- 12 Kasım 2012
- 653
- 539
Bende cok buyuk alma getiren cok olur dediler diye rahatim ama ne zaman getirirlerki mevludunu beklerlerse yandik ben nisan gibi yaprim havalar yumusayincaBende ondan korkuyorum zaten bicok seyi 0-1 ay 50 cm sanirim bebek bezi ayni sekilde 1 numara napcam bilmiyorum
O korku bendede var biraz bide illa normal diyorum bazen karnima bakiyorum nasil cikacaksin sen diyeAyy hiç sorma canım ya. Heyecan tavan vallahi. Sanki ilk çocuk gibi. Biraz da korkuyor muyum sanki ne?
Malesef oyle olabiliyorlar benimkide kendine hic dikkat etmiyo sabah ilk isi aciyo cami karsisinda oturuyo.ictigi sular buz gibi sonra ben hastayim bogazim yok midem napcam bilmiyorum ama evde yeni dogan bebek oldugundada kis vakti ole cam acilirmi yaBenim kv biraz değişik canım normalde beraber oturmuyoz bana yardıma geldi ama anı anını tutmuyor canı isterse cok güzel iş yapıyor bugün mutfaktaydım eşim kızdı dr ayakta kalma demedi mi sna diye geldim oturdum kv ay aman ayaklarım ayakta duramıyor um demeye başladı çayı kp der servis etti kendiyle beni yarıştırıyor: )