2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Öyle herkeste 2 gün değil ya keşke olsa da Aralık anneleri kurtulsa benim 10 gün sonra doğum oldu bakalım sancılarim olursa hastaneye atarım kendimi amanın çekilin doğuracak var diye çok heyecanlıyım şimdi ya :anneadayı:
Sen zaten tecrübelisin canım bende herşey ezber bilgi :KK70:bende çok heyecanlandım hayırlısı ile kucagina alırsın ins

Bizim ebe nisan gelince hastaneye falan gelmeyin oturun oturduğunuz yerde ddedi:)

Ben olsam ben de kimseye soylemem:)
O zaman bekliyim bir kaç saate esim gelecek zaten şimdi söylersem Allah korusun acele eder heyecan yapar bakalım kizcem hareketli sanci yok gibi

Hadi inşallah canım bir gün oldu ilacı bırakalı ne meraklıymis bu minnoş doğmaya :)

annem ilacı bıraksa da gelsem hemen diyormuş demekki :anneadayı:
duş al rahatla , çantanı kontrol et , yat dinlen nişan gelince görüyoruz hemen pat diye gelmiyor baksana aralık anneleri günlerdir bekliyor..
inşallah öyle çok beklemezsin ama sancı yada su gelmeden de hastaneye gitmeye gerek yok gibi geliyor bana da :KK200:

Aynen canım tavsiyelerin için çok teşekkür ederim teyzesi bakalım ne zaman gelecek :emir_bebek:
annem ilacı bıraksa da gelsem hemen diyormuş demekki :anneadayı:
duş al rahatla , çantanı kontrol et , yat dinlen nişan gelince görüyoruz hemen pat diye gelmiyor baksana aralık anneleri günlerdir bekliyor..
inşallah öyle çok beklemezsin ama sancı yada su gelmeden de hastaneye gitmeye gerek yok gibi geliyor bana da :KK200:

Bizim ebe nisan gelince hastaneye falan gelmeyin oturun oturduğunuz yerde ddedi:)

Ben olsam ben de kimseye soylemem:)
Herkeste aynı olmuyor cnm ya benim arkadaşta sezeryan olacaktı nişan gelmiş o duşa girmiş hemen ne olur ne olmaz diye duştan çıkınca da su gelmiş. hazır olmak lazım demek..

X