- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
O zaman sen bilmiyorsun canım aynı jöle ya bu da ne dedim ama baktım nişanoglanda daha geç olmuştu
Evet canım jöle gibi aynen oglanda turuncu gelmişti bunda kırmızı pembe
Sen zaten tecrübelisin canım bende herşey ezber bilgiÖyle herkeste 2 gün değil ya keşke olsa da Aralık anneleri kurtulsa benim 10 gün sonra doğum oldu bakalım sancılarim olursa hastaneye atarım kendimi amanın çekilin doğuracak var diye çok heyecanlıyım şimdi ya
Evet öyle galiba bakalım bu saatte doğurmam inşallah koca yokValla nisan givi duruyor canım hayırlı olsun şimdiden bekle bakalım sanci yada su takip eder :)
Her gebelik aynı olmuyor canım cahilim ne kadar tecrübeli olsam da :)Sen zaten tecrübelisin canım bende herşey ezber bilgibende çok heyecanlandım hayırlısı ile kucagina alırsın ins
Öyle bişey yokmuş canım ya ben de öyle biliyorum
10 gün sonra doguran var bir sürü :)
Canım nişan gelince su gelecek diye bir sey yok ki 24 saat içinde ya da 1-2 güne dogum oluyor diye biliyorum benKızlar nişanım geldi ama akintim falan yok anlamadım nişan değil mi acaba
evde yalnızsan yakınlarından birine haber ver en azından kulaklari telefonda olur canım gece fln sancin olursa evine yakın birileri iyi olurEvet öyle galiba bakalım bu saatte doğurmam inşallah koca yok
Yakınlar var canım annem var kv var sancı falan olursa atlar gideriz ya endiselendirmiyim kimseyi simdievde yalnızsan yakınlarından birine haber ver en azından kulaklari telefonda olur canım gece fln sancin olursa evine yakın birileri iyi olur
Canım nişan gelince su gelecek diye bir sey yok ki 24 saat içinde ya da 1-2 güne dogum oluyor diye biliyorum ben
Herkesin öyle değil canım hayırlısı olsun hakkımızdaCanım nişan gelince su gelecek diye bir sey yok ki 24 saat içinde ya da 1-2 güne dogum oluyor diye biliyorum ben
Yakınlar var canım annem var kv var sancı falan olursa atlar gideriz ya endiselendirmiyim kimseyi simdi
Hadi inşallah canım bir gün oldu ilacı bırakalı ne meraklıymis bu minnoş doğmaya :)B Belkibiumut 1 adım daha yaklaştın doğuma hayırlısıyla hızlanır öyle günlerce sürmez inşallah..
O zaman bekliyim bir kaç saate esim gelecek zaten şimdi söylersem Allah korusun acele eder heyecan yapar bakalım kizcem hareketli sanci yok gibiBizim ebe nisan gelince hastaneye falan gelmeyin oturun oturduğunuz yerde ddedi:)
Ben olsam ben de kimseye soylemem:)
Hadi inşallah canım bir gün oldu ilacı bırakalı ne meraklıymis bu minnoş doğmaya :)
annem ilacı bıraksa da gelsem hemen diyormuş demekki
duş al rahatla , çantanı kontrol et , yat dinlen nişan gelince görüyoruz hemen pat diye gelmiyor baksana aralık anneleri günlerdir bekliyor..
inşallah öyle çok beklemezsin ama sancı yada su gelmeden de hastaneye gitmeye gerek yok gibi geliyor bana da
B Belkibiumut olabilir ama ben hiç duymadım 10 gün sonra doguran ilk senden duydum canım arkadasım 2 sinde de nişanı geldi 1 gün sonra dogurdu, hayırlısı olsun gerçi heyecan daha da artmıstır şimdi :)Yanlış bilgi canım ya
Nisan geldikten 10 Gun sonra doğuran varmis :)
Ay günümüz yakınmış.. görüştünmü cnm doktorla .. bende heyecanlandım ya inşallah güzel haberlerini bekliyoruzEvet canım jöle gibi aynen oglanda turuncu gelmişti bunda kırmızı pembe
Herkeste aynı olmuyor cnm ya benim arkadaşta sezeryan olacaktı nişan gelmiş o duşa girmiş hemen ne olur ne olmaz diye duştan çıkınca da su gelmiş. hazır olmak lazım demek..Bizim ebe nisan gelince hastaneye falan gelmeyin oturun oturduğunuz yerde ddedi:)
Ben olsam ben de kimseye soylemem:)