• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
dr gitsene ilaç verir
Acile gittim ama kese gozukmedi kan testi verdim kanamayada bisey demedi kese gozukmedigi icin insallah kan degerleri normaldir 6 gun once hcg degerim 26 ydi iki gunde bir iki katina cikmasi gerekiyormus 208 cikarsa normal oluyo insallah normal cikar

Acile gittim ama kese gozukmedi kan testi verdim kanamayada bisey demedi kese gozukmedigi icin insallah kan degerleri normaldir 6 gun once hcg degerim 26 ydi iki gunde bir iki katina cikmasi gerekiyormus 208 cikarsa normal oluyo insallah normal cikar
Insallah canim sat in neydi ?

Bende çok çabaladım we dün test yaptım iki çizgiyi gördüm şükür allah nasip ederse ocak annesi olcam :) allahım isteyen. Herkese nasip etsin inş

Herkese selam,
bilgisayarı açınca ne güzel böyle :kahve: telefondan yazmak çok sıkıcı. kalabalıklaştıkça topik hızlı ilerliyor..

Günaydın kızlar
Ya mide bulantısı aslında gebelik için iyi birşey mi?
Benim midem hiç bulanmıyor
Aslında bende bel ve arada kasık ağrısından başka birşey yok
Doktorum da taaa 2 hafta sonra randevu verdi

Bulantı her hamilelikte olmuyor ve bence olmayanlarda şanslı :)
ben bildiğin yerlerde sürünüyordum serum iyi geldi çok şükür.

Günaydın güzel anneler Önceki posttada yazmıştım 3 tüp bebek sonrası kavuştum bebişime haliyle biraz evhamlıyım . Ben transferden 1 hafta önce progestanı alttan fitil olarak başladım günde 3 kez hala devam ediyor . Klinikten bana kahverengi akıntı ve lekenin normal olduğunu , içeride biriken fitilin geleceğini ya da sürekli vajinal fitil yapmaktan tahriş olacağını söylediler . Diğer 2 tüp bebeğimde tam adet günü kahve lekeler ile adete çevirdiği için korkuyorum . Bunda şükür leke filan olmadı . 2 gündür çok açık kahve akıntım oluyor ara ara . Çamaşıra gelen bir şey Yok . Peçeteye silince geliyor . Hemşiremi aradığımda normal bir sıkıntı Yok dedi ama içim içimi kemiriyor . Devamlı bir şey olsa hemen gidip iğne filan yaptıracağım ama o Da Yok . Yedim bitirdim kendimi 2 gündür

ne güzel canım inşallah bizle beraber sağlıkla kavuşursun bebeğine..
sürekli kafanda takılı tabi şimdi en kısa sürede güzel haberler bekliyorıuz..

bide hanımlar hepimizde çok yeni gebeyiz
Ramazanlıkta yaklaşıyor
Doktorlarınıza bu konuyu danıştınız mı?
oruç tutup tutmama konusunu
benim randevum ramazanın ilk günü o yüzden soramayacağım doktora

benim ilk hamileliğimde ramazana denk geldi..olan eşime oldu sahurda tek başına kalktı iftarda yemek yok..
inşallah bu sene en azından iftara yemek yapabilirim diye dua ediyoruz şimdiden..
oruç işide bize borç oluyor ama tutmak farz değil.. susuz kalmamak gerekli..

Merhaba kızlar. Allah nasip ederse ben de 2018 Ocak annesiyim :) hamile olduğumu geçtiğimiz cuma öğrendim.:anneadayı::KK200:Evlendiğimizden beri çok zor süreçlerden geçtik vajinismus rahatsızlığım vardı bir kimyasal düşük yaptım.bu haberi almak o yüzden benim için çok önemliydi.:nazar:bir kere doktora gittim keseyi görmek için erken olduğunu söyledi. inşallah buradaki herkes sağlıklı bir hamilelik geçirir ve bebişlerine kavuşurlar:KK36:

hoşgeldin aramuıza :KK200::KK200::KK200::anneadayı:

Kızlar topicten kimler bebişlerinin kalp atışlarını gördü veya duydu

dün gittik 6+4 dedi göremedik. haftaya çarşamba inşallah görürüz..

Bu bitmez tükenmez yorgunluğa çare bulanınız var mı kızlar ? İşyerinde resmen kolum kalkmıyor . Bıraksalar 3 gün uyuyacak moddayım

keşke bulunsa ama şuanda hücrelerimiz parçalanıyor.. hemde her defasında 2 katı ile ondan yorgun düşüyoruz.
3. aydan sonra inşallah topalarlanırız..

İstanbulda yaşayan dostlarç.. ,

MEDİCAL PARK fatih Ayşegül Sofuoğlu hakkında bilgisi olan var mı ? özelden de yazabilirsiniz buradan da olumlu olumsuz..

Benim bat 23 mart ama gec dollenme olmus sanirim doktorda sasirdi ne kadar gec dollenme olmus diye bi onceki hcg degeeimi soyleyince
Gercekten cok gec dollenme ozaman hayret hakkinda hayirlisi canim benim sat 10nisan di ve degerim dun 1200lerdeydi

Mrb arkadaslar bende 6+1 günlük hamileyim akıntı sizde de çok oluyo mu? Bide pazrtsi dr a gdiyorum sizce kalp atışı duyulur mu?

bende 4+6 hamileyim
bilmiyorum yaa olmasını istemiyorum ama yinede olması gerekli mi diye tedirgin oluyorum
bende de kasık, bel ağrısı var arada olan
Benim 7.haftada başladı bulantılar hiç dert etmeyin ne güzel işte rahat rahat tadını çıkarın :)

Birde sigarayı azaltmamdan dolayı kabızlıkla başım dertte. Aynı problemi yaşayanlar yardımcı olabilirler mi? Kayısı yiorm bol bol ama yine de farklı tavsiyeleri olan varsa yardımcı olabilir mi :dua:
Bende aynı sorunu yaşıyorum kayısı şuan için tek çözümüm ama ben hiç içmiyorum kokusuna bile tahammül edemiyorum başlarda nasıl bırakacağımı düşünürken bulantılar sayesinde bırakmış oldum

canım bende kabızlık sorunu hep yaşayan bir insandım
şimdi günlük 3 kayısı, 3 hurma, 5 siyah üzüm, ceviz fındık ve badem yiyorum
tabi sabahlarıda taze sıkılmış portakla suyu içiyorum gayet iyiyim o konuda
bence sigarayı tamamen bırakmalısın
Ceviz için ilk aylarda yemeyin diyorlar sebebini bilmiyorum bir araştır istersen

Back