• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kizlar dün hastaneye bugünde doktoruma gitti. Kontrol icin persembe günü kan vermistim deger 23 cikmis
3 haftalik hamilesin dedi ama kanamalarim icin ne bi igne nede hap verdi beklicez dedi sali günü tekrar gitcem.

Sizdede böyle hamileligin baslarinda kanama yasayan oldumu?

Nbr kizlar biz bugun disarda kahvalti ettik eltim kaynim esim ben kizim ve oglum.temiz hava nasil iyi geldi anlatamam resmen bugun daha iyiyim

Kizlar dün hastaneye bugünde doktoruma gitti. Kontrol icin persembe günü kan vermistim deger 23 cikmis
3 haftalik hamilesin dedi ama kanamalarim icin ne bi igne nede hap verdi beklicez dedi sali günü tekrar gitcem.

Sizdede böyle hamileligin baslarinda kanama yasayan oldumu?

Ben kanama olmadim ama agrilarim cok o yuzden progestan iciyorum sana neden vermedi ki drun.

Kızlar kesem bu kaç cm falan dr söylemedi çok ilgisizdi inş hayırlısı olur :anneadayı:
14952882661741776909848.jpg

merhaba kızlar bende cuma günü tam regl günümde test yapıp çift çizgiyi gördüm. zaten bazı belirtiler çıkmıştı şüpheleniyordum ama ilk denememiz olduğu için de çok konduramamıştım. şimdi pazartesi günü için doktor randevusu alıp ozaman mı kan testi yaptırmalıyım? yoksa önce direk laboratuvara gidip kan verip sonucumu aldıktan sonra biraz bekleyip mi (bikaç hafta kadar) doktordan randevu almalıyım ?

Kızlar kesem bu kaç cm falan dr söylemedi çok ilgisizdi inş hayırlısı olur :anneadayı:Eki Görüntüle 1998365

Oyy , hayırlı olsun.
Eger ölçüm yapsaydı üstünde gozukurdu harbi neden böyle sap gibi bırakmış ki..

merhaba kızlar bende cuma günü tam regl günümde test yapıp çift çizgiyi gördüm. zaten bazı belirtiler çıkmıştı şüpheleniyordum ama ilk denememiz olduğu için de çok konduramamıştım. şimdi pazartesi günü için doktor randevusu alıp ozaman mı kan testi yaptırmalıyım? yoksa önce direk laboratuvara gidip kan verip sonucumu aldıktan sonra biraz bekleyip mi (bikaç hafta kadar) doktordan randevu almalıyım ?

Canım ben kan vermek için doktor randevusu aldim. Direk laboratuvar da mi kan veriliyormuş :L
2 kez kan verdim bu yuzden Her 2 seferde doktor için giriş yaptım. 3. Girişimde doktora gözüktüm ve kan degerlerime bakilmadi. .
Tam olarak 8 9 haftalık olmadan bence doktora gitme. Sonuçta kese varsa bebek olmuo. Bu yüzden bebek için tekrar dan beklemen lazım 10 gün fln.

Oyy , hayırlı olsun.
Eger ölçüm yapsaydı üstünde gozukurdu harbi neden böyle sap gibi bırakmış ki..
Canım yaşlıydı kulaklar ağır gözler sağır :D doktor yok burda şansıma bu sene hepsi özellere kaçmış ve mıayeneler 60tan başlıyo :oha:

Canım yaşlıydı kulaklar ağır gözler sağır :KK70:doktor yok burda şansıma bu sene hepsi özellere kaçmış ve mıayeneler 60tan başlıyo :oha:

Daha erken ama gelecek sefer başka bi doktora randevu alın.
Şöyle genç fln .
Bende hiç bilmeden orta yaşlı birine almıştım.
Ama her iki seferde bilmeden ve zaten sadece kan için aldıydim.
Sonraki giriş için bu sefer bilerek adama geldim ama doktor yokmuş.
Şansıma genç bi doktor vardı.
Allah razı olsun ilgilendi yani.
Kalp atımı duyulacagi zaman gerekli testleri yapacaz fln dddi bana. İçim rahat etti :))

