2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bende ondan korkuyorum zaten bicok seyi 0-1 ay 50 cm sanirim bebek bezi ayni sekilde 1 numara napcam bilmiyorum
Bende cok buyuk alma getiren cok olur dediler diye rahatim ama ne zaman getirirlerki mevludunu beklerlerse yandik ben nisan gibi yaprim havalar yumusayinca
Ayy hiç sorma canım ya. Heyecan tavan vallahi. Sanki ilk çocuk gibi. Biraz da korkuyor muyum sanki ne?
O korku bendede var biraz bide illa normal diyorum bazen karnima bakiyorum nasil cikacaksin sen diye
Malesef oyle olabiliyorlar benimkide kendine hic dikkat etmiyo sabah ilk isi aciyo cami karsisinda oturuyo.ictigi sular buz gibi sonra ben hastayim bogazim yok midem napcam bilmiyorum ama evde yeni dogan bebek oldugundada kis vakti ole cam acilirmi ya

İnsanlardan gelicek olanlara guvenemem gelirmi ne zaman gelir :)) o yuzden herseyini aldim ama minnaklardan fazla aldim galiba giyemicek

Evet hem iste simdi bu gunlerde, hem de dogum aninda sanciliyken, hem kendin hem yakinlarindaki kisiler.

Çok sağol canım bunu da okurum //

İnsanlardan gelicek olanlara guvenemem gelirmi ne zaman gelir :)) o yuzden herseyini aldim ama minnaklardan fazla aldim galiba giyemicek

benim bu yüzden hiç yenidoğan kıyafetim yok hastane çıkışı dışında 0-3 hepsi.
Hediye gelenleri değiştirirsin kolay iş

Canım aralarda olursa kaybolur

İlk mesaj düzenleme imkanı var ya oraya eklenmesi gerekiyor

1.. hayrosgiller
2. TurkuazM
3. Deryali
4. Yanne
5. Prenses
6. Nev_ra
7. Chill olacak Allahın izniyle
canım benim ozaman MeLoDi kardeşimiz ayarlayacak ilk sayfadan takip ederiz bebislerimizi

Merhaba kızlar, bebişlerimize kavuşmamıza çok az kaldı inşallah.Ben acayip heyecanlıyım doktor normal doğum gözüküyor bir aksilik çıkmazsa dedi. Yarın nst ye giricem bakalım. Dün aşırı baş dönmesi yaşadım tansiyonum yükseldi.Son günler biraz sıkıntılı geçiyor bende. Hastane çantamı hazırladım kapıda bekletiyorum. Hergün hurma yiyorum normal doğumu kolaylaştırır diye. Allahım hepimize sağlıkla yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin inşallah

Dikkat et kendine , benim de şekerim düştü heralde gözlerim karardı biranda geçen gün.
Son dönemeç artık, Allah hepimizin yardımcısı olsun

Çok sağol canım bilgilendirmen için. Çok şükür bugün çıkmadı.

Yok canım bende hiç bir belirti yoktu bugünde idrar verdim, herşey normal dedi doktorum.

Erken doğum riskim vardı benim, şimdi 37yi doldurabilirsek iyi olacak diyo doktorum, bende de sancı çıkmadığı için bahsetmiyo demek ki :)

Çok teşekkürler, ben de hayırlı, kolay doğumlar dilerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…