Kuzuya bol bol süt olsun

sütlaca, 41 yıl sütlü şekerli pilav muamelesi yapan ben, kwnin yıllarca kızım bir sütlaç ye ikramlarına, ayy yok ben sevmem anne, diyip burun kıvıran ben 3 numaranın lohusalığında kwye "anne sütlaç yapsan da yesek" dedim, kadının gözyaşı pıt resmen

ve ne hikmetse sütlacı sevdim ve yiyorum

sanki sevdiğim o kadar kilo aldıran şey yokmuş gibi +1le yola devam...
Kararında dozunda yemek süt için önemli bana doktorum protein ağırlıklı beslenmemi söylemişti...bebe ilk muayenede kilo vermeye devam etmişti, doktorda senin 3. Bebe ve diğerlerinde emzirmişsin sadece o yüzden mama yazmıyorum ama sağlıklı ve protein ağırlıklı beslenmelisin demişti. Ben 3 ay bir şekilde ilerledim ama bebe, abisi ve ablası gibi güzel kilo almıyordu

aksine ben kilo alıyordum

kuzenim diyetisyen, ondan rica ettim bana diyet yazmaya başladı. Ve ilk ay ben 4 kilo verirken bebe 1.100 gr almıştı.
Bu ayın 29 da ben diyete başlayalı 1 yıl olcak. 70 ile hamile kaldım, 92 ile doğuma girdim. 85 ile doğumdan çıktım. Diyete 88.5 ile başladım. Şimdi 67 kiloyum son 2...

Kızımda ki kiloları 4 5 sene sonra kardeşimin düğünü için vermiştim. Ortancanınkileri 2 sene sonra aralıklı oruçla vermiştim. Demem o ki, kilolar alınır da verilir de anın tadını çıkarın, istediğimizi aklımoza koymamız yeterli, Allahın izniyle başaramayacağımız bir şey yoktur

TASUU:)