Herkeste aynı olmuyor cnm ya benim arkadaşta sezeryan olacaktı nişan gelmiş o duşa girmiş hemen ne olur ne olmaz diye duştan çıkınca da su gelmiş. hazır olmak lazım demek..
Yok canım sancı yada daha fazla işaret bekliyorum kızdanAy günümüz yakınmış.. görüştünmü cnm doktorla .. bende heyecanlandım ya inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Benim dediğim gibi oglanda geldi hemen doktora koştum 1 cm açıklık var ama şimdi doğmaz dedi 10 gün sonra doğdu tamB Belkibiumut olabilir ama ben hiç duymadım 10 gün sonra doguran ilk senden duydum canım arkadasım 2 sinde de nişanı geldi 1 gün sonra dogurdu, hayırlısı olsun gerçi heyecan daha da artmıstır şimdi :)
Nişan geldikten sonra 10 gün bekledi mi canımSende olmadı mı hiç benim oglanda oldu 10 gün sonra doğum oldu bakalım sancim falan olursa hastaneye giderim
Yesa ya sen insanı rahatlatıyorsun keşke doğumda yanımda olabilsen...Ayne canım. Ben de onu diyorum
Aynı gün de olur
İki gün içinde de olur
10 gün de bekleyebilir:)
Rabbim sağlıklı bir doğum ve bebiş nasip etsin canım :)))Öyle herkeste 2 gün değil ya keşke olsa da Aralık anneleri kurtulsa benim 10 gün sonra doğum oldu bakalım sancılarim olursa hastaneye atarım kendimi amanın çekilin doğuracak var diye çok heyecanlıyım şimdi ya
Yesa ya sen insanı rahatlatıyorsun keşke doğumda yanımda olabilsen...
Evet ağrısız sancisiz hemdeNişan geldikten sonra 10 gün bekledi mi canım
ben şimdiden yusuf yusuf modundayım ya...Puhahahahahahah aha çok tatlisin canım yaaa güldürdun beni akşam akSam
Bol keseden konuşuyorum şimdi tuzum kuru doğuma giderken yazarım yine yusuf yusuf :)
Şaka şaka millet nasıl yapıyorsa Bi de yaparız komsunun çocuğundan neyimız eksik :)
Sen çok rahat olursun doğumda ebeye doktora bile laf edersin böyle yapma böyle yap falanPuhahahahahahah aha çok tatlisin canım yaaa güldürdun beni akşam akSam
Bol keseden konuşuyorum şimdi tuzum kuru doğuma giderken yazarım yine yusuf yusuf :)
Şaka şaka millet nasıl yapıyorsa Bi de yaparız komsunun çocuğundan neyimız eksik :)
Sen çok rahat olursun doğumda ebeye doktora bile laf edersin böyle yapma böyle yap falan
Herkeze hayırlı akşamlarrr.yeni bebişlerimiz olmuş rabbim hayırlı uzun ömürler versin.
Arkadaşlar 37 haftalıgız ama çok aşırı derecede kasılmalarım var.cuma günğ kontrele gittim nts sancılarım cıktı.anlatmıştım hatırladınızmı bilmiyorum ben sezeryan olacam.doktor yarından için pazartesi alalım demişti sancıların var dedi.ben hissetmiyorsum ama nts de çıktı.doktor pazartesi diyince bende biraz daha dursun dayanabildiğim kadar beklemek istediğimi söyledim.ama iki gündür çok fenayım düzenli sancılarım yok ama sokakda iki adım atacak halim kalmadı benim.sanki vajinama bir bıçak saplanıyor adım atamıyorum.sizde de oluyormu bu durumlar.kafam çok karışık sizce daha cok kötü olana kadar beklemelimiyim.kafam çok karışık
Kesin sezeryan cnm diğer dogumumda sezeryandıCanım kesin sezeryan olacaksan doktor boyu kilosu sağlığı iyi alalım diyorsa sanki onu dinlemek mantikli geldi bana ama ?
Sancin varsa fazla bekleme canım dışarıda daha iyi gelişir bebek yinede doktorun bilir hayirlisiyla sağlıkla gelsinHerkeze hayırlı akşamlarrr.yeni bebişlerimiz olmuş rabbim hayırlı uzun ömürler versin.
Arkadaşlar 37 haftalıgız ama çok aşırı derecede kasılmalarım var.cuma günğ kontrele gittim nts sancılarım cıktı.anlatmıştım hatırladınızmı bilmiyorum ben sezeryan olacam.doktor yarından için pazartesi alalım demişti sancıların var dedi.ben hissetmiyorsum ama nts de çıktı.doktor pazartesi diyince bende biraz daha dursun dayanabildiğim kadar beklemek istediğimi söyledim.ama iki gündür çok fenayım düzenli sancılarım yok ama sokakda iki adım atacak halim kalmadı benim.sanki vajinama bir bıçak saplanıyor adım atamıyorum.sizde de oluyormu bu durumlar.kafam çok karışık sizce daha cok kötü olana kadar beklemelimiyim.kafam çok karışık
canım benim doktorunu dinle istersen senin cektiklerin bebeğini etkilemesinde ..Herkeze hayırlı akşamlarrr.yeni bebişlerimiz olmuş rabbim hayırlı uzun ömürler versin.
Vakitlerimiz yakın, bende de 2 gündür arada oluyor :/Merhaba kizlar,
Bu aksam kasıklarımda agri var. Otururken bir sey yok da, yururken adim atarken kasiklarimdan bacaklarima dogru bir agri var. Siddetli, kotu, dayanilmayacak bir sey degil ama farkli. Daha once bir kere daha oldu, bu gece tuvalete kalktigimda ama sonra tekrar uyuyunca sabah kalktigimda gecmisti. Simdi aksam tekrar basladi.
Herkeze hayırlı akşamlarrr.yeni bebişlerimiz olmuş rabbim hayırlı uzun ömürler versin.
Gözünüz aydin bundan sonrasi guzel olur insallah evde hasret giderirsiniz :)
Amin canlar amin cümlemizin yavrusunu korusun allahım.... Rabbim sizede saglıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin...oo çok güzel haber hamdolsun şükürler olsun..
misss kokulunu rabbim korusun birdaha ayırmasın inşallah.. neguzel kollariniza alacaksiniz inşallah bizlerede nasip olur kucagimiza almak sabırla duayla bekliyoruz..
canım benim duamda kalbimde seninle ve bebeginle minnos yavrunun ellerinden öpüyorum
rabbim tummm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin tüm isteyenlere tekrar tekrar nasip etsin amin inşallah...