Bendede cok kucukler var surekli degistirirz mis gibi olurlar buyurse 1 2 tane daha buyuk duran var onlari giyer olmadi bi avm bize 5 dakka babasiyla iner aliriz gibiİnsanlardan gelicek olanlara guvenemem gelirmi ne zaman gelir :)) o yuzden herseyini aldim ama minnaklardan fazla aldim galiba giyemicek
Aminn canimm insaAllah.Merhaba kızlar, bebişlerimize kavuşmamıza çok az kaldı inşallah.Ben acayip heyecanlıyım doktor normal doğum gözüküyor bir aksilik çıkmazsa dedi. Yarın nst ye giricem bakalım. Dün aşırı baş dönmesi yaşadım tansiyonum yükseldi.Son günler biraz sıkıntılı geçiyor bende. Hastane çantamı hazırladım kapıda bekletiyorum. Hergün hurma yiyorum normal doğumu kolaylaştırır diye. Allahım hepimize sağlıkla yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin inşallah
Nerenin sivilcelendigine bagli :) benimde bende fark ettim gobusumde 1 2 tane kucuk cikmis yuzum cok kurudu ya burnumu soya soya yara yaptimKızlar sivilcelenmeye başladım acaba sivilce doğum belirtisi mi
Yüz bölgesi canım yağlandı mi hormonlardan acaba gebeliğin başında vardı geçti şimdi tekrar başlıyor sanki benimde cildim çok kurudur ondan sordumNerenin sivilcelendigine bagli :) benimde bende fark ettim gobusumde 1 2 tane kucuk cikmis yuzum cok kurudu ya burnumu soya soya yara yaptim
Kızlar kontroden geldim bebek dönmüş 2400 gram 47 cm iyi dedi ama tansiyon 14 e 9 cıktı yuksek dedi sorun olur mu ddm olur tabi diyo 4 tup kan ve idrar verdim ama sonuc lar yarın cıkacak sizce ne gibi sorun olur canım sıkıldı
Kızlar kontroden geldim bebek dönmüş 2400 gram 47 cm iyi dedi ama tansiyon 14 e 9 cıktı yuksek dedi sorun olur mu ddm olur tabi diyo 4 tup kan ve idrar verdim ama sonuc lar yarın cıkacak sizce ne gibi sorun olur canım sıkıldı
İşte yarın belli olacak o zaman konusalım dedi ama normal dogum yapamazsam diye korku oldu bendeCanım preeklampsi riski yüzünden doktorlar önemsiyor yüksek tansiyonu. İdrarda protein çıkıp çıkmaması önemli, bir de el, ayak ve yüzde şişlik olup olmadığına dikkat et. Bence tuzu olabildiğince kes doktoruna sorup, ara sıra da tansiyonuna baktır. Benim bir arkadaşımda oldu, 17-18e çıkıyordu tansiyonu ama zamanında ve sağlıklı doğumu oldu, hep kontrol altındaydı.
Evet canım hep yan duruyordu bu kez bi haftadır ztn hareketleri degıstı kafası asagıda su andaMaşallah cnaim.bebeğine
Bebek donmus derken kafa asagida doğum pozisyonu demi
İdrarda protein kaçağı enfeksiyon falan var mı diye bakmak istemiştir bi şey çıkmaz inşallah
İşte yarın belli olacak o zaman konusalım dedi ama normal dogum yapamazsam diye korku oldu bende
Her zaman 12 8 civarında cıkıyordu ztn cok tuzlu seven biri degilim insallah sorun olmazBence şu an moralini bozma hiç, belki anlık yükselmiştir. Yarın tahlil sonucun çıksın, ona göre doktorla ihtimalleri konuşursunuz ama tuz önemli canım, olabildiğince tuzsuz yemeye çalış
Bu hareketleri ben 2. Trimesterda yapiyordum. Sonra biraktim. Ne akdar faydasi oldu dogumda gorecegim bakalim. Zaten alaturka tuvalete comelme gibi olan hareket icin 36. Haftadan sonra yasak demis.Merhaba kızlar. :) Öncelikle doğum yapan annelere hayırlı olsun :) Bebişleri sağlıkla büyüsün inşallah. Son doktor kontrolümde doktor evde boş boş oturmamamı egzersiz yapmamı söyledi. yatıp durma dedi yani :) İnternetten şöyle bir video buldum. Doğumu kolaylaştırdığı yazıyor. Bunu iki gündür yapıyorum aynı zamanda kendimi iyi hissedersem hamile yogası yapıyorum koca göbeğimle ne kadar olursa :) Aranızda egzersiz yapan ya da bunların çevresinden faydasını duyan var mı?
