Bende cok buyuk alma getiren cok olur dediler diye rahatim ama ne zaman getirirlerki mevludunu beklerlerse yandik ben nisan gibi yaprim havalar yumusayincaBende ondan korkuyorum zaten bicok seyi 0-1 ay 50 cm sanirim bebek bezi ayni sekilde 1 numara napcam bilmiyorum
O korku bendede var biraz bide illa normal diyorum bazen karnima bakiyorum nasil cikacaksin sen diyeAyy hiç sorma canım ya. Heyecan tavan vallahi. Sanki ilk çocuk gibi. Biraz da korkuyor muyum sanki ne?
Malesef oyle olabiliyorlar benimkide kendine hic dikkat etmiyo sabah ilk isi aciyo cami karsisinda oturuyo.ictigi sular buz gibi sonra ben hastayim bogazim yok midem napcam bilmiyorum ama evde yeni dogan bebek oldugundada kis vakti ole cam acilirmi yaBenim kv biraz değişik canım normalde beraber oturmuyoz bana yardıma geldi ama anı anını tutmuyor canı isterse cok güzel iş yapıyor bugün mutfaktaydım eşim kızdı dr ayakta kalma demedi mi sna diye geldim oturdum kv ay aman ayaklarım ayakta duramıyor um demeye başladı çayı kp der servis etti kendiyle beni yarıştırıyor: )
Bende cok buyuk alma getiren cok olur dediler diye rahatim ama ne zaman getirirlerki mevludunu beklerlerse yandik ben nisan gibi yaprim havalar yumusayinca
O korku bendede var biraz bide illa normal diyorum bazen karnima bakiyorum nasil cikacaksin sen diye
Malesef oyle olabiliyorlar benimkide kendine hic dikkat etmiyo sabah ilk isi aciyo cami karsisinda oturuyo.ictigi sular buz gibi sonra ben hastayim bogazim yok midem napcam bilmiyorum ama evde yeni dogan bebek oldugundada kis vakti ole cam acilirmi ya
Evet hem iste simdi bu gunlerde, hem de dogum aninda sanciliyken, hem kendin hem yakinlarindaki kisiler.
İnsanlardan gelicek olanlara guvenemem gelirmi ne zaman gelir :)) o yuzden herseyini aldim ama minnaklardan fazla aldim galiba giyemicek
29 u cok gec degil mi ya benim dr hafta da bir cagiriyor sanirim fazla pimpirikli.3450 gr boyunu sordum ne anne karninda ne dogunca boyu olculmuyo basi falan ayri olculuyo dedi.Bende cati yapar ve sonuc alirim diyodum ama 29 unda tekrar gidicem o zamana kadar aksi bi durum olmazsa ins bakicaz duruma
canım benim ozamanCanım aralarda olursa kaybolur
İlk mesaj düzenleme imkanı var ya oraya eklenmesi gerekiyor
1.. hayrosgiller
2. TurkuazM
3. Deryali
4. Yanne
5. Prenses
6. Nev_ra
7. Chill olacak Allahın izniyle
Çok sağol canım bunu da okurum //
benim bu yüzden hiç yenidoğan kıyafetim yok hastane çıkışı dışında 0-3 hepsi.
Hediye gelenleri değiştirirsin kolay iş
29 u cok gec degil mi ya benim dr hafta da bir cagiriyor sanirim fazla pimpirikli.
Benim baş ağrım var arada korktum bende mi gitsem test yapsam acaba durumun nasıl şimdi
Merhaba kızlar, bebişlerimize kavuşmamıza çok az kaldı inşallah.Ben acayip heyecanlıyım doktor normal doğum gözüküyor bir aksilik çıkmazsa dedi. Yarın nst ye giricem bakalım. Dün aşırı baş dönmesi yaşadım tansiyonum yükseldi.Son günler biraz sıkıntılı geçiyor bende. Hastane çantamı hazırladım kapıda bekletiyorum. Hergün hurma yiyorum normal doğumu kolaylaştırır diye. Allahım hepimize sağlıkla yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin inşallah
Masalll92 idrarda protein preaklampsi başlangıcı. Protein atimına bağlı olarak tansiyon yükselir, bebeğin beslenmsi yavaşlar. Tek tedavi gebeliğin sonlandırılması dır. Bu süreçte seni de bebeği de olumsuz etkilemez. Sadece doğum mecburen sezaryen olur. İnşallah bugün çıkmaz protein de normal doğum yaparsın. Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Canım günaydın idrarda protein gebelik zehirlenmesine yol acıyor tabi miktarı önemli gazla olduğu zaman acil sezeryan ile bebeği alıyorlar arkadasım aynı durumu 32. Hafta yaşadı bebeği aldılar sen nasılsın ellerde yüz felci şişme falan varmı canım
olmaz insallah. zaten vardir bi bildigi.Benim 2 ay gitmedigim oldubenim doktorum rahat bende ona guveniyorum o arada bi skinti yasarsam iletisimde olucaz zaten bakalim ne olucak :))
Cok sevindim canım Ufaklıga söyle az daha sıksın dişiniYok canım bende hiç bir belirti yoktu bugünde idrar verdim, herşey normal dedi doktorum.
Benimki 38 bitince dedi :)
Maşallah bebisine :)
Çatı muayenesi en erken 37. Haftada yapılıyor, sancı çıkmazsa 38-39a kadar uzuyor. Benim de nst’de sancım çıkmadı henüz o yüzden yapmıyorum dedi doktorum, sancın çıksaydı yapacaktım artık haftaya bakarız dedi.
Hayırlı doğumlar dilerim :)
Çok sevindim canım. Sağlıkla zamanında gelsin inşallah bebişinÇok sağol canım bilgilendirmen için. Çok şükür bugün çıkmadı.