Bencede ben yarın sabah yazarım bilgi aldıkça düzenleme yaparız tam listeyi isim sıralamasını bilen varsa yazsın ona göre bilgi akışına göre ekleme çıkarma yaparız
İlk 6 yı bilen arkadaş vardı kızlar bi zahmet yazarsa ona göre tarih bilgilerini de alır ekleriz
İsim sıralaması bu canım
1. hayrosgiller 15 Kasım 2017
2. TurkuazmM 2 Aralık 2017
3. Deryalı 6 Aralık 2017
4. Yanne 7 Aralık 2017
5. Pamukprenses60 9 Aralık 2017
6. Nev_ra 11Aralık 2017
7. ChiLL 13 Aralık 2017
yanlarına tarihlerini de yazdım canım
hep beraber güle güle kullanalım :)
Süpersin canım sabah eklemeyi yapacam ondan sonra bilgi akışına göre düzenlemeyi yaparım eline sağlıkyazdım canım hem isim hem tarih:)
Harikasın :)İsim sıralaması bu canım
1. hayrosgiller 15 Kasım 2017
2. TurkuazmM 2 Aralık 2017
3. Deryalı 6 Aralık 2017
4. Yanne 7 Aralık 2017
5. Pamukprenses60 9 Aralık 2017
6. Nev_ra 11Aralık 2017
7. ChiLL 13 Aralık 2017
yanlarına tarihlerini de yazdım canım
hep beraber güle güle kullanalım :)
Harikasın :)
Totem gibi olmuş di mi :)7 9 11 13 tek sayıdan gitmişiz son zamanda
ayın 15ine biri doğurur mu acaba:)
Kız benim bebiş 8 aralık :)7 9 11 13 tek sayıdan gitmişiz son zamanda
ayın 15ine biri doğurur mu acaba:)
ChiLL'den haber yok di mi kızlar, baya merak ediyorum, inşallah hayırlı haberler alırız.
Gördüm canım yarın sabah düzenleyecem
Canım. Ban yemiş hemen yazamaz
Canım sen ve bebiş nasılsınz inşallah iyisinizdirKız benim bebiş 8 aralık :)
zencefil bal karışımı yapıp yiyebilirsin cnm ama az günümüz kaldı doktoruna bir sor yada az tüket istersenKızlar bana bir karışım bir tarif verin ya. Tam iyileştin dedim dün ev temizliği vardı tabi kapı pencere açık soğuk herneyse bugün bir kalktım boğazlarım inanılmaz şiş. şuana kadar hafiflemesi giderek arttı bütün eklemlerim dökülüyor. acile gidecektim ama yrn polikliniğe gitmeye karar verdim. Ne yapabilirim boğazlarım için. ıhlamur içtim, bal karabiber limon karısımı yaptım. var mı başka şunu ye iç diyebileceğiniz şeyler
zencefil kasılma yapıyor dediler benimde zaten kasılmalarım oluyor o yüzden içmiyorum artıkzencefil bal karışımı yapıp yiyebilirsin cnm ama az günümüz kaldı doktoruna bir sor yada az tüket istersen
Bogazının yumusaması için bi yemek kaşıgı zeytinyagı ama o kadar içemezsen aralıklarla tatlı kaşıgı ile içmeye çalıs canımzencefil kasılma yapıyor dediler benimde zaten kasılmalarım oluyor o yüzden içmiyorum artık
agiz calkalama suyu bana bu durumlarda en iyi gelen sey canim,dene istersenKızlar bana bir karışım bir tarif verin ya. Tam iyileştin dedim dün ev temizliği vardı tabi kapı pencere açık soğuk herneyse bugün bir kalktım boğazlarım inanılmaz şiş. şuana kadar hafiflemesi giderek arttı bütün eklemlerim dökülüyor. acile gidecektim ama yrn polikliniğe gitmeye karar verdim. Ne yapabilirim boğazlarım için. ıhlamur içtim, bal karabiber limon karısımı yaptım. var mı başka şunu ye iç diyebileceğiniz şeyler
Içerim canim bir faydasını göreceksem. su bile değdiremiyorum o kadar aciyorBogazının yumusaması için bi yemek kaşıgı zeytinyagı ama o kadar içemezsen aralıklarla tatlı kaşıgı ile içmeye çalıs canım
Onu da deniyim canimagiz calkalama suyu bana bu durumlarda en iyi gelen sey canim,dene istersen