2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bu hareketleri ben 2. Trimesterda yapiyordum. Sonra biraktim. Ne akdar faydasi oldu dogumda gorecegim bakalim. Zaten alaturka tuvalete comelme gibi olan hareket icin 36. Haftadan sonra yasak demis.
Bir hafta daha yapıp bırakıyım o zaman ben de. Normal doğum için zaten daha çok yuvarlak hareketleri öneriyorlar. Bakalım ya inşallah hepimizin doğumu kolay olur Sağol canım cevabın için. Sağlıklı hayırlı doğumlar :)

K Kimmik
asıl o çömelme hareketini 36-37 den sonra yapmak lazım değil mi ?
bebek aşağı insin kanala girsin kolay doğsun diye:
37 den itibaren ben hep yapıyorum kurbağa pozisyonu banyoda özellikle belimden sıcak su döküyorum bide.

Olsun canım önemli olan sağlıklı bir şekilde bebeğini dünyaya getirmek. İnşallah hepimze nasip olur. Senin yerine de yapıyım ben :) Zaten beğenmediğimi yapmıyorum :)

Ya kızlar bisi sorcam normal dogumdan sonra bu vajinada genisleme sarkma olur dediklerindeki gerceklik nedir acaba
Özellikle iri bebek doğumlarında vajina şeklinde değişiklikler meydana gelebiliyormuş. Bazen normal bebeklerde de yine vajina genişlemesi durumu meydana gelebiliyor. Bu kişinin yapısına bağlı canım.

İlk sayfada olur sanırım çünkü diğerlerinde düzenlemeye bir süre sonra izin vermiyo.
benşmde sana yardım edeceğim bir şey olursa yapabilirim.. beraber yürütebiliriz.
Nasıl yapalım canım ilk sayfadaki tabloya mı yoksa tablonun altına mı yazalım
Örnek veriyorum
1-Nick-13.12.2017
2-...
Gibi

şöyle yapalım ben şimdi pc açarım bir şey oluştururum sana da özelden yollarım sende onu eklersin./
Tamam canım çok güzel olur sağolasın zahmet olacak kusura bakma eline sağlık şimdiden hakkını helal et
Ben benim oğlanın siniriyle mücadele ediyorum evde sinirlenince kafayı yere vuruyor bilerek Çınar yüzünden doğuracam ben yakında acaba ne zaman unutur bu huyunu

Canım aşağıya yaz bence

Sıralı görelim bi de doğum yaptıkları günü yazarsan süper olur

Hayrosgiller 15 Kasım

Deryalı 6 aralık

Chill de bugun 13 aralık

Ben bu kadar biliyorum

Melodi malesef benim yardım edeceğim bir şey değil o zaman sen yapabilirsin sadce.
ilk sayfayı tek sen yönetebilirsin.

alta yazalım. isim yanına doğum tarihi yazsak yeterli..

Canım aşağıya yaz bence

Sıralı görelim bi de doğum yaptıkları günü yazarsan süper olur

Hayrosgiller 15 Kasım

Deryalı 6 aralık

Chill de bugun 13 aralık

Ben bu kadar biliyorum
Canım bende öyle düşünüyorum yarın sabah yazim bunları diğerlerini boş bırakırız geldiklerinde bilgilerini verirler

Nasıl yapalım canım ilk sayfadaki tabloya mı yoksa tablonun altına mı yazalım
Örnek veriyorum
1-Nick-13.12.2017
2-...
Gibi

Cnim bence güzel bu

Bence tablonun altına yazılsa daha iyi olur yani yeni bir tablo oluşturulsa. Böylece listede ekli olmayanların da doğumu eklenmiş olur canım :)

Aynen bence de :)

İlk 6 yı bilen arkadaş vardı kızlar bi zahmet yazarsa ona göre tarih bilgilerini de alır ekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…