2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım nişan gelince su gelecek diye bir sey yok ki 24 saat içinde ya da 1-2 güne dogum oluyor diye biliyorum ben
benim nişan geldiginde oyle vakitleriydi ögün markete gittim annemlere gittim gece 12 de evdeydim yattim uyudum gece bir ağrıyla sanciyla uyandim 4 de k.v.demi uyandirdim ve suyum evde geldi 5 gibi hastanedeydik sabah yedide 2 buçuk kiloda kizim normal dolarak dogdu birgün icinde oldu bitti hersey ilk dogumumda 99 /25 tembuz da dikise bile gerek kalmamisti ..

ama arkadasimin nişanı geldi agri car 3 gün hastaneye geldi gitti üçüncü gün doğurdu kadini alttan diktiler sonrada dikiş atmis tekrar diktiler
normal olan olacak olan arkadaslar kendinizi koruyun dikisler tutsun inşallah allah korusun kış ayi öksürük flan olmasak .. inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur bebislerimizi inşallah

Kızlar sezeryan için doktor kaçıncı haftada gün veriyor benim doktoruma kalsa 39, tamamlatacak bana ben o kadar beklemek istemiyorum çünkü benim doktorum devlette acil gitsem kim gelirse şansıma olacak onu da istemiyorum uygun hafta kaç oluyor ki sezeryan icin

Cnm benimde sezeryan ben sordugumda 39 demişti yani 38+5 fln olsun ne kadar durursa icerde o kadar iyi demişti valla kadın gayet relaks birde ikinci benim sezeryan yani tirsiorum aşağı inmesinden fln allah esirgesin

Kızlar bu hafta değil önümüzdeki hafta sezeryan doğumum var annem kalıcak yanımda bugün 38 haftaya girdim ailem önümüzdeki haftasonu yazlığa gidip pazar döneceklermiş ben döndüklerinden 3 gün sonra Doğum
yapıcam dün akşam annem dedi gidebiliriz diye şu sıralar şehirdışına gitme ya ani Doğum yaparsam dedim belli değil gitmeyiz falan dedi bugün ablam söyledi hepbirlikte gidiyoruz diye çok sinirlendim 5 saatlik yol nasıl yetişebilir ki benim kv rahmetli ve Doğumda annemden başka gelebilecek kimse yok ve keyfi gidiyorlar arayıp bişey demedim dün akşam söylemiştim istemediğimi bu ne rahatlık anlamadım arayıp olay yapmak istemiyorum ama çok sinir oldum haksız mıyım sizce ? aylardır evdeler gitmiyorlar bu haftayımı buldular birde 1 ay kalıcak bende Doğumdan önce kafa dinlemek istiyormuş sanki kendi doğuracak ani Doğum olursa ne yapar diye düşünmesi gerekmez mi

Kızlar bu hafta değil önümüzdeki hafta sezeryan doğumum var annem kalıcak yanımda bugün 38 haftaya girdim ailem önümüzdeki haftasonu yazlığa gidip pazar döneceklermiş ben döndüklerinden 3 gün sonra Doğum
yapıcam dün akşam annem dedi gidebiliriz diye şu sıralar şehirdışına gitme ya ani Doğum yaparsam dedim belli değil gitmeyiz falan dedi bugün ablam söyledi hepbirlikte gidiyoruz diye çok sinirlendim 5 saatlik yol nasıl yetişebilir ki benim kv rahmetli ve Doğumda annemden başka gelebilecek kimse yok ve keyfi gidiyorlar arayıp bişey demedim dün akşam söylemiştim istemediğimi bu ne rahatlık anlamadım arayıp olay yapmak istemiyorum ama çok sinir oldum haksız mıyım sizce ? aylardır evdeler gitmiyorlar bu haftayımı buldular birde 1 ay kalıcak bende Doğumdan önce kafa dinlemek istiyormuş sanki kendi doğuracak ani Doğum olursa ne yapar diye düşünmesi gerekmez mi
Csnım düşüncelerin de sonuna kadar haklısın insan o özel anında annesinden başka kimi isteyebilir ki yanında ara konus annenle belki daha vaktin var diye öyle düşünmüş olabilir