Bu hareketleri ben 2. Trimesterda yapiyordum. Sonra biraktim. Ne akdar faydasi oldu dogumda gorecegim bakalim. Zaten alaturka tuvalete comelme gibi olan hareket icin 36. Haftadan sonra yasak demis.
Merhaba kızlar. :) Öncelikle doğum yapan annelere hayırlı olsun :) Bebişleri sağlıkla büyüsün inşallah. Son doktor kontrolümde doktor evde boş boş oturmamamı egzersiz yapmamı söyledi. yatıp durma dedi yani :) İnternetten şöyle bir video buldum. Doğumu kolaylaştırdığı yazıyor. Bunu iki gündür yapıyorum aynı zamanda kendimi iyi hissedersem hamile yogası yapıyorum koca göbeğimle ne kadar olursa :) Aranızda egzersiz yapan ya da bunların çevresinden faydasını duyan var mı?
Canım kusura bakma arkadaşın normal mi dogurduCanım preeklampsi riski yüzünden doktorlar önemsiyor yüksek tansiyonu. İdrarda protein çıkıp çıkmaması önemli, bir de el, ayak ve yüzde şişlik olup olmadığına dikkat et. Bence tuzu olabildiğince kes doktoruna sorup, ara sıra da tansiyonuna baktır. Benim bir arkadaşımda oldu, 17-18e çıkıyordu tansiyonu ama zamanında ve sağlıklı doğumu oldu, hep kontrol altındaydı.
Ay benim 0-1 cok yaaasila asila giydiririm artik
Kızlar benim bebiş 2 gündür hiç durmuyor. Sürekli hareket halinde. Ne zaman uyuyor anlamadım. Hiperaktif bir çocuk mu geliyor yoksa? Sizde de aynı mı? Bu kadar çok hareketli oluşu normal mi acaba
Canım kusura bakma arkadaşın normal mi dogurdu
Hmm ben de dün doktora gittim. Stres mi oldu acaba yavrucaklar. Nst de az oynadı. Zaten asıl doktordan çıktığımızdan beri hiç durmadı. Dün gece de saat 3 e kadar ne kendi uyudu ne beni uyuttu. 3 ten sonra uyumuşum ben. Bugün de sabahtan beri hareket halinde. İnşallah normaldirBenimki de devamlı tempo içeri de parti var sanki dün nst oynamadı o ayrı heyecan yaptı herhalde
Hmm ben de dün doktora gittim. Stres mi oldu acaba yavrucaklar. Nst de az oynadı. Zaten asıl doktordan çıktığımızdan beri hiç durmadı. Dün gece de saat 3 e kadar ne kendi uyudu ne beni uyuttu. 3 ten sonra uyumuşum ben. Bugün de sabahtan beri hareket halinde. İnşallah normaldir
Kızlar hayırlı akşamlar yarın pcden girerim ama tabloyayı mı ekleyim yoksa aşağıya mı yazalım çünkü tabloda ekli olmayan arkadaşlar var birde evde küçük çocuk olunca pcyi açmak zor oluyor durmuyor yaramaz oğlum oyüzden geç eklenmiş oluyor ayrıyetten tam doğum yaptıkları günü de mi yazalım yoksa sadece nickleri bebiş Smile mi koyalım