- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
Hemen araştırıyorum canım sağolCeviz için ilk aylarda yemeyin diyorlar sebebini bilmiyorum bir araştır istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen araştırıyorum canım sağolCeviz için ilk aylarda yemeyin diyorlar sebebini bilmiyorum bir araştır istersen
hayirli olsn..akinti evet olur..kisiden kisiye degisir ama olmasi normal..Mrb arkadaslar bende 6+1 günlük hamileyim akıntı sizde de çok oluyo mu? Bide pazrtsi dr a gdiyorum sizce kalp atışı duyulur mu?
Bnm degil sanirim degerim gecen hafta 26ydi simdi 22 ye dusmusInsallah hepimizin oyledirrr
Kizlar bir avuc kan pıhtısı düşürdüm, şuanda acildeyim. igne vurdular. sabah doktoruma gidecegim. lutfen dua edin lütfen..
Cok gecmis olsun canim benim haberdar et allah yardimcin olsunKizlar bir avuc kan pıhtısı düşürdüm, şuanda acildeyim. igne vurdular. sabah doktoruma gidecegim. lutfen dua edin lütfen..
Kimyasal gebelikmiymis acaba üzülme canjm ya belki yukselir diyecem ama heralde dusunce ve geri yukselince de saglikli bir gebelik olmuyor diye biliyorum. Allahtan hayirlisi insallah rabbim gonlune gore versinBnm degil sanirim degerim gecen hafta 26ydi simdi 22 ye dusmus
Masallah 27 yasinda gencecik 3cocuk annesi ne guzel allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin.ben kendimi tanitayim..sizleride merak ediyorum..
27 yasima gircem 31 agustista..(detayli oldu biraz yaslanma belirtileri)
3. gebeligim olcak nasipse..
kizim 5 yasinda oglum 2.5 yasinda
Ne kadar tecrubeli sayilsamda insan her defasinda farkli oluyo..
cocul dusunuyordum..ramazandan sonra calismalara baslarim diye niyet etmistim kendimce:))
ama Allahu tealadan daha iyi bilemicem icin korunurken gebe kaldim ki adetlerim cok duzensizdir.
Neyse dun aksam ogrendik cok sevindik..Allaha sukurler olsun..Rabbim dileyen istryrn hasrer ceken kiymet bilen kusilerw nasipppp etsin insaallah..
istanbuldayim bu arada..
oglan 4 kilo canim 15 gun once alindi ama.Kaç kiloydu canım keşke normal doğsaymış sezaryen çok zor diyolar
aynen canim. ama inan o an guc kuvvet geliyo.hic zorlanmadım ben.Artık bakıcaz başımızın çaresine. Ya da mecburen burda Doğum yapıcam. Rabbim zorlaştırmasın. Daha şimdiden bunun stresi aldı beni
Zaten işini Allah'a bıraktın mı Ondan başka yolunda götürecek kim var ki?aynen canim. ama inan o an guc kuvvet geliyo.hic zorlanmadım ben.
aynen tek.sigindigimiz o var. guc vr kuvvet onda.Zaten işini Allah'a bıraktın mı Ondan başka yolunda götürecek kim var ki?
Amin canim sagolasin bugun gitcem bakalim hayirlisi olsunKimyasal gebelikmiymis acaba üzülme canjm ya belki yukselir diyecem ama heralde dusunce ve geri yukselince de saglikli bir gebelik olmuyor diye biliyorum. Allahtan hayirlisi insallah rabbim gonlune gore versin