• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hayırlı geceler hanımlar, nasılsınız görüşmeyeli?
Herşey yolunda mı?
P.tesi günü ultrasyon a gideceğim.
Bakalım son durumlar ne..
Zehirli guatr ı da atlattım :)
Ama çok hassas bi tiroid bezim varmış.
Soğuk şeyleri içmemi yasakladı doktor.
Bugün gobekimin hafif çıktığını fark ettim ama şişkinlikten dolayı ki bilemedim. Bı tuhaf oldum. :)
Bununla birlikte mide bulantısı 2 gündür bende yok.
İnşaallah da geçip gitmiştir. .
Bu arada konu olarak açacaktım ama buraya yazayım . Olmazsa konu olarak acarm bilgili kişiler buraya uğramayabilir hani..
Ben 2 3 gündür gribim. Bugün biraz daha iyi gibiyim. .
Ama esim beni aşıya goturecekti acile yani.
Bende hamilelikte ilaç kullanilmasi zararli deyip gecistirdim.
Ama bi anlık öyle soyleyivermistim.
Sonrada üstüne durmadım açıkçası. ..
Şimdi grip ken aşı olmak bebeğe zarar verir mi?
Ki mutlaka gebelik için özel aşı vuruyorlardir di mi?
İyiki olmamissin bolbol zencefil portakal suyu iç dinlen asi için doktoruna danış mutlaka zaten yaz geldi grip aşısı her zaman yapilabiliyirmu teyzem şeker hastası sonbaharda yaptırıyor dikkat et kendine ben çok griptim kızında altı aylikti bu gece hastane de yatmıştır aşağı inmişti ilaç kullanmıştım özellikle ilk üç ay organ gelişimi için çok önemli ilaç radyasyon uzak durmalıdır benim doktor salam sosis sucuk işlenmiş et yasak abur cubur falan yeme mevsimsiz mevye hormon uzak dur diye tembih etti

Günaydın canlar nasılsınız güzel haftasonu geçirmeniz dileğiyle :dua:

Bebeğinizi kucağınıza alacağınız muhtemel tarih : 17 Ocak 2018 Çarşamba
herkese merhabalar Allah kısmet ederse bende Ocak 2018 annesi olacağım :)) aranızda yeniyim rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah 1. sayfada ki tabloya mümkünse bende eklenmek isterim ama gördüğüm kadarıyla herkes ekli değil galiba

Canım benim 6000 gibi bir değerde gözüktü kese onda da çok küçüktü bence kişiden kişiye değişir yada ultroson da iyi değilse görememiş olabilir bence uzme kendini de bebeğini. De artış iki katına çıkıyor hem de düzenliyse artış inşAllah hersey yolundadır: )
Canim artışlar düzenli iki günde ikiye katlanıyor. Alttan muayene ile mi 6000de gözüktü? Ara sira kanamam oluyor lekelenme seklinde buda beni çok korkutuyor.

Kızlar doktora gittim tek kese göründü kalp atışınıda duydum içim rahatladı ama çoğul değil galiba o kadar heveslenmiştim :(

Arkadaslae merhaba
Sabah kontrole gittik şükür kalp atışlarını duyduk
Bir haftada kese nasıl büyümüş bebek ortaya çıkmış Allahım nekaadad büyüksün
Doktorum oruç tutman bebeğe zarar vermez eğer tutmak istiyorsan tutanilirsin dedi deniyrceğim ben bulantım fln olmazsa inş bakalım

İyiki olmamissin bolbol zencefil portakal suyu iç dinlen asi için doktoruna danış mutlaka zaten yaz geldi grip aşısı her zaman yapilabiliyirmu teyzem şeker hastası sonbaharda yaptırıyor dikkat et kendine ben çok griptim kızında altı aylikti bu gece hastane de yatmıştır aşağı inmişti ilaç kullanmıştım özellikle ilk üç ay organ gelişimi için çok önemli ilaç radyasyon uzak durmalıdır benim doktor salam sosis sucuk işlenmiş et yasak abur cubur falan yeme mevsimsiz mevye hormon uzak dur diye tembih etti

Teşekkür ederim canimm.
Açıkçası uzak durmaya çalışıyorum ana misafirlikte denk geliyorum. Canım çekince yiyorum.
Yumurtayı tam haslanmis şekilde öneriyorlar. Nasibimde de sürekli tavada normal şekilde kırdıklari yumurta cikio :/

Kızlar doktora gittim tek kese göründü kalp atışınıda duydum içim rahatladı ama çoğul değil galiba o kadar heveslenmiştim :KK43:
Gözün aydın.
Sevindim.
Rabbim hayırlı evlatlardan eylesin. Hayırlı uğurlu olsun.
Dert edinecegin bi çoğul olsun aman :)

Arkadaslae merhaba
Sabah kontrole gittik şükür kalp atışlarını duyduk
Bir haftada kese nasıl büyümüş bebek ortaya çıkmış Allahım nekaadad büyüksün
Doktorum oruç tutman bebeğe zarar vermez eğer tutmak istiyorsan tutanilirsin dedi deniyrceğim ben bulantım fln olmazsa inş bakalım
Kac haftaliktiniz

Arkadaslar sat 17nisan test yaptım sizce hamile miyim

Eklentiler

• IMG_1417.JPG
    IMG_1417.JPG
    29,6 KB · Görüntüleme: 53
Teşekkür ederim canimm.
Açıkçası uzak durmaya çalışıyorum ana misafirlikte denk geliyorum. Canım çekince yiyorum.
Yumurtayı tam haslanmis şekilde öneriyorlar. Nasibimde de sürekli tavada normal şekilde kırdıklari yumurta cikio :/

Gözün aydın.
Sevindim.
Rabbim hayırlı evlatlardan eylesin. Hayırlı uğurlu olsun.
Dert edinecegin bi çoğul olsun aman :)
Aynen canım hayırlısı canım

Merhaba hanimlar.gecmis konulari okumadim belki konusulmustur, bende acaip siskinlik var sizlerde de ayni sorun yasayan var mi? Birde dr decavit verdi kullaniyorum fakat cok istahimi acti siz neler kullanıyorsunuz

Ya kızlar salı günü beta 115 Perşembe 435 ama ben cok tedirginim daha cok küçük olduğu icin kese gözükmedi dolayısı ile ama dış gebelik be kimyasal gebelikten çöl korkuyorum ara ara da kaşıklarım da agrı var ama kanamam Yok sizce benmi evham yapıyorum

Bende kimyasaldan sonra bu gebeligimde aynen hep buda kimyasal mi dis gebelik mi diye dusundum hep degerlerin normal artiyorsa sikıntı yok bende hala agri cekiyorum bol bol dinlenmeye bak.

Kizlar banada kimyasal olabilir dedi doktor kimyasal olmasi zararli mii bndan sonra ki surecleri etkiliyo mu bilen var mi

Bende bundan once kimyasal gecirdim en zararsizi o 6 hftlikken dustu bi parca adet olur gibi gitti hic sanci bile vermedi bana dusuyorsa sagliksizdir rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize ins.

Burda en erken allah nasip ederse ben doguracagim sanirim ocak 3-4-5 her dr farkli diyor kismet artik bugun 7+3 oldum.

Bugün kalp atışını duyduk pıtırcığımın pıt pıt attı çok güzel bir duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Back