2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar yatın kalkın da kaynanalarınıza dua edin bence benim görümcem iki ay önce Doğum yaptı kaynanam kısının yanına gitti doğal olarak Sonra kendi kaynanası görümcesi kaynı falan da geldi ev curcuna onu da geçtim en kötüsü su ki kaynanam tam iki aydır görümcem ile birlikte yatıyor ve görümcem anne artık tel kalabilirim dediğin de de kızına trip atıyor

Ya kızlar bisi sorcam normal dogumdan sonra bu vajinada genisleme sarkma olur dediklerindeki gerceklik nedir acaba

Canim doktoruma cok guveniyorum hic sormadim.nasil yapilcak die benim doktorum tum ekibiyle geliyor anestezi uzmanini falan getiriyor hastaneye sonraki kontrolumde soylerse yazarim
Canım senin 34. Hafta bizim 37.hafa olunca konustuk artık bnde güveniyorum ama sezeryandan korkuyorum nedense bende hayırlısı nasılsa öyle olsun herkes için

Ben zorunlu sezeryan olucam ama sanırım normal doğurma şansım olsa gene de sezeryan isterdim geçen acil gittim doğumhaneye bebek hareket etmemişti ve Doğum vardı İnan’ın size korkudan nst de sancım çıktı

Evet ya bende normal olsun istiyorum ama bi yandanda ustesinden gelebilir miyim bilmiyorjm biraz midrm bulaninca bile hungur hüngür aglayan bi tipim

Yok canım hiç bir belirtim yoktu. Hatta doktorum bana baş ağrım,bulanık görme gibi şikayetlerimin olup olmadığını sordu.
Allah razı olsun cnm.
Benim baş ağrım var arada korktum bende mi gitsem test yapsam acaba durumun nasıl şimdi

Evet ya bende normal olsun istiyorum ama bi yandanda ustesinden gelebilir miyim bilmiyorjm biraz midrm bulaninca bile hungur hüngür aglayan bi tipim
Normal dogumu epidural ya da spinal yaparsaniz hic korkmayin genelde kesi oluyormus zaten dolayisiyla sarkma falan olmuyor .benim eltim 3 tane epidural normal dogum yapti ondan biliyorum bende.korkmayin ne sezeryan ne normal dogumdan sadece iyi bi doktor iyi bir hastane onemli olan .....

Doktoruma özellikle sezeryan konusunda inanilmaz guveniyorum 2 gunde normal hayata devam ediyo elinden cikanlar ama normal doğum konusunda endiseliyim korkmaya başladım :)

Amin insaallah, size de guzel dogumlar diliyorum.

Evet, ben de normal dogumu destekleyen doktor diye tavsiye uzerine buldum kendisini. İstanbul Anadolu yakasi Koşuyolu Medipol Hastanesinde Dr Seval Pata'ya gidiyorum. Muayene ucreti 145-150 tl. Hastanenin normal dogum ucretini muhasebeyi arayarak ogrenebilirsiniz (0216 544 6666) ama sanirim 3-3,5 bin tl arasi normal dogum ucreti. Biz henuz fiyat konusamadik, 2018 fiyatlari belli olmadi demislerdi en son ve bizim ozel saglik sigortamiz var.

Kızlar bugün kontrolüm vardı, 2.481 gr olmuş kızçem, dr iyi dedi 3 kg olsun doğuma kadar en az bize yeter dedi. 2 kez nst'ye girmek zorunda kaldım, ilkinde uyumuş, tatlı yiyip gel dediler, tekrar girdim. Bir sorun çıkmadı Allahtan, sancılar 20-30 arası, üstte görünen bebişin kalp atışıymış bu arada özellikle sordum. speedy-gonzales

Biraz sarı-yeşil akıntım var dediğim için ilk kez vajinal kültür bakalım dedi doktorum, erken doğumu tetikleyebilirmiş, ihmal etmeyin akıntınız varsa... Bundan sonra haftalık kontrollere geçiyoruz artık, hiç çatı falan demiyo benim dr, ben de sormuyorum valla korkudan, bu çatı muayenesi hangi haftada yapılıyordu?

Benimki 38 bitince dedi :)

Maşallah bebisine :)

Çatı muayenesi en erken 37. Haftada yapılıyor, sancı çıkmazsa 38-39a kadar uzuyor. Benim de nst’de sancım çıkmadı henüz o yüzden yapmıyorum dedi doktorum, sancın çıksaydı yapacaktım artık haftaya bakarız dedi.

Hayırlı doğumlar dilerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…