2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hayırlısı olsun canım bebişin hazırlanıyor zaten pekte günün kalmamış sen gidecekmişsin gibi ufaktan hazırlan :)

Canım aynı gün beklenen tarih ikimizin. Şimdiler zamanları ama dinlenmekle geçiyorsa korkulacak bir sey yok. Bnmde belim agrıyor bebek mobilyalarını silerken mi oldu yoksa başka bir sey mi bu bilmiyorum.
Ben şunu farkettim. Istersem 1 saat yürüyeyim sıkıntı yok ancak sabit bir şekilde ayakta kalırsam işte o zaman bel ağrısından ölüyorum. Ayakta bulaşık yıkayayım ütü yapayım belim kopuyor.

Ben şunu farkettim. Istersem 1 saat yürüyeyim sıkıntı yok ancak sabit bir şekilde ayakta kalırsam işte o zaman bel ağrısından ölüyorum. Ayakta bulaşık yıkayayım ütü yapayım belim kopuyor.
Canım senin kaçıncı hafta burada çıkmıyor sen mi kaldırdın

Gecerse normal canım hepimizde ağrı var

yok canım ben suyum geldi diye gittim ama suyumda gelmemişti içeride kanamma var diye bırakmadılar sancılarım öyle başladı...
nişan nasıl nedir bilmiyorum :=)
O zaman sen bilmiyorsun canım aynı jöle ya bu da ne dedim ama baktım nişan oglanda daha geç olmuştu

Canım nişanın geldiyse en geç 2 gune doğum oluyor diye bilgi edinmiştim. Bence hemen doktorunu bilgilendirmelisin. Hastaneye gidip acılman var mı baktirabilirsin
Öyle herkeste 2 gün değil ya keşke olsa da Aralık anneleri kurtulsa benim 10 gün sonra doğum oldu bakalım sancılarim olursa hastaneye atarım kendimi amanın çekilin doğuracak var diye çok heyecanlıyım şimdi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…