2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhabalar Sevgili Ocak anneleri Her birinize hatta birimize :) Rabbimden sağlıklı doğumlar diliyorum ... Hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza alalım .

Ben de bir Haziran annesiyim... şu an tüm anneleri dolaşıyorum çünkü , bir dr çıkmazındayım . Kocaeli ilinde olan arkadaşlardan ; İzmit /Gölcük ya da Yalova ... çok memnun oldukları ''KADIN'' kadın doğumcu varsa önerilerini bekliyorum ...

Şimdiden çok teşekkürler

Evlerinizi 25 derecenin üstünde tutabiliyorsanız ten tene emzirin tabi ben bizim evi zor isittigimdan pek hayal edemedim bu arada az önce ebe ile konuştum su gelince duşa gitmek enfeksiyona sebep olur mu diye bisey olmaz girebilirsin dedi. ama yanılmıyorsam senin ebe girme demişti değil mı

Yok benim ebe öyle bi şey demedi

Su geldiğinde hastaneye gelmelisiniz dedi oyle bi soru sormadım ben duşa gireyim mi diye :)

Senin dubleks senin işin zor

Yok benim ebe öyle bi şey demedi

Su geldiğinde hastaneye gelmelisiniz dedi oyle bi soru sormadım ben duşa gireyim mi diye :)

Senin dubleks senin işin zor
Anladım canım bende gun asiri yikaniyorum ama diyelim 1 gece önce yikandiysam ertesi akşama da su gelirse birde doğum sancısı ter fln saçlar bir bakımsız durur kısaca fotoğrafta çirkin çıkmayım diye saçlarımı hemen yıkamak istedim bir de uzun benim saçlar 1 saatte kuruyor resmen o yüzden ne kadar zamanım var bilmem lazim

Hahahah çok mantikli saç önemli bence de :)

Arkadaşlar aranız da kan pihtilasmasi olup iğne ve coraspin kullananlar hapi ne zaman dr bırakın dedi bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Ben hem coraspin hem clexane kullanıyorum. Coraspin i 36 haftayı doldurunca bırakacağım. İğne doğuma kadar devam ama sonrasını bilmiyorum

Ben de bunu yapabilmeyi çok istiyorum, bebeği karnına başı yukarıda bırakınca (yani dikey) içgüdüsel olarak memeyi buluyormuş ve en iyi böyle kavrayabiliyormuş, o şekildeyken memeyi verip sonra yan çevirip emzirmek meme ucu yaralarını engellediği için öneriyorlar. Bir de bebekler ten temasında huzur buluyormuş.

Valla canım bırak anneleri bende öyle emzirmem ki hem bebk üşütür kış günü hem biz. yaz olsa neyse
aynen yaz olsa yapilabilirligi daha cok artiyo gibi,ama disarida kar varkende de ev ne kadar sicakolursa olsun sanki deneyemezmisim gibi ,ah analik demekki boyle bisey :))bu arada dus konusu olmus,dogumum nasil baslar nasil gerceklesir bilmiyorum ama dogumum su gelmesiyle baslarsa ben mutlaka dus alip guslumu tazeleyip oyle gitmek isterim hastaneye,okudugum dogum oykulerinde yapanlar vardi.cok hosuma gitmisti.denemek istiyorum mutlaka.

Ben hem coraspin hem clexane kullanıyorum. Coraspin i 36 haftayı doldurunca bırakacağım. İğne doğuma kadar devam ama sonrasını bilmiyorum
Bende sonrasını bilmiyorum da bana dr 32 de hapi burak dedi ama üniversite hastanesine gir onlar ne zaman birakacagini söylesin dedi ondan kafam karıştı

Hap kullanıyor musun yada biraktin mi bende clexane kyllaniyorum
Coraspin hamileliğimin başında kullandım. Sonra kanamalarım çok olunca hapı bıraktırdı dr iğne ile devam ediyoruz. Zaten bildiğim kadarıyla hap en geç 36.haftada bırakılıyor çünkü coraspinin vücuttaki etkisi 6gün sürüyor ani bir doğum durumunda sıkıntı olmasın diye. İğnenin etkisi 24 saat.

Biliyorum bana da iğne 24 saat hap bir hafta demişti ama dr degistirdim uzak olduğu için gidemiyordum burda yakin bir dr gidiyorum özel oda ama bu dr ben pek bilmiyorum 32 de bırak yinede dedi ben coraspini gebeliğimden öncede kullaniyordum 2 yıl dir yani iğnede gebeligimin başından beri

Ay bugünkü videoyu anlattın resmen

Göğüs ucunun kendine has bi kokusu varmış onu buluyormus ki videodaki bebek de buldu valla zamane çocuğu

Geçen gün gittiğim perinatalog eğer coraspin kullanıyor olsaydın 32de bıraktırırdım dedi canım. Dr gittiğinde pıhtı uzama değerlerine bakılmasını iste canım.

Ay bugünkü videoyu anlattın resmen

Göğüs ucunun kendine has bi kokusu varmış onu buluyormus ki videodaki bebek de buldu valla zamane çocuğu

Bakalım ben denicem umarım olur :) Şu ara doğal ebeveynlik konusuna da takıldım zaten. En kötü üşümesin diye sırtına bir müslin koyar öyle denerim ama bebekler çok üşümüyormuş, büyükler üşüyor zannedip kat kat giydirerek yanlış yapıyor diye bahsediliyor artık.

Teoride bunları bilmek çok güzel, pratikte de uygulayabiliriz umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…