Insallah rabbim hepimizin yuzunu guldursunnAllah inşallah güldürur yuzunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah rabbim hepimizin yuzunu guldursunnAllah inşallah güldürur yuzunu
İnşallah canım güzel haberlerini alırız.Bende kurdukça kuranlardanım. 23 yaşında 9 aylık evliyim. İlk bebeğim 6 haftalık düşükle sonuçlandı. Şimdi yeniden hamileyim. Bebeğim şu an 6+5 haftalık. Pazartesi kalp atışlarını duymaya gideceğim. Dua edin ne olur. Duyayım Bebeğimin kalp atışlarını.
Insallah duyarsin canim allah yardimcin olsunBende kurdukça kuranlardanım. 23 yaşında 9 aylık evliyim. İlk bebeğim 6 haftalık düşükle sonuçlandı. Şimdi yeniden hamileyim. Bebeğim şu an 6+5 haftalık. Pazartesi kalp atışlarını duymaya gideceğim. Dua edin ne olur. Duyayım Bebeğimin kalp atışlarını.
insallh ya brsey dgldr sari gbi ama kokusz kasntszDoktor Rengi değişik olmadığı müddetçe akıntının artması normal demişti
İnşallah canım güzel haberlerini alırız.
Amin Allah razı olsun❤❤Insallah duyarsin canim allah yardimcin olsun
O zaman o normaldir korkma bi sıkıntı olmaz Allah'ın izniyleinsallh ya brsey dgldr sari gbi ama kokusz kasntsz
Canım kötü olmuş üç defa bunu yaşamış olman ama çok küçüksün daha Allah hayırlı zamanda versin ben 32 yaşındayım senin benden daha yüksek şansın sabır duaBasimdan 3disgebelik gecti zaten yani olmasi gayet normal ama istemiyorum artik bende bebgim olsun istiyorum 22yasinda yiprandim resmen
Rabbim isteyen herkese versin çok zor. Ama bunlari yaşadiktan sonra bir an once olsun istiyorum allah hepimizin gonlune gore versin dualarimizi kabul etsin insallah. Vajinal ultrasonda deger 2388 ken gozukmeyebilir diyen kimse yokmu.Canım kötü olmuş üç defa bunu yaşamış olman ama çok küçüksün daha Allah hayırlı zamanda versin ben 32 yaşındayım senin benden daha yüksek şansın sabır dua
Korkma canim daha cok kücük kasik agrilari normal. Kanaman olmadigi surece sorun yok icini ferah tutYa kızlar salı günü beta 115 Perşembe 435 ama ben cok tedirginim daha cok küçük olduğu icin kese gözükmedi dolayısı ile ama dış gebelik be kimyasal gebelikten çöl korkuyorum ara ara da kaşıklarım da agrı var ama kanamam Yok sizce benmi evham yapıyorum
Canım benim 6000 gibi bir değerde gözüktü kese onda da çok küçüktü bence kişiden kişiye değişir yada ultroson da iyi değilse görememiş olabilir bence uzme kendini de bebeğini. De artış iki katına çıkıyor hem de düzenliyse artış inşAllah hersey yolundadır: )Rabbim isteyen herkese versin çok zor. Ama bunlari yaşadiktan sonra bir an once olsun istiyorum allah hepimizin gonlune gore versin dualarimizi kabul etsin insallah. Vajinal ultrasonda deger 2388 ken gozukmeyebilir diyen kimse yokmu.
Canım yarın bayan gelicek temizliğe ben yarım saat birseyler yapıp bir saat dinlenerek yapıyorumİ
Canım benim de temizlik yaptıgım gün kanamam oldu, bu ilk aylar iyice dikkat etmek lazım, çok zorlama kendini.
Günaydın canım değerlerin nasıl düşüyo mu yükseliyo muKizlar banada kimyasal olabilir dedi doktor kimyasal olmasi zararli mii bndan sonra ki surecleri etkiliyo mu bilen var mi
Günaydın canım değerlerin nasıl düşüyo mu yükseliyo mu
bnde bi kimyasal geçirdim çok zordu sancıları düşmesi falan Allah yardımcın olsun benimki 8 haftalıktı ardından hemen hamile kaldım ama