2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar bizim fıstık geldi Rabbim hepimizinkini bagislasin bizlere, normal doğum yaptım, sizler de sağlıkla alın kucağınıza, müthiş bir duygu :*
Aa canım ilaç kullanmıyor muydun masallah canım ikinize çok şaşırdım hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla büyüsün ❤️

Evet canım çilek ve alfemo öyle bn çilekte beğenmiştim ama ocakta gelir dedikleri için oradan almadım bu da çıkacak illa ama bir an evvel çıksa da ben yerleştirsem iyi olacaktı :)
Çıkar canım karbonatlı su birebir koku gidermede :) yetiştirirsin hiç endişe etme

Benim doktorum tahmini 55 cm doğar dedi aman Allahım korktum şuan hemen çantasına ayaksız tulum koyayım o zaman:)
Anamm 55 mii ben de boyunu kesin sorayim ozaman
Kizim 3980 dogdu hastane cikisini 1 ay gibi bir sure giydi
Oy kuzum masallah bizimkide oyle olacak gibi . Iyi 1 ay giysin cesit cesit 6 takim alt ust 2 takim tulum var kucuk kusarsa falan dedim temiz temiz giyer. Ama boy kismi isgillendirdi simdi olmadi benim bir gorumcem var cit cit yapiyoruzbiz derdi kenarlardan bir makas bir muddet daha giyiyor diyordu :))

Kızlar sezeryan için doktor kaçıncı haftada gün veriyor benim doktoruma kalsa 39, tamamlatacak bana ben o kadar beklemek istemiyorum çünkü benim doktorum devlette acil gitsem kim gelirse şansıma olacak onu da istemiyorum uygun hafta kaç oluyor ki sezeryan icin
Genelde 38in son günlerinde oluyor. 38+5 ya da 6 gibi canım.

bebisin doğmadan alsan süper olur sonra ugrasmazsin gerci sen daha 34. haftadaymisin düşünmeye vaktin var :) ben 37yi bitiriyorum yarin :)
bende yarın sezeryan günü alacağım heyecanla yarını bekliyorum..
inşallah sağlıkla kucagimiza aliriz bebislerimizi
eksikler alinir bebislerimiz iyi olsun yeterki ..

Ya kızlar su mobilya kokusu nasıl çıkar? Bir kaç kez sirkeli su ile sildim. Bi de bingonun bi bebekler için bi yüzey temizleyici var onunla sildim. Ama çıkmıyor :KK43: fikri olan varsa yardım etsin mobilya silmekten her gün her yerim turuluyor :KK43:
Zamanla geciyor diye biliyorum. Surekli havalandiri nodayi, cami gece gunduz acik olsun, mobilya olarak ne varsa dolap kapilari, cekmeceler hep acik olsun. En gec 15-20 gune cikmis olur.

Sende mi eşyalarını yerrleştirmedin daha havalandırıyor musun? Bende telaş oldum artık zaman iyice yaklaştı wşyalarını yerleştireyim diyorum ama nerede perdelerini bile asmadım :KK43:
Yok yerlestim ben bi kac gun once..yani ben havalandirarak gecirdim demek istedim..benimkide cilek mobilya cok agir bi koku degildi ama yinede böle boguk bi havası oluyodu odanin ve cekmecelerin ici falan nasil diyim magaza gibi kokuyodu 4-5 günde falan gecti...simdi de icinde esyalari var bebisin arada yine kapaklarini aciyom cami acip .. :KK66:
Yetisir hersey merak etme yeterki bebislerimizi evimize getirelim allahin izniyle

Kızlar sezeryan için doktor kaçıncı haftada gün veriyor benim doktoruma kalsa 39, tamamlatacak bana ben o kadar beklemek istemiyorum çünkü benim doktorum devlette acil gitsem kim gelirse şansıma olacak onu da istemiyorum uygun hafta kaç oluyor ki sezeryan icin
39.hafta dolsun istiyor benim doktorum da, hea bebiş kendi erken gelmek isterse o başka ama hersey yolunda ise 39dolsun istiyolar canım

canım ben de ne kadar kalsa o kadar ii diyorum eğer sezeryan olacak olursa sancım tutana kadar bekleme niyetindeyim şartlar uyarsa...

Her şey yolunda giderse Sezaryen için 39. Hafta bekleniyor canım

Merhaba kizlar,
Bu aksam kasıklarımda agri var. Otururken bir sey yok da, yururken adim atarken kasiklarimdan bacaklarima dogru bir agri var. Siddetli, kotu, dayanilmayacak bir sey degil ama farkli. Daha once bir kere daha oldu, bu gece tuvalete kalktigimda ama sonra tekrar uyuyunca sabah kalktigimda gecmisti. Simdi aksam tekrar basladi.

Ben de ilk duyunca şaşırdım acaba var mı diye. doğru diyorsun normalken sezeryana alınanlar da var..
Csnım bebek Doğum kanalına girerse alamıyorlar o alınanlar muhtemelen Doğum kanalına girmemiş olanlardır arkadaşımın da basına geldi hastane hastane gezerken çocuk Doğum kanalına girmişti normal Doğum yapmak zorunda kaldı

Merhaba kizlar,
Bu aksam kasıklarımda agri var. Otururken bir sey yok da, yururken adim atarken kasiklarimdan bacaklarima dogru bir agri var. Siddetli, kotu, dayanilmayacak bir sey degil ama farkli. Daha once bir kere daha oldu, bu gece tuvalete kalktigimda ama sonra tekrar uyuyunca sabah kalktigimda gecmisti. Simdi aksam tekrar basladi.
Canım aynı gün beklenen tarih ikimizin. Şimdiler zamanları ama dinlenmekle geçiyorsa korkulacak bir sey yok. Bnmde belim agrıyor bebek mobilyalarını silerken mi oldu yoksa başka bir sey mi bu bilmiyorum.

X