- 19 Ekim 2016
- 3.047
- 7.266
Bebeğin daha iyi beslenmesi için devam edelim dedibana da 32. Haftada birak dedi de erken gibime geldi sanki çok erken bıraktım ondan sizede danışmak istedim
Sağlıkla gelsinler inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğin daha iyi beslenmesi için devam edelim dedibana da 32. Haftada birak dedi de erken gibime geldi sanki çok erken bıraktım ondan sizede danışmak istedim
her doktorun bu konur uyguladığı yöntem değişiyor sanırım sebebe göre.bana da 32. Haftada birak dedi de erken gibime geldi sanki çok erken bıraktım ondan sizede danışmak istedim
Canım nasılsın?her doktorun bu konur uyguladığı yöntem değişiyor sanırım sebebe göre.
çok şükür canım antibiyotik gözümü açtı direnmeye gerek yokmuş bedenimi yormuşum. çok sagolasin . Sen nasılsın. geçen çekim yaptiginiz fotoğraflar nasıl çıkmış son rötuş yapıldı mı istediğin gibi olmuş mu :))Canım nasılsın?
Bende 34 te bıraktım
kızlar çantamı hazırlıcam listeye bakın bakalım eksik var mı
Bebeklere:
bebek bezi
ıslak mendil
pisik kremi
alt açma örtüsü
2 hastane çıkışı 10lu
2 hastane çıkışı 5li
2 kalın battaniye
2 kundak(hastaneden çıkarken içine koymak için)
4 citcitli badi
2 takım yedek kıyafet
2 çorap
emzik
biberon
ağız Mendili
oto koltuğu
Anne için:
1 gecelik
1 pijama takımı
sabahlik
Depend hasta bezi
emzirme sütyeni
göğüs ucu kremi
iç çamaşırı
çorap
terlik
taç ve toka
göğüs Pedi
ayna
tarak
makyaj malzemesi
havlu
kağıt havlu
ıslak mendil
hastane süsleme malzemeleri
fotoğraf makinesi
sarj aleti
kirliler için poşet
kurabiye ve çikolatalar
magnetler
Kızlaar bugün kontrolüm vardı. Çok şükür herşey yolunda. Nstye de girdim. Başlarda sancı 40-50 arasıydı. Sonra gittikçe yükseldi hatta 1 kere 90ını da gördüm. Doktorum normal dedi. Bi sonraki randevuya gelmeden doğurursun inşallah dedi. =)
Doğum tarihin yaklaşmış artık yakın zamanda bebekte gelir.
Vaktini kendisi belirleyecek tabi.
İyiyim canım çok şükür :) rötuş için kardeşimin finallerinin bitmesini bekliyorum :) Doğumdan önce görürsem iyidirçok şükür canım antibiyotik gözümü açtı direnmeye gerek yokmuş bedenimi yormuşum. çok sagolasin . Sen nasılsın. geçen çekim yaptiginiz fotoğraflar nasıl çıkmış son rötuş yapıldı mı istediğin gibi olmuş mu :))
Kızlar hepinize selam ben pek yazamıyorum benim 2.5 yaşında oğlum biraz fazla peşinden koşturuyor arda girip okuyabiliyorum doğum şeklî konuşulmuş. Bence her doğum kendine has kolay ve zor olabiliyor. Benim ilk doğumum sezeryandi tamamen isteğe bağlı idi. Ama bunu ssvd yani normal doğum istiyorum hem kendim hem bebeğim ve abisi için. Burada doktor buldum ve şimdilik iyi gidiyoruz az bir zaman kaldı eğer nasip olurda normali yapabilirsem birde onu denemiş olacağım heyecan var en son yapmak istediğim olay sezeryan inşallah benim gibi normal isteyenler hayırlısı ile normal doğurabilir sezeryan isteyenlere de kolay güzel doğumlar diliyorum
Insallah cani.ben en başta hayırlısı ne ise diyorum yani normal diye asla diretmem facebook 'a ssvd grubuna üye olduktan sonra ve bir-çok örnek okuduktan sonra amaaan ne olacak denemekten moduna girdim etrafımdakilere söyleme niyetinde değildim halk genel olarak bu konuda bilgisiz (bende bu gruba üye olmadan önce bilmiyordum) . Sonra söyledim kime ne diyerekten hakkımızda hayırlısı arkadaşlar normal ya da sezeryan sağlıklı bebekler sağlıklı anneler olsunİnşallah istediğin gibi bir Doğum olur.
Tabi önemli olan sağlıkla gelmesi iki şekilde de olur.
Ssvd yapmak ayrıca bir cesaret (bunu istemek düşünmek bile öyle) inşallah Doğumun çok kolay olur ağrısız sızısız alırsın kucağına.
Insallah cani.ben en başta hayırlısı ne ise diyorum yani normal diye asla diretmem facebook 'a ssvd grubuna üye olduktan sonra ve bir-çok örnek okuduktan sonra amaaan ne olacak denemekten moduna girdim etrafımdakilere söyleme niyetinde değildim halk genel olarak bu konuda bilgisiz (bende bu gruba üye olmadan önce bilmiyordum) . Sonra söyledim kime ne diyerekten hakkımızda hayırlısı arkadaşlar normal ya da sezeryan sağlıklı bebekler sağlıklı anneler olsun
Aynen öyle doğumun kolayı yok sezeryanin da vajinalin de kendine has zorlukları var.. Ben sonrasını çektim bir de öncesini cekeyim bakayım nasıl olursa. Valla ben de bilmiyordum çünkü bize bazı doktorlar dahil dayatılan bir mevzu var bir sezeryan hep sezeryandir diye.. Meğer araştırınca tam donanımlı bir hastane bulup bir de ssvd yanlısı doktoru bulunca denenebiliyormus. Teşekkür ederimMalesef çevremizde sezaryana ayrı normal Doğuma ayrı bir baskı var. İkisi de kendi içinde zor birisinde önce acı çekiyorsun diğerinde sonra farketmiyor.
Tebrik etmemin sebebi de kadınlarda genel şu bilgi var “ilki sezeryan oldu” deyip bırakmak.
Önce sağlığına sonra gönlünüze göre olsun inşallah
Aynen öyle doğumun kolayı yok sezeryanin da vajinalin de kendine has zorlukları var.. Ben sonrasını çektim bir de öncesini cekeyim bakayım nasıl olursa. Valla ben de bilmiyordum çünkü bize bazı doktorlar dahil dayatılan bir mevzu var bir sezeryan hep sezeryandir diye.. Meğer araştırınca tam donanımlı bir hastane bulup bir de ssvd yanlısı doktoru bulunca denenebiliyormus. Teşekkür ederim
Aynen aslında doktor burada büyük rol oynuyor
Kaçıncı Doğum olursa olsun ağzından çıkan lafa bakmak zorunda kalıyoruz
Kesinlikle öyle normalden gereksiz yere sezeryana döndürülen çok anne var. Normal istiyor doktor bir bahane yapıştırıp sezeryan alıyor senin ilk mi
İkinci kısmetse bir kızım var bir de oğlum olacak.
İlki normal oldu 2. Bekliyoruz
Doğumlar yakın hayırlısı ile kulaklarımıza alalım hepberaber. Normal duyunca çok seviniyorum nedense maşallah