- 21 Şubat 2016
- 99
- 95
- 34
Bir hafta daha yapıp bırakıyım o zaman ben de. Normal doğum için zaten daha çok yuvarlak hareketleri öneriyorlar. Bakalım ya inşallah hepimizin doğumu kolay olurBu hareketleri ben 2. Trimesterda yapiyordum. Sonra biraktim. Ne akdar faydasi oldu dogumda gorecegim bakalim. Zaten alaturka tuvalete comelme gibi olan hareket icin 36. Haftadan sonra yasak demis.
Aslında o hareket normal doğum için çok faydalı ama riskli gebelere önermiyorlar, videoda da bebek tersse ve hemoroid varsa yapılmaz demiş..
Normal bir gebelik geçiriyor olsam kesinlikle ben de bunları yapabilmeyi çok isterdim ama denersem kendimi acilde bulurum sanırım :) Yalnız bu hareketler biraz daha bünyesi spora alışkın hamileler için geçerli bence, hamilelik öncesi spor yaptıysan ve hamileliğinde de hareketsiz kalmadıysan olabilir ama öyle değilsen önce nefes egzersizi ve daha basit hareketlerle başlamak daha mantıklı sanki,onun dışında kesin faydasını görürsün.
Özellikle iri bebek doğumlarında vajina şeklinde değişiklikler meydana gelebiliyormuş. Bazen normal bebeklerde de yine vajina genişlemesi durumu meydana gelebiliyor. Bu kişinin yapısına bağlı canım.Ya kızlar bisi sorcam normal dogumdan sonra bu vajinada genisleme sarkma olur dediklerindeki gerceklik nedir acaba
Nasıl yapalım canım ilk sayfadaki tabloya mı yoksa tablonun altına mı yazalımİlk sayfada olur sanırım çünkü diğerlerinde düzenlemeye bir süre sonra izin vermiyo.
benşmde sana yardım edeceğim bir şey olursa yapabilirim.. beraber yürütebiliriz.
Nasıl yapalım canım ilk sayfadaki tabloya mı yoksa tablonun altına mı yazalım
Örnek veriyorum
1-Nick-13.12.2017
2-...
Gibi
Tamam canım çok güzel olur sağolasın zahmet olacak kusura bakma eline sağlık şimdiden hakkını helal etşöyle yapalım ben şimdi pc açarım bir şey oluştururum sana da özelden yollarım sende onu eklersin./
Bence tablonun altına yazılsa daha iyi olur yani yeni bir tablo oluşturulsa. Böylece listede ekli olmayanların da doğumu eklenmiş olur canım :)Nasıl yapalım canım ilk sayfadaki tabloya mı yoksa tablonun altına mı yazalım
Örnek veriyorum
1-Nick-13.12.2017
2-...
Gibi
Bencede canım aşağıya eklense listede olamyanlarda görülmüş olurBence tablonun altına yazılsa daha iyi olur yani yeni bir tablo oluşturulsa. Böylece listede ekli olmayanların da doğumu eklenmiş olur canım :)
Kızlar hayırlı akşamlar yarın pcden girerim ama tabloyayı mı ekleyim yoksa aşağıya mı yazalım çünkü tabloda ekli olmayan arkadaşlar var birde evde küçük çocuk olunca pcyi açmak zor oluyor durmuyor yaramaz oğlum oyüzden geç eklenmiş oluyor ayrıyetten tam doğum yaptıkları günü de mi yazalım yoksa sadece nickleri bebiş Smile mi koyalım
Canım bende öyle düşünüyorum yarın sabah yazim bunları diğerlerini boş bırakırız geldiklerinde bilgilerini verirlerCanım aşağıya yaz bence
Sıralı görelim bi de doğum yaptıkları günü yazarsan süper olur
Hayrosgiller 15 Kasım
Deryalı 6 aralık
Chill de bugun 13 aralık
Ben bu kadar biliyorum
Canım bende öyle düşünüyorum yarın sabah yazim bunları diğerlerini boş bırakırız geldiklerinde bilgilerini verirler
Anladım hayırlısı olsun teşekkür ederimYok canım sezeryan ama onun tüp bebekti ve kendisi sezeryan istedi. Normal olabilir miydi bilmiyorum.
Valla benim ki ilk dogumdan sonra eskisinden kucuk olduÖzellikle iri bebek doğumlarında vajina şeklinde değişiklikler meydana gelebiliyormuş. Bazen normal bebeklerde de yine vajina genişlemesi durumu meydana gelebiliyor. Bu kişinin yapısına bağlı canım.
Evet canım zor olur karışık olur sıralı göremeyizaralık annelerine baktım şimdi. Listeye eklemişler isimleri ile ama öyle çok zor olur sanırım.
Nasıl yapalım canım ilk sayfadaki tabloya mı yoksa tablonun altına mı yazalım
Örnek veriyorum
1-Nick-13.12.2017
2-...
Gibi
Bence tablonun altına yazılsa daha iyi olur yani yeni bir tablo oluşturulsa. Böylece listede ekli olmayanların da doğumu eklenmiş olur canım :)
Bencede ben yarın sabah yazarım bilgi aldıkça düzenleme yaparız tam listeyi isim sıralamasını bilen varsa yazsın ona göre bilgi akışına göre ekleme çıkarma yaparızCnim bence güzel bu
Aynen bence de :)