• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar ben bugün doktoruma sordumda oruç tutmamamı önerdi. Ben yurtdışındayım ve burda 9 buçuk gibi akşam oluyor. Siz ne yapacaksınız?
Buarada ben 7 haftalık hamileyim ama aşşağıdaki takvimde sekiz gösteriyor nasıl değiştircem ??

Mrb arkadaslar bende 6+1 günlük hamileyim akıntı sizde de çok oluyo mu? Bide pazrtsi dr a gdiyorum sizce kalp atışı duyulur mu?
hayirli olsn..akinti evet olur..kisiden kisiye degisir ama olmasi normal..

kizlar herkeste bir heyecan var..ne guzel..
Rabbm sag salim kucagimiza almayi nasip etsin

ben kendimi tanitayim..sizleride merak ediyorum..
27 yasima gircem 31 agustista..(detayli oldu biraz:D yaslanma belirtileri)
3. gebeligim olcak nasipse..
kizim 5 yasinda oglum 2.5 yasinda
Ne kadar tecrubeli sayilsamda insan her defasinda farkli oluyo..
cocul dusunuyordum..ramazandan sonra calismalara baslarim diye niyet etmistim kendimce:))
ama Allahu tealadan daha iyi bilemicem icin korunurken gebe kaldim ki adetlerim cok duzensizdir.
Neyse dun aksam ogrendik cok sevindik..Allaha sukurler olsun..Rabbim dileyen istryrn hasrer ceken kiymet bilen kusilerw nasipppp etsin insaallah..
istanbuldayim bu arada..

Ben bugün doktora gittim kalp atışını duyamadı radyolojiye detay için sevk etti orada da ölü fetüs teshisi kondu. Doktorum da sonuca göre kürtaj dedi. Kanaman başlayıp kendin de düşük yapabilirsin dedi. Çok üzüldük ve kabullenemedik. Hemen başka doktora gittik. Tahlil verdik cumartesi günü yeni tahlille muayene edecek. Dua edin de minigim bizi bırakmasın

Kizlar bir avuc kan pıhtısı düşürdüm, şuanda acildeyim. igne vurdular. sabah doktoruma gidecegim. lutfen dua edin lütfen..

Bnm degil sanirim degerim gecen hafta 26ydi simdi 22 ye dusmus
Kimyasal gebelikmiymis acaba üzülme canjm ya belki yukselir diyecem ama heralde dusunce ve geri yukselince de saglikli bir gebelik olmuyor diye biliyorum. Allahtan hayirlisi insallah rabbim gonlune gore versin

ben kendimi tanitayim..sizleride merak ediyorum..
27 yasima gircem 31 agustista..(detayli oldu biraz:KK70: yaslanma belirtileri)
3. gebeligim olcak nasipse..
kizim 5 yasinda oglum 2.5 yasinda
Ne kadar tecrubeli sayilsamda insan her defasinda farkli oluyo..
cocul dusunuyordum..ramazandan sonra calismalara baslarim diye niyet etmistim kendimce:))
ama Allahu tealadan daha iyi bilemicem icin korunurken gebe kaldim ki adetlerim cok duzensizdir.
Neyse dun aksam ogrendik cok sevindik..Allaha sukurler olsun..Rabbim dileyen istryrn hasrer ceken kiymet bilen kusilerw nasipppp etsin insaallah..
istanbuldayim bu arada..
Masallah 27 yasinda gencecik 3cocuk annesi ne guzel allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin.
Bende agustosda 23 olcam 3yildir evliyim 3kere disgebelik gecirdim ve sag tüpümün yarisi alindi;:( suanda yine gebeyim ve insallah rabbim bunu bana nasip eder bugun insallah ultrasonda gorurum onu gormezsem zatn tehsis belli disgebelik. Rabbim kimseye yasatmasin cok zor. Allahim isteyen butun kullarina nasip etsin. Bende istanbuldayim nerrsindesin?

A
Kimyasal gebelikmiymis acaba üzülme canjm ya belki yukselir diyecem ama heralde dusunce ve geri yukselince de saglikli bir gebelik olmuyor diye biliyorum. Allahtan hayirlisi insallah rabbim gonlune gore versin
Amin canim sagolasin bugun gitcem bakalim hayirlisi olsun

Kozlar gunaydin ilk bhcg 35 2 gün sonra 115 cikti fazla artinca da sorun oluyordu dimi 2 kattan fazla artmis cumartesi yine kan vericem

Kozlar gunaydin ilk bhcg 35 2 gün sonra 115 cikti fazla artinca da sorun oluyordu dimi 2 kattan fazla artmis cumartesi yine kan vericem

Back