• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bende anlamadim ya of canim sıkılıyor 2388 degerim insallah gozukur rabbim ya

kizlar bir haftadir ssbahlari ve yemek yedikten sonra mide bulantisi yasiyorum.
sizlerin nasil durumu?
Sabahlari bende de az az basladi. Yemek kokularina tahamulum yok hatta yemek yapasim gelmiyor hic. Birde bas donmelerim basladi kafam ruyada gibi garip bir his oluyor

Bende anlamadim ya of canim sıkılıyor 2388 degerim insallah gozukur rabbim ya
İnşallah görünür canım içini ferah tut dua et inşallah hayırlısı ile görünür geç dollenmedir belki benim ilk cocumda geç görünmüştü insan dış gebelik olacak diye çok korkuyorum inşallah pazartesi görürsün

Saol canım :) kızımda 6 haftalık gördüm bunda 5 :) aslında 5+2 dim dün ama 5+1 dedi ufak tefek bi aşa bi yukarı olabilirmiş ölçümler :) inşallah sizde görürsünüz :)
Sağol canım inşallah :) maşallah ikinci çocuk senin :) Allah bağışlasın. Ben henüz kimseye söylemedim keseyi görmeden söylemeyi düşünmüyorum :)

Kızlar topicten kimler bebişlerinin kalp atışlarını gördü veya duydu
Kozlar gunaydin ilk bhcg 35 2 gün sonra 115 cikti fazla artinca da sorun oluyordu dimi 2 kattan fazla artmis cumartesi yine kan vericem
yok canım niye sorun olsun benim 4 katı artmıştı bi sorun oluşmadı herşey yolunda çok şükür aklına getirme öyle şeyler

Sağol canım inşallah :) maşallah ikinci çocuk senin :) Allah bağışlasın. Ben henüz kimseye söylemedim keseyi görmeden söylemeyi düşünmüyorum :)
Evet kızım daha 14 aylık arkadaş gibi olsunlar istedik Rabbim de nasip etti :) sende rahat ol görünür inşallah.

Arkadaslar ben 31 yasindayim bi oglum var 2 yasinda :) malesef bi dis gebelik ve bir düsük yasadim :(
Dün kan verdim sonuc bugün gelmis positivmis ama degeri sormaya unuttum heycandan..
Ama bugün iki kes tuaf lekeler geldi ilkinde kahve rengi gibiydi ikinde önce hafif pempe sonra koyu kirkizi kahve gibi bi leke geldi.. yarin doktora gitcem ins. Kötü bisey degildir..
Benim mide bulamtim yok ama kasiklarim ve belim cok agriyor.. tahminim 4+4 haftalik hamileyim:KK200:

Arkadaslar ben 31 yasindayim bi oglum var 2 yasinda :) malesef bi dis gebelik ve bir düsük yasadim :KK43:
Dün kan verdim sonuc bugün gelmis positivmis ama degeri sormaya unuttum heycandan..
Ama bugün iki kes tuaf lekeler geldi ilkinde kahve rengi gibiydi ikinde önce hafif pempe sonra koyu kirkizi kahve gibi bi leke geldi.. yarin doktora gitcem ins. Kötü bisey degildir..
Benim mide bulamtim yok ama kasiklarim ve belim cok agriyor.. tahminim 4+4 haftalik hamileyim:KK200:

Ne diyeyim rabbim şifa versin. Bilirim o durumu. Bende yaşadım çünkü. Rabbim bebeğini korusun

canım kesenin hemen yanında kanama varmış, düşük riski var dedi doktor. ama keseye bir sey olmamış, kalp atışı da var. ritmi güzel dedi. Düşük önleyici hap verdi. tıbbın çaresiz kaldigi durumlar var, biz ne yaparsak yapalım bazen düşükle sonuçlanabiliyor dedi. sagliksiz bir bebek dünyaya getirmek istemez kimse, oyuzden dusukle sonuclanirsa uzulmuyoruz, yeterki sana bir sey olmasın dedi. bence düsmeyecek dedi, bol istirahat verdi. kabızlık, kahkaha atmak, aglamak, cinsellik, vs hepsi yasak ultrason görüntüleri de koyuyorum. Allah nasip etsin evlatlarimizi saglikla kucagimiza alalım
Canim geçmiş olsun.Talihsizlik bugün beni buldu kızlar bu güvenlik kamera odalarında radyasyon var mı bilen varmı

İnşallah görünür canım içini ferah tut dua et inşallah hayırlısı ile görünür geç dollenmedir belki benim ilk cocumda geç görünmüştü insan dış gebelik olacak diye çok korkuyorum inşallah pazartesi görürsün
Basimdan 3disgebelik gecti zaten yani olmasi gayet normal ama istemiyorum artik bende bebgim olsun istiyorum 22yasinda yiprandim resmen

Bende kurdukça kuranlardanım. 23 yaşında 9 aylık evliyim. İlk bebeğim 6 haftalık düşükle sonuçlandı. Şimdi yeniden hamileyim. Bebeğim şu an 6+5 haftalık. Pazartesi kalp atışlarını duymaya gideceğim. Dua edin ne olur. Duyayım Bebeğimin kalp atışlarını.

Back