bırakınca. sırf bu sebeple epidural bile istemiyorum
iyi sen yine 5 10 demissin ben 2. yi hic düşünmesek bile dedim ama Allah hayırlısını versin tövbe dedim insan ağrı çekerken gözü görmüyorGerçekten çok zor ağrılar. Sırf bu ağrılar yüzünden eşime kaçkere benden 5-10 sene ikinci çocuğu bekleme demiştim.inşallah doğumdan sonra hiçbir ağrımız kalmaz.
Kızlar su bel ağrısı için bir çözümünüz var mı bir hareket yapıyor musunuz. havlu isittim koydum artık sıcak iyi değil biliyorum ama kopacak yerinden biraz gevşesin diye
Geceleri değil canım bütün gün kasılmam oluyor. Şuanda yatağa girdiğimden beri rahatım . Zaten yarın nstye gircem bakalım ne çıkcak. Gerçekten artık çok yoruldum haftada 2 kere doktora gidip nstye girmekten.
Sıcak duş bana çok iyi geliyor dene istersen/QUOTE]
duşa girdim canım hatta abarttım 1 saate yakın su kuşu gibi kaldım. fenalık basınca çıktım. ama tabi arkasından çamaşır as makine boşalt derken bel koptu yine
sen ne yaptın sezeryan randevusu alicaktın sanırım yarına :)
sen ne yaptın sezeryan randevusu alicaktın sanırım yarına :)
Gün belli diye rahat erken gelme ihtimalini düşünmüyo olursada hemen yola çıkarız eşi var diyordur neyse ilk şoku atlatıp sakinledim :) bişey demicem gitsin inşallah vaktinde gelir bebişimHaklısın canım aslında ama annende gümü belli diye rahat olabilir mi ?
atsan atılmaz satsan satılmaz konuşursan güzellikle yine söylersin düşünememişti belki.
Yada ablan söylesin ,
Gün belli diye rahat erken gelme ihtimalini düşünmüyo olursada hemen yola çıkarız eşi var diyordur neyse ilk şoku atlatıp sakinledim :) bişey demicem gitsin inşallah vaktinde gelir bebişim
Hehehe evet
Günaydın. Hayırlı sabahlar. Hayırlı haftalar. Bizim sezaryen günümüz yarın. Heyecan dorukta. Bakalım 10. Olacak mıyız yoksa bugün bizi geçen bebişler olur mu :)