• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bende kurdukça kuranlardanım. 23 yaşında 9 aylık evliyim. İlk bebeğim 6 haftalık düşükle sonuçlandı. Şimdi yeniden hamileyim. Bebeğim şu an 6+5 haftalık. Pazartesi kalp atışlarını duymaya gideceğim. Dua edin ne olur. Duyayım Bebeğimin kalp atışlarını.
İnşallah canım güzel haberlerini alırız.

Bende kurdukça kuranlardanım. 23 yaşında 9 aylık evliyim. İlk bebeğim 6 haftalık düşükle sonuçlandı. Şimdi yeniden hamileyim. Bebeğim şu an 6+5 haftalık. Pazartesi kalp atışlarını duymaya gideceğim. Dua edin ne olur. Duyayım Bebeğimin kalp atışlarını.
Insallah duyarsin canim allah yardimcin olsun

Basimdan 3disgebelik gecti zaten yani olmasi gayet normal ama istemiyorum artik bende bebgim olsun istiyorum 22yasinda yiprandim resmen
Canım kötü olmuş üç defa bunu yaşamış olman ama çok küçüksün daha Allah hayırlı zamanda versin ben 32 yaşındayım senin benden daha yüksek şansın sabır dua

Canım kötü olmuş üç defa bunu yaşamış olman ama çok küçüksün daha Allah hayırlı zamanda versin ben 32 yaşındayım senin benden daha yüksek şansın sabır dua
Rabbim isteyen herkese versin çok zor. Ama bunlari yaşadiktan sonra bir an once olsun istiyorum allah hepimizin gonlune gore versin dualarimizi kabul etsin insallah. Vajinal ultrasonda deger 2388 ken gozukmeyebilir diyen kimse yokmu.:(

Ya kızlar salı günü beta 115 Perşembe 435 ama ben cok tedirginim daha cok küçük olduğu icin kese gözükmedi dolayısı ile ama dış gebelik be kimyasal gebelikten çöl korkuyorum ara ara da kaşıklarım da agrı var ama kanamam Yok sizce benmi evham yapıyorum

Ya kızlar salı günü beta 115 Perşembe 435 ama ben cok tedirginim daha cok küçük olduğu icin kese gözükmedi dolayısı ile ama dış gebelik be kimyasal gebelikten çöl korkuyorum ara ara da kaşıklarım da agrı var ama kanamam Yok sizce benmi evham yapıyorum
Korkma canim daha cok kücük kasik agrilari normal. Kanaman olmadigi surece sorun yok icini ferah tut

Canım cok teşekkür ederim doktor da aynısını söyledi ama etrafım da ki Herkez sevinme ya dıs gebelikse diyorlar İnan gün geçmiyor hergün hastaneye gidesim geliyor kendimi zor frenliyorum.

Hayırlı geceler hanımlar, nasılsınız görüşmeyeli?
Herşey yolunda mı?
P.tesi günü ultrasyon a gideceğim.
Bakalım son durumlar ne..
Zehirli guatr ı da atlattım :)
Ama çok hassas bi tiroid bezim varmış.
Soğuk şeyleri içmemi yasakladı doktor.
Bugün gobekimin hafif çıktığını fark ettim ama şişkinlikten dolayı ki bilemedim. Bı tuhaf oldum. :)
Bununla birlikte mide bulantısı 2 gündür bende yok.
İnşaallah da geçip gitmiştir. .
Bu arada konu olarak açacaktım ama buraya yazayım . Olmazsa konu olarak acarm bilgili kişiler buraya uğramayabilir hani..
Ben 2 3 gündür gribim. Bugün biraz daha iyi gibiyim. .
Ama esim beni aşıya goturecekti acile yani.
Bende hamilelikte ilaç kullanilmasi zararli deyip gecistirdim.
Ama bi anlık öyle soyleyivermistim.
Sonrada üstüne durmadım açıkçası. ..
Şimdi grip ken aşı olmak bebeğe zarar verir mi?
Ki mutlaka gebelik için özel aşı vuruyorlardir di mi?

Rabbim isteyen herkese versin çok zor. Ama bunlari yaşadiktan sonra bir an once olsun istiyorum allah hepimizin gonlune gore versin dualarimizi kabul etsin insallah. Vajinal ultrasonda deger 2388 ken gozukmeyebilir diyen kimse yokmu.:KK43:
Canım benim 6000 gibi bir değerde gözüktü kese onda da çok küçüktü bence kişiden kişiye değişir yada ultroson da iyi değilse görememiş olabilir bence uzme kendini de bebeğini. De artış iki katına çıkıyor hem de düzenliyse artış inşAllah hersey yolundadır: )

İ

Canım benim de temizlik yaptıgım gün kanamam oldu, bu ilk aylar iyice dikkat etmek lazım, çok zorlama kendini.
Canım yarın bayan gelicek temizliğe ben yarım saat birseyler yapıp bir saat dinlenerek yapıyorum
Sadece toparlama inşaallah birsey olmaz bebişlerimize

Kizlar banada kimyasal olabilir dedi doktor kimyasal olmasi zararli mii bndan sonra ki surecleri etkiliyo mu bilen var mi

Kizlar banada kimyasal olabilir dedi doktor kimyasal olmasi zararli mii bndan sonra ki surecleri etkiliyo mu bilen var mi
Günaydın canım değerlerin nasıl düşüyo mu yükseliyo mu
bnde bi kimyasal geçirdim çok zordu sancıları düşmesi falan Allah yardımcın olsun benimki 8 haftalıktı ardından hemen hamile kaldım ama

Günaydın kızlar dün bazayı kaldırdım hamile olduğumu unutup altına bakıyım diye karnım geceden ağrıyo bebeğe bişi olmamıştır inş :110:

Canim hcg degerim dusuyor artmadi hic dun dpktor alttan muayine etti ardindan kanamam basladi sendede cok parca cikmismisdi
Günaydın canım değerlerin nasıl düşüyo mu yükseliyo mu
bnde bi kimyasal geçirdim çok zordu sancıları düşmesi falan Allah yardımcın olsun benimki 8 haftalıktı ardından hemen hamile kaldım ama

Back