• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Haklısın canım aslında ama annende gümü belli diye rahat olabilir mi ?
atsan atılmaz satsan satılmaz konuşursan güzellikle yine söylersin düşünememişti belki.
Yada ablan söylesin ,
Gün belli diye rahat erken gelme ihtimalini düşünmüyo olursada hemen yola çıkarız eşi var diyordur neyse ilk şoku atlatıp sakinledim :) bişey demicem gitsin inşallah vaktinde gelir bebişim

Gün belli diye rahat erken gelme ihtimalini düşünmüyo olursada hemen yola çıkarız eşi var diyordur neyse ilk şoku atlatıp sakinledim :) bişey demicem gitsin inşallah vaktinde gelir bebişim

aynen canım günün belli olmasa her an bekliyor olsan mutlaka son haftalarda yanında olmak isteyecektir.
Benim annemde şimdi geleyim akşamları kalayım diyor mesela ben istemiyorum İnan evde fazladan bir kişiye şu ara tahammülüm yok..
bide panik oluyor her ağrımda acaba Doğum mu diye.
Senin durumun tersi işte..

Günaydın. Hayırlı sabahlar. Hayırlı haftalar. Bizim sezaryen günümüz yarın. Heyecan dorukta. Bakalım 10. Olacak mıyız yoksa bugün bizi geçen bebişler olur mu :)

Yaaa çok heyecanli

1 günle ilk 10 u kaçırmazsin inşallah

Ama dün arkadasimizin nişanı geldi sonra da hastaneye gidecekti belki güzel haber gelir :)

Ara ara alttan alttan hafif hafif acimsi agrilar oluyor, sıklastı bayagi dune gore, sanci denilen sey bunlar midir acaba? (Cumlenin basinda ikilemelerde zirve yapmisim bu arada, hahaha:KK48: ) Acilmam oluyor mudur merak ediyorum. Daha bir 14-15 gun dayanir bebek bence ya, cok siddetli bir sey degil cunku. Yarin doktorda randevum var, NST'de ne cikacak bakalim... Bir de galiba cati muayenesi de yapabilir doktor, cunku gecen sefer sormustum yapiyor musunuz diye, 38den sonra demisti. Yarin 37+4 oluyorum yani 38in sonu sayilir artik, bence bakabilir, hazirlikli olayim, nasil bir seymis su cok korkulan cati muayenesi gorelim :KK17:

herkese gunaydın
ancak yazabiliyorum 33 + 1 gunlukken kanamam basladı ve dogum yaptım plesanta previa vardı zaten belki hatırlarsınız bebiş kuvezde henuz dikis yerlerim agrılarım bebegi gormeye git vs derken ancak yazabildim
gozun aydin,cokda gecmis olsun ayni zamanda.rabbim sagligiyla kucaginda eve getirdigin gunleride gostersin insallah

herkese gunaydın
ancak yazabiliyorum 33 + 1 gunlukken kanamam basladı ve dogum yaptım plesanta previa vardı zaten belki hatırlarsınız bebiş kuvezde henuz dikis yerlerim agrılarım bebegi gormeye git vs derken ancak yazabildim
Gozunuz aydin, hayirli mubarek olsun. Allah sifa versin insaallah ikinize de, en yakin zamanda kavusursunuz saglikla insaallah.

Yaaa çok heyecanli

1 günle ilk 10 u kaçırmazsin inşallah

Ama dün arkadasimizin nişanı geldi sonra da hastaneye gidecekti belki güzel haber gelir :)
Kaçırmışım bile :)) bütün bebekler sağlıklı olsun inşallah. Hiç biri kuvöze girmesin hepsi de anasinin koynunda uyusun inşallah

herkese gunaydın
Gözün aydın canım. Allah kolaylık versin. Bebeğin de sen de çabucak iyileşin inşallah. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah

gozun aydin,cokda gecmis olsun ayni zamanda.rabbim sagligiyla kucaginda eve getirdigin gunleride gostersin insallah

Gozunuz aydin, hayirli mubarek olsun. Allah sifa versin insaallah ikinize de, en yakin zamanda kavusursunuz saglikla insaallah.

Gözün aydın canım. Allah kolaylık versin. Bebeğin de sen de çabucak iyileşin inşallah. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah

sagolun canlarım hepiniz vakitli zamanda saglıkla alın kuzularınızı kucagınıza İnsaAllah
oyle minnak ki bakalım nasıl olacak heyecan dorukda halimize hamdolsun birkac giysi alıcam tekrar internetten prematureler için zira digerleri bayagı buyuk gelir
bayagı doguran vardır herhal baska bebesi kuvezde olan varmı olmasın yaa cok zor bir durum:KK17:

herkese gunaydın

Canımm çok geçmiş olsun ve gözünüz aydın♥ Rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inlş..Kaç kg doğdu bebeğin? Doğumun nasıl geçti?

Back
X