Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma canım inş görürsün her gebelik farklı diyolarMerhaba kizlar degerlerim yine normal artiyor herzamanki gibi 2400 olmus degerim ama alttan ultrasonla bakmasina ragmen yine göremedik cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan
sakın korkma canım .strese sokma kendiniMerhaba kizlar degerlerim yine normal artiyor herzamanki gibi 2400 olmus degerim ama alttan ultrasonla bakmasina ragmen yine göremedik cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan
15 gün sonra dedi yani 2 Haziran da gideceğim. Sizi ne zamana çağırdı?Benim de sizle ayni 4+3 ultrasona gore boyutumuz da ayni sizi ne zmna cagirdi kalp icin
Karından baktı :)Canım karından mı baktı yoksa vajinal ultrason mu. Ben de seninle aynıyım nerdeyse 5+2. Salı günü randevum var görebilir miyiz acaba.
canım kesenin hemen yanında kanama varmış, düşük riski var dedi doktor. ama keseye bir sey olmamış, kalp atışı da var. ritmi güzel dedi. Düşük önleyici hap verdi. tıbbın çaresiz kaldigi durumlar var, biz ne yaparsak yapalım bazen düşükle sonuçlanabiliyor dedi. sagliksiz bir bebek dünyaya getirmek istemez kimse, oyuzden dusukle sonuclanirsa uzulmuyoruz, yeterki sana bir sey olmasın dedi. bence düsmeyecek dedi, bol istirahat verdi. kabızlık, kahkaha atmak, aglamak, cinsellik, vs hepsi yasak ultrason görüntüleri de koyuyorum. Allah nasip etsin evlatlarimizi saglikla kucagimiza alalım
Cok korkuyorum .. gözükecek gibi demesi normalmi cok kafam karisik agri yok ara sira kanama var neyin nesi anlamadimsakın korkma canım .strese sokma kendini
Sağol canım. biz de görürüz o zaman :) hayırlı olsun size gözünüz aydın :)Karından baktı :)
Ben de bugün temizlik yaptım canım. evin halini gördükçe moralim bozuluyordu :) gerçi süpürme işi eşimdeydi ben eğilmem dedim o yaptı :) arada kasık ağrıları benim de oluyor kendimizi yine de çok yormamalıyız diye düşünüyorum.Hayırlı günler hamiş hanımlar
Ben bugünün tatil firsatı ile biraz temizlik yapıyorum yarın temizlik için bir bayan gelecek ama çamaşır bulaşık vs.
Ama küçük bezelyem arada kasık ağrısı yapıyor
Dinlene dinlene yapıyorum
Aslında korkuyorum ama çokta kendimi hastaymış gibi yataklara atmak istemiyorum
Bana 10 gun sonra gel dedi ama sonra garanti olsun 29 una gel dedi bn yine de 26 sinda gidicem hem ramazanda orucu sormak istiyorum. Insaallah duyulyr kalbi cok stresli15 gün sonra dedi yani 2 Haziran da gideceğim. Sizi ne zamana çağırdı?
Ben is yaptığım süreden çok yatıp dinleniyorumBen de bugün temizlik yaptım canım. evin halini gördükçe moralim bozuluyordu :) gerçi süpürme işi eşimdeydi ben eğilmem dedim o yaptı :) arada kasık ağrıları benim de oluyor kendimizi yine de çok yormamalıyız diye düşünüyorum.
Bana 10 gun sonra gel dedi ama sonra garanti olsun 29 una gel dedi bn yine de 26 sinda gidicem hem ramazanda orucu sormak istiyorum. Insaallah duyulyr kalbi cok stresli
Hayırlı günler hamiş hanımlar
Ben bugünün tatil firsatı ile biraz temizlik yapıyorum yarın temizlik için bir bayan gelecek ama çamaşır bulaşık vs.
Ama küçük bezelyem arada kasık ağrısı yapıyor
Dinlene dinlene yapıyorum
Aslında korkuyorum ama çokta kendimi hastaymış gibi yataklara atmak istemiyorum
Saol canım :) kızımda 6 haftalık gördüm bunda 5 :) aslında 5+2 dim dün ama 5+1 dedi ufak tefek bi aşa bi yukarı olabilirmiş ölçümler :) inşallah sizde görürsünüz :)Sağol canım. biz de görürüz o zaman :) hayırlı olsun size gözünüz aydın :)
o ne demek gözükecek gibi. benimkinde de gorunmemisti 2000 degerlerde kararti var dediydi.Cok korkuyorum .. gözükecek gibi demesi normalmi cok kafam karisik agri yok ara sira kanama var neyin nesi anlamadim
İnşallah hakkında hayırlısı olur Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin senden tavsiye gibi olasun bize kahkaha atmak zarar vereceğini ogrendikcanım kesenin hemen yanında kanama varmış, düşük riski var dedi doktor. ama keseye bir sey olmamış, kalp atışı da var. ritmi güzel dedi. Düşük önleyici hap verdi. tıbbın çaresiz kaldigi durumlar var, biz ne yaparsak yapalım bazen düşükle sonuçlanabiliyor dedi. sagliksiz bir bebek dünyaya getirmek istemez kimse, oyuzden dusukle sonuclanirsa uzulmuyoruz, yeterki sana bir sey olmasın dedi. bence düsmeyecek dedi, bol istirahat verdi. kabızlık, kahkaha atmak, aglamak, cinsellik, vs hepsi yasak ultrason görüntüleri de koyuyorum. Allah nasip etsin evlatlarimizi saglikla kucagimiza alalım