Öyle bir imkanım olsa bende duramazdim heralde.bir hafta ileri yada geri olması mühim değil doktorlar hep söylerler canım bende hastanede çalışıyorum diye yolgeçen hanı gibi uğrayıp duruyorum dün kızımın hamileliği dönemi sonuçlarına baktım anam 2 hafta da bi ultrason çektirmişim kendime çok kızdım :) da bu defada kendimden çok umudum yok walla ultrason iki adım ötende olunca
Merhaba :)Selam kızlar
Aynen benimde öyle canım kusma pek yok ama özellikle sabahları bulantım cok fazla ve hiç bişey yiyemiyorum inşallah uzun sürmez ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştımKızlar benımde acaip bulantım var kusmuyorum ama cok fazla bulantım kacıncı haftada gecer acababirde carpıntım basaldı 2 gündür neden olabilir
her nekadar zarari yok deselerde bence cok ultrasona girmek iyi degil bence canim umarim bu defa kendime kaha cok hakim olurumÖyle bir imkanım olsa bende duramazdim heralde.
Sat 11 haziran geç döllenme oldu herhalde o yüzden ultrasonda görene kadar bilemedim ne kadar olduğunu. Vajinal değil Doppler ultrasonda kalbin attığını gördük çok güzel ve duygulu bir andı. O ultrason daha net gösteriyor. Aşağıdaki şekle benzer gördüm miniğimi. Sizlerin de güzel haberleri yakın inşallah.Hadi gözün aydın canım, sağlıcakla kucağına da alırsın inşallahSeninle Doğum tarihimiz aynı sat 30 haziran mıydı Gerçi benim ilki sezaryen olduğu için bu kez gününü beklemez dr sanırım ama bakalım nasip artık, o günler bi gelsin de dr karnından mı baktı? Benim de Çarşamba var da randevum vajinal baktırmayı düşünmüyorum, açaba karnımdan da duyabilir miyiz diye heyecanlıyım
Arkadaşlar devlet hastaneside ultrason resimlerini bize veriyormu birde devlette sezeryanla doğum yapan varmı
5+4Kaçıncı haftasasın cnm
Ota Jinemed Fulya Doc.Dr.Meriç Karacanİstanbul da doktor tavsiyesi olan varmi acaba? Avrupa yakası
Neye sinirlendin askolsunÇok sinirlendim bi sinirle evi süpürdüm koltukların altına eğildim kızlar sonrasında başım felaket ağrıdı karnım feci ağrıdı allahım noluyo dedim ayağa kalkamıyorum uzanıyorum inşallah akşama kadar geçer.