Haklısın canım aslında ama annende gümü belli diye rahat olabilir mi ?
atsan atılmaz satsan satılmaz konuşursan güzellikle yine söylersin düşünememişti belki.
Yada ablan söylesin ,

Rabbim hepimizi hayırlıca kurtarsın bebişlerimiz sağlıkla gelsin.
Hepimizde bir telaş rabbim hayırlısını versin
Bu benim 3 bebiş ve üçüncü sezeryanım olacak ilkinde 41.haftada sancı olmayınca ve çatımın dar olmasından sezeryan oldum.2. Bebişde birden 35. Haftada sancıyla kendimi ameliyat masasında buldum.buda 3. Bebiş tam günümü hatırlayamadıgım için tahmini ve ultrason ölcümlerime göre 36-37 haftalık gözüküyor bebek.herşeyi çok güzel riskli dönemide atlattın alalım hemen diyor doktor.yok beklesin biraz daha dedim ama dayanamıycam ben sanırım resmen alttarafıma bıçaklar saplanıyor.ben sancı nasıl birşeydi onuda unutmuşum bunlar sancımı bilemiyorum.sabah kontrolüm var belki salı günü alın artık diyebilirim.iyimi yapacam kötümü onuda bilmiyorum ama dayanacak gücüm kalmadı :mad:

Rabbim hepimizi hayırlıca kurtarsın bebişlerimiz sağlıkla gelsin.
Hepimizde bir telaş rabbim hayırlısını versin
Bu benim 3 bebiş ve üçüncü sezeryanım olacak ilkinde 41.haftada sancı olmayınca ve çatımın dar olmasından sezeryan oldum.2. Bebişde birden 35. Haftada sancıyla kendimi ameliyat masasında buldum.buda 3. Bebiş tam günümü hatırlayamadıgım için tahmini ve ultrason ölcümlerime göre 36-37 haftalık gözüküyor bebek.herşeyi çok güzel riskli dönemide atlattın alalım hemen diyor doktor.yok beklesin biraz daha dedim ama dayanamıycam ben sanırım resmen alttarafıma bıçaklar saplanıyor.ben sancı nasıl birşeydi onuda unutmuşum bunlar sancımı bilemiyorum.sabah kontrolüm var belki salı günü alın artık diyebilirim.iyimi yapacam kötümü onuda bilmiyorum ama dayanacak gücüm kalmadı :mad:

Bebek boy, kg olarak sağlıklıysa ve zaten doktorunda artık alalım diyorsa aldır canım..
3. Bebek her konuda zaten tecrübelisin.

Kızlar su bel ağrısı için bir çözümünüz var mı bir hareket yapıyor musunuz. havlu isittim koydum artık sıcak iyi değil biliyorum ama kopacak yerinden biraz gevşesin diye

geceleri öyle sancılar bende de oluyo ama Doğuma ait bir sancı değil alt tarafı uykumdan uyanıyorum işte

Geceleri değil canım bütün gün kasılmam oluyor. Şuanda yatağa girdiğimden beri rahatım . Zaten yarın nstye gircem bakalım ne çıkcak. Gerçekten artık çok yoruldum haftada 2 kere doktora gidip nstye girmekten.

Kızlar su bel ağrısı için bir çözümünüz var mı bir hareket yapıyor musunuz. havlu isittim koydum artık sıcak iyi değil biliyorum ama kopacak yerinden biraz gevşesin diye

Canım bende bel ve sırt ağrısı çok oluyordu. Resmen geceleri ağrıdan oturup ağlıyordum. Doktorum bana günde 6 magnezyum içmemi söylemişti ama ben korkudan içmemiştim. Youtubedan egzersizler açıp onları da denemiştim fakat beni daha da kötü etkilemişti. Hiç bir çare bulamamıştım. Sonrada kendiliğinden geçti. Biara ben bu ağrılarla asla doğuramam ıkınamam diyordum. Çünki nefes alırken bile okadar ağrım oluyordu ki. Rabbim yardımcın olsun canım inşallah tezzamanda geçer ağrın. Okadar yazdım ama bi tavsiyede bulunamıyorum malesef.

X