- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.736
- 53
- 40
Cok artis sorun diye hic duymadim benim de uc kat artti doktor gayet iyi dediKozlar gunaydin ilk bhcg 35 2 gün sonra 115 cikti fazla artinca da sorun oluyordu dimi 2 kattan fazla artmis cumartesi yine kan vericem
canım kesenin hemen yanında kanama varmış, düşük riski var dedi doktor. ama keseye bir sey olmamış, kalp atışı da var. ritmi güzel dedi. Düşük önleyici hap verdi. tıbbın çaresiz kaldigi durumlar var, biz ne yaparsak yapalım bazen düşükle sonuçlanabiliyor dedi. sagliksiz bir bebek dünyaya getirmek istemez kimse, oyuzden dusukle sonuclanirsa uzulmuyoruz, yeterki sana bir sey olmasın dedi. bence düsmeyecek dedi, bol istirahat verdi. kabızlık, kahkaha atmak, aglamak, cinsellik, vs hepsi yasak ultrason görüntüleri de koyuyorum. Allah nasip etsin evlatlarimizi saglikla kucagimiza alalımS Serpilzorlu naptin canim.
Canım karından mı baktı yoksa vajinal ultrason mu. Ben de seninle aynıyım nerdeyse 5+2. Salı günü randevum var görebilir miyiz acaba.Günaydın Bayanlar ben de dün özelde minik keseyi gördüm 5+1 dedi 2 hafta sonra kalp atışı ićin gel dedi bende 2 hafta dayanamam diye 1 hafta sonrasına devlete randevu aldım :)) bide bir yığın tahlil verdi pazartesi yaptırıcam inşallah :)
Cok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllahcanım kesenin hemen yanında kanama varmış, düşük riski var dedi doktor. ama keseye bir sey olmamış, kalp atışı da var. ritmi güzel dedi. Düşük önleyici hap verdi. tıbbın çaresiz kaldigi durumlar var, biz ne yaparsak yapalım bazen düşükle sonuçlanabiliyor dedi. sagliksiz bir bebek dünyaya getirmek istemez kimse, oyuzden dusukle sonuclanirsa uzulmuyoruz, yeterki sana bir sey olmasın dedi. bence düsmeyecek dedi, bol istirahat verdi. kabızlık, kahkaha atmak, aglamak, cinsellik, vs hepsi yasak ultrason görüntüleri de koyuyorum. Allah nasip etsin evlatlarimizi saglikla kucagimiza alalım
amim canım inşallah sag ol, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahCok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Sat 5nisandı. Geçen cuma keseyi gördük. Yarın kalp atışını görebilir miyiz acaba. Gerçi daha embriyoyu bile göremedik geçen haftane heyecanlı zor geçiyor günler.
İnşAllah canım: )amim canım inşallah sag ol, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Peki dün gittiğinde sana kaç günlük ya da kaç haftalık dedi? Ben geçen cuma gittim 4 4.5 haftalık dedi. Üstünden 1 hafta geçti şimdi 5.5 haftalık demekki. Yarın gittiğimde İnşallah embriyoyu görürüz onu bile göremedik daha ama kalbide görebiliriz belki dedi.Benim de sat 5 Nisan. Beni doktorum dün kalp atışı için 15 gün sonraya cagirdi. Belki degisiyordur kişiden kişiye.
Peki dün gittiğinde sana kaç günlük ya da kaç haftalık dedi? Ben geçen cuma gittim 4 4.5 haftalık dedi. Üstünden 1 hafta geçti şimdi 5.5 haftalık demekki. Yarın gittiğimde İnşallah embriyoyu görürüz onu bile göremedik daha ama kalbide görebiliriz belki dedi.
30da çocuk meselesini kapatmayı düşünüyorum canım şimdiden yapıyımda kurtuluyum daha hevesim varken21.yasinda 2. masallah sana. 33 yasinda 2.
İnş her şey yoluna girer canım sıkma sen canını hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alırız inşcanım kesenin hemen yanında kanama varmış, düşük riski var dedi doktor. ama keseye bir sey olmamış, kalp atışı da var. ritmi güzel dedi. Düşük önleyici hap verdi. tıbbın çaresiz kaldigi durumlar var, biz ne yaparsak yapalım bazen düşükle sonuçlanabiliyor dedi. sagliksiz bir bebek dünyaya getirmek istemez kimse, oyuzden dusukle sonuclanirsa uzulmuyoruz, yeterki sana bir sey olmasın dedi. bence düsmeyecek dedi, bol istirahat verdi. kabızlık, kahkaha atmak, aglamak, cinsellik, vs hepsi yasak ultrason görüntüleri de koyuyorum. Allah nasip etsin evlatlarimizi saglikla kucagimiza alalım
amin canım insallahhİnş her şey yoluna girer canım sıkma sen canını hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alırız inş
Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin..canım kesenin hemen yanında kanama varmış, düşük riski var dedi doktor. ama keseye bir sey olmamış, kalp atışı da var. ritmi güzel dedi. Düşük önleyici hap verdi. tıbbın çaresiz kaldigi durumlar var, biz ne yaparsak yapalım bazen düşükle sonuçlanabiliyor dedi. sagliksiz bir bebek dünyaya getirmek istemez kimse, oyuzden dusukle sonuclanirsa uzulmuyoruz, yeterki sana bir sey olmasın dedi. bence düsmeyecek dedi, bol istirahat verdi. kabızlık, kahkaha atmak, aglamak, cinsellik, vs hepsi yasak ultrason görüntüleri de koyuyorum. Allah nasip etsin evlatlarimizi saglikla kucagimiza alalım
masallah canim. sakin ol sakın uzulme. yat dinlen bol bol progestanini ic.canım kesenin hemen yanında kanama varmış, düşük riski var dedi doktor. ama keseye bir sey olmamış, kalp atışı da var. ritmi güzel dedi. Düşük önleyici hap verdi. tıbbın çaresiz kaldigi durumlar var, biz ne yaparsak yapalım bazen düşükle sonuçlanabiliyor dedi. sagliksiz bir bebek dünyaya getirmek istemez kimse, oyuzden dusukle sonuclanirsa uzulmuyoruz, yeterki sana bir sey olmasın dedi. bence düsmeyecek dedi, bol istirahat verdi. kabızlık, kahkaha atmak, aglamak, cinsellik, vs hepsi yasak ultrason görüntüleri de koyuyorum. Allah nasip etsin evlatlarimizi saglikla kucagimiza alalım
oyyyy oyyyu benn30 uma az kalmisti ilkini aldim kucagima.30da çocuk meselesini kapatmayı düşünüyorum canım şimdiden yapıyımda kurtuluyum daha hevesim varken
senin sadece.yemek yedikten sonra oluyomus benim.her zaman. daha yeni.bisiler girdi.mideme.kizlar bir haftadir ssbahlari ve yemek yedikten sonra mide bulantisi yasiyorum.
sizlerin nasil durumu?
Kaç haftalıksınkizlar bir haftadir ssbahlari ve yemek yedikten sonra mide bulantisi yasiyorum.
sizlerin nasil durumu?
Benim de sizle ayni 4+3 ultrasona gore boyutumuz da ayni sizi ne zmna cagirdi kalp icinBana dün 32 günlük dedi. Yani 4+4tu sanırım dün. Biz sadece keseyi gördük. 5mm olmuş. Yumurtlama tarihlerimiz farklı sanırım ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?