Ama ultrason esnasında boş gebelik olabilir, demisti. O yüzden moralim çok bozuktu. İlk zamanlar kafama çok taktim ama sınavlarim fln vardi.
Onlara kosusturmaktan aklımdan uçup gitti.
Şimdi p.tesi yi bekliyorum.
Hayırlısı ile bi geleydi.
İçim pir pir ediyor yaaa çok tuhaf :anneadayı:

Şöyle genç fln .
Kalp atımı duyulacagi zaman gerekli testleri yapacaz fln dddi bana. İçim rahat etti :))

Ama ultrason esnasında boş gebelik olabilir, demisti. O yüzden moralim çok bozuktu. İlk zamanlar kafama çok taktim ama sınavlarim fln vardi.
Bi daha doktora gitmem ya bi sorun olmadıkça çok şükür bi sıkıntım yok inşallah kolay geçer hepimizin hayırlısı neyse o olsun canım :nazar:

Şöyle genç fln .

Şöyle genç fln .

Ama cogu insanda yasli doktor tavisye ediyor. Onlar daha bilgili daha deneyimli oldugu icin simdi benimde kafam karisti bende hep oyle diyorlar diye yasli doktor tercih ediyordum birde erkek doktor iyi oluyormus diye biliyorum ama acaba hangisi dogru

BEnim değerlerim normal arttı canım co. Şükür birde ara ara şu adet sancısı gibi sancı vurmasa

Ama cogu insanda yasli doktor tavisye ediyor. Onlar daha bilgili daha deneyimli oldugu icin simdi benimde kafam karisti bende hep oyle diyorlar diye yasli doktor tercih ediyordum birde erkek doktor iyi oluyormus diye biliyorum ama acaba hangisi dogru
Erkekler daha merhametli oluyor canım

Merhaba
Bende dun kan verip ogrendim .. yarin testi tekrarlayip artis normalmi bakacagiz
Sorun cikmaz umarim ..

Aslında bakarsanız ben bayan doktora gidecektim.
Ama bayan doktor bulamadığım için yani hepsi dolu olduğu için 2 gün sonraya orta yaşlı doktor a aldım. Baktirmak değildi niyetim zaten. Sadece kan degerlerime Baktirmak için seçtim.
Ama kan tahlili yapmak istiyorum , dedigim zaman çok ilgiliidi .
O yüzden muane zamanı da ona giderim, diye dusundum. Ama nasip olmadı. :)
O gün genç bi doktor varmış. İceri girene degin bilmiyordum. Ama o da çok ilgili idi.
Doktorlar değişiyor işte bazen :)

Aslında bakarsanız ben bayan doktora gidecektim.
Ama bayan doktor bulamadığım için yani hepsi dolu olduğu için 2 gün sonraya orta yaşlı doktor a aldım. Baktirmak değildi niyetim zaten. Sadece kan degerlerime Baktirmak için seçtim.
Ama kan tahlili yapmak istiyorum , dedigim zaman çok ilgiliidi .
O yüzden muane zamanı da ona giderim, diye dusundum. Ama nasip olmadı. :)
O gün genç bi doktor varmış. İceri girene degin bilmiyordum. Ama o da çok ilgili idi.
Doktorlar değişiyor işte bazen :)
Aynen değişiyor. Ama benide bir çok doktor muayene etti bugüne kadar 3 disgebelik gecirdim malum yaslisida vardi gencide erkegide kadinida bende cevremdeki insanlarin dediklerine katiliyorum biraz daha 40yas ustu doktorlar ve erkek doktorlar daha bilgili ve deneyimli oluyorlar yaklasimlari daha ılımlı. Kimisi cok azarliyor birsey okumus adam olmus ya seni adam yerine koymuyor. Allah iyi insanlarla iyi doktorlarla karsilastirsin bizi hep :)

Back