Ben bugün doktora gittim kalp atışını duyamadı radyolojiye detay için sevk etti orada da ölü fetüs teshisi kondu. Doktorum da sonuca göre kürtaj dedi. Kanaman başlayıp kendin de düşük yapabilirsin dedi. Çok üzüldük ve kabullenemedik. Hemen başka doktora gittik. Tahlil verdik cumartesi günü yeni tahlille muayene edecek. Dua edin de minigim bizi bırakmasın
Canim inşallah kotu bir şey yoktur. Bazi Dr lar bebekleri almak istiyor aileler bekliyor saglikli bebekler dogabiliyor. Başka Dr a gitmakle iyi yapmissin inşallah iyi haberlerle gelirsin
5 ayini tamamlayana kadar afedersin hep cikardim. sonraki aylarda yaza denk geldiydi. surekli yogurt ayran. meyve sebze. ozellikle birsey yapmadim. ama son bir haftada yogurt ve ayrani kesince kilo alimi da yavaslamisti.
5 ayini tamamlayana kadar afedersin hep cikardim. sonraki aylarda yaza denk geldiydi. surekli yogurt ayran. meyve sebze. ozellikle birsey yapmadim. ama son bir haftada yogurt ve ayrani kesince kilo alimi da yavaslamisti.
Günaydın Bayanlar ben de dün özelde minik keseyi gördüm 5+1 dedi 2 hafta sonra kalp atışı ićin gel dedi bende 2 hafta dayanamam diye 1 hafta sonrasına devlete randevu aldım :)) bide bir yığın tahlil verdi pazartesi yaptırıcam inşallah :)
Masallah 27 yasinda gencecik 3cocuk annesi ne guzel allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin.
Bende agustosda 23 olcam 3yildir evliyim 3kere disgebelik gecirdim ve sag tüpümün yarisi alindi; suanda yine gebeyim ve insallah rabbim bunu bana nasip eder bugun insallah ultrasonda gorurum onu gormezsem zatn tehsis belli disgebelik. Rabbim kimseye yasatmasin cok zor. Allahim isteyen butun kullarina nasip etsin. Bende istanbuldayim nerrsindesin?
basaksehirdeyim..
Allah razi olsun.
sen daha cok gencsin canim bnm..Rabbim bir daha yasatmasin ayni seyleri..
Allahim bu mubarek aylarin yuzu suyu hurmetine hayirli saglikli bir evlat nasip etsin insaallah..
Allah buyuk..Kun fe yekun..O ol derse olur..
duacinim insaallah..
Sat 5nisandı. Geçen cuma keseyi gördük. Yarın kalp atışını görebilir miyiz acaba. Gerçi daha embriyoyu bile göremedik geçen hafta ne heyecanlı zor geçiyor günler.
Ben bugün doktora gittim kalp atışını duyamadı radyolojiye detay için sevk etti orada da ölü fetüs teshisi kondu. Doktorum da sonuca göre kürtaj dedi. Kanaman başlayıp kendin de düşük yapabilirsin dedi. Çok üzüldük ve kabullenemedik. Hemen başka doktora gittik. Tahlil verdik cumartesi günü yeni tahlille muayene edecek. Dua edin de minigim bizi bırakmasın