2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bencede ben yarın sabah yazarım bilgi aldıkça düzenleme yaparız tam listeyi isim sıralamasını bilen varsa yazsın ona göre bilgi akışına göre ekleme çıkarma yaparız

İsim sıralaması bu canım

1. hayrosgiller 15 Kasım 2017
2. TurkuazmM 2 Aralık 2017
3. Deryalı 6 Aralık 2017
4. Yanne 7 Aralık 2017
5. Pamukprenses60 9 Aralık 2017
6. Nev_ra 11Aralık 2017
7. ChiLL 13 Aralık 2017

yanlarına tarihlerini de yazdım canım

hep beraber güle güle kullanalım :)

yazdım canım hem isim hem tarih:)
Süpersin canım sabah eklemeyi yapacam ondan sonra bilgi akışına göre düzenlemeyi yaparım eline sağlık

Harikasın :)

Kızlar bana bir karışım bir tarif verin ya. Tam iyileştin dedim dün ev temizliği vardı tabi kapı pencere açık soğuk herneyse bugün bir kalktım boğazlarım inanılmaz şiş. şuana kadar hafiflemesi giderek arttı bütün eklemlerim dökülüyor. acile gidecektim ama yrn polikliniğe gitmeye karar verdim. Ne yapabilirim boğazlarım için. ıhlamur içtim, bal karabiber limon karısımı yaptım. var mı başka şunu ye iç diyebileceğiniz şeyler

zencefil bal karışımı yapıp yiyebilirsin cnm ama az günümüz kaldı doktoruna bir sor yada az tüket istersen

agiz calkalama suyu bana bu durumlarda en iyi gelen sey canim,dene istersen

Bogazının yumusaması için bi yemek kaşıgı zeytinyagı ama o kadar içemezsen aralıklarla tatlı kaşıgı ile içmeye çalıs canım
Içerim canim bir faydasını göreceksem. su bile değdiremiyorum o kadar aciyor
agiz calkalama suyu bana bu durumlarda en iyi gelen sey canim,dene istersen
Onu da deniyim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…