2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Öyle bir imkanım olsa bende duramazdim heralde.

Birde kizlar benim TSH im yüksek çıktı normalde değer normal ama hamilelikte 2.50 altı olması lazım diyor 3.28 çıktı dahileyeye yönlendirdi

Kızlar benımde acaip bulantım var kusmuyorum ama cok fazla bulantım kacıncı haftada gecer acaba birde carpıntım basaldı 2 gündür neden olabilir

Kızlar benımde acaip bulantım var kusmuyorum ama cok fazla bulantım kacıncı haftada gecer acaba birde carpıntım basaldı 2 gündür neden olabilir
Aynen benimde öyle canım kusma pek yok ama özellikle sabahları bulantım cok fazla ve hiç bişey yiyemiyorum inşallah uzun sürmez ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştım

7. Hafta mi basladi bulantiniz kizlar tam 7. Haftam bayram haftasi mersine gidecez guya plancoktan yapilmisti bulantiyla 7 saat yol gidemem ki

Sat 11 haziran geç döllenme oldu herhalde o yüzden ultrasonda görene kadar bilemedim ne kadar olduğunu. Vajinal değil Doppler ultrasonda kalbin attığını gördük çok güzel ve duygulu bir andı. O ultrason daha net gösteriyor. Aşağıdaki şekle benzer gördüm miniğimi. Sizlerin de güzel haberleri yakın inşallah.

Arkadaşlar devlet hastaneside ultrason resimlerini bize veriyormu birde devlette sezeryanla doğum yapan varmı

Benim gittiklerim veriyor. Sadece 1 kere makine farklıydı galiba o sadece ölçümleri vermişti. Zorda kalmadıkça devlette sezeryana almazlar canım. Makat grliş veya kordon dolanması gibi durumlarda allah korusun. Doğumumu da süleymaniye kadın doğum hastanesinde yaptım.

Hanımlar niye herkes farklı konu açıyor 2018 Nisan anneleri diye halbuki burası çokta güzel kimse buraya yazmak istemiyor galiba.

Çok sinirlendim bi sinirle evi süpürdüm koltukların altına eğildim kızlar sonrasında başım felaket ağrıdı karnım feci ağrıdı allahım noluyo dedim ayağa kalkamıyorum uzanıyorum inşallah akşama kadar geçer.

Bugün doktora gittim sadece kese göründü arkadaşlar tahlil istedi bir de.. sonuçlarını almaya gittiğimde kalp atışını da duyarız inşallah... bu arada ben de folidoce kullanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…