• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhaba kizlar degerlerim yine normal artiyor herzamanki gibi 2400 olmus degerim ama alttan ultrasonla bakmasina ragmen yine göremedik cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan

Merhaba kizlar degerlerim yine normal artiyor herzamanki gibi 2400 olmus degerim ama alttan ultrasonla bakmasina ragmen yine göremedik cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan
Korkma canım inş görürsün her gebelik farklı diyolar

Merhabalar, ben de ya ocak yada aralik annesi olacagim kismetse. Su anda sat.a gore 6+5'im, 5+1de keseyi gorduk, dun de cok sukur kalp atisini gorduk, daha yeni baslamis dedi, 10-15 gun sonra yine gel dedi.

Kizim da 2 ocak 2013 dogumlu, yine nisan'da hamile kalmistim :) o zaman sat 1 nisan idi, simdi 2 nisan :) fakat kizimda dollenme cok gecti 23-25 gibi, bunda 15. Her ne kadar yine planli sezaryen olacak da olsa bu seferki icin 2 ocak'i beklemeyebilir doktorum. Bakalim, sagliklisi hayirlisi ne ise o olsun.

Herkese sorunsuz, rahat gebelikler diliyorum.

canım kesenin hemen yanında kanama varmış, düşük riski var dedi doktor. ama keseye bir sey olmamış, kalp atışı da var. ritmi güzel dedi. Düşük önleyici hap verdi. tıbbın çaresiz kaldigi durumlar var, biz ne yaparsak yapalım bazen düşükle sonuçlanabiliyor dedi. sagliksiz bir bebek dünyaya getirmek istemez kimse, oyuzden dusukle sonuclanirsa uzulmuyoruz, yeterki sana bir sey olmasın dedi. bence düsmeyecek dedi, bol istirahat verdi. kabızlık, kahkaha atmak, aglamak, cinsellik, vs hepsi yasak ultrason görüntüleri de koyuyorum. Allah nasip etsin evlatlarimizi saglikla kucagimiza alalım

Gecmis olsun.. cok dikkat et kendine Rabbim ins. Saglikli bi bebek nasip eder canim

Hayırlı günler hamiş hanımlar
Ben bugünün tatil firsatı ile biraz temizlik yapıyorum yarın temizlik için bir bayan gelecek ama çamaşır bulaşık vs.
Ama küçük bezelyem arada kasık ağrısı yapıyor
Dinlene dinlene yapıyorum
Aslında korkuyorum ama çokta kendimi hastaymış gibi yataklara atmak istemiyorum

Hamilelik takvimi yapmaya çalıştim ama yapamadım kızlar , bu arada bende yeni öğrendim sayılır 20 ocak 2018 tahmini doğum tarihi gözüküyor henüz kese görmeye gitmedim bugün 5+0 iz sanirim

Ben bugünün tatil firsatı ile biraz temizlik yapıyorum yarın temizlik için bir bayan gelecek ama çamaşır bulaşık vs.
Ben de bugün temizlik yaptım canım. evin halini gördükçe moralim bozuluyordu :) gerçi süpürme işi eşimdeydi ben eğilmem dedim o yaptı :) arada kasık ağrıları benim de oluyor kendimizi yine de çok yormamalıyız diye düşünüyorum.

Ben de bugün temizlik yaptım canım. evin halini gördükçe moralim bozuluyordu :) gerçi süpürme işi eşimdeydi ben eğilmem dedim o yaptı :) arada kasık ağrıları benim de oluyor kendimizi yine de çok yormamalıyız diye düşünüyorum.
Ben is yaptığım süreden çok yatıp dinleniyorum
Napalım fırsat bu fırsat diye yapıyorum
Tabi bir yere uzanmıyorum ve birsey çırpmadan

Bana 10 gun sonra gel dedi ama sonra garanti olsun 29 una gel dedi bn yine de 26 sinda gidicem hem ramazanda orucu sormak istiyorum. Insaallah duyulyr kalbi cok stresli

Evet insan çok korkuyor değil mi ya bir şeyler ters giderse diye. Dediğin gibi döllenme tarihlerimiz farklıdır. Bence oruç asla tutulmamalı, doktorların da tutabilirsin diyeceğini sanmam. Yine de danış tabi ki.

İ

Canım benim de temizlik yaptıgım gün kanamam oldu, bu ilk aylar iyice dikkat etmek lazım, çok zorlama kendini.

Sağol canım. biz de görürüz o zaman :) hayırlı olsun size gözünüz aydın :)
Saol canım :) kızımda 6 haftalık gördüm bunda 5 :) aslında 5+2 dim dün ama 5+1 dedi ufak tefek bi aşa bi yukarı olabilirmiş ölçümler :) inşallah sizde görürsünüz :)

canım kesenin hemen yanında kanama varmış, düşük riski var dedi doktor. ama keseye bir sey olmamış, kalp atışı da var. ritmi güzel dedi. Düşük önleyici hap verdi. tıbbın çaresiz kaldigi durumlar var, biz ne yaparsak yapalım bazen düşükle sonuçlanabiliyor dedi. sagliksiz bir bebek dünyaya getirmek istemez kimse, oyuzden dusukle sonuclanirsa uzulmuyoruz, yeterki sana bir sey olmasın dedi. bence düsmeyecek dedi, bol istirahat verdi. kabızlık, kahkaha atmak, aglamak, cinsellik, vs hepsi yasak ultrason görüntüleri de koyuyorum. Allah nasip etsin evlatlarimizi saglikla kucagimiza alalım
İnşallah hakkında hayırlısı olur Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin senden tavsiye gibi olasun bize kahkaha atmak zarar vereceğini ogrendik

Back