2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
hoşgeldin canım endişe anneliğin olmazsa olmazı değer yüksek çıkar neden yüksek deriz düşük çıkar neden düşük deriz bizlerin doğası bu sanırım :) bu erken yada geç döllenmeyle alakalı bunları kafaya takma canım inşallah hamilelik sürecimiz yolunda gider her duyguyu zamanında yaşarız hep beraber
Aynen annelik fena bişey ne çabuk olayın Şok'unu atlattında endişelenmeye başladın duygularım karma karışık aslında en doğrusu bişey düşünmeden oğlumla Zaman'ı iyi değerlendirmek

Aynen annelik fena bişey ne çabuk olayın Şok'unu atlattında endişelenmeye başladın duygularım karma karışık aslında en doğrusu bişey düşünmeden oğlumla Zaman'ı iyi değerlendirmek
bende aynı şeyi düşünüyorum kızımla güzel güzel vakit geçirmek :) hoş vakit geçirmek denirse akşam eve gidip anca yemek bulaşık kızla geçirecek bi zamanım kalmıyo walla doğum sonrası ücretsiz izin alp yavrularımla geçireceğim uzuuun 2 yılın hayalini kuruyorum

Küçük çocuklu anneler olacağız inşaallah.çoğumuzun 2. Çocuk ve YAŞ aralığı 2-2,5:halay:
Can'ım oğlum benim çokta düşkün bana babası ufak ufak alıştırmaya çalışıyor kendine ben emzirmeyi çok zor bıraktırdım nerdeyse üç ay olacak ama hala elini memeye koymadan uyumuyor en büyük zevki bu. Başka bebeği emzirdiğimi görünce ne yapacak bakalım

Temizliğinden şüphem yokta acı herhangi bir kasılmaya yada ani bir harekete neden olur mu diye korkuyorum yaptıran var mı acaba

Küçük çocuklu anneler olacağız inşaallah.çoğumuzun 2. Çocuk ve YAŞ aralığı 2-2,5:halay:
benimki büyük :) ocakta 4 olcak inşallah en iyisini yapmışsınız ilk çocuğa hamileyken ikinciyi 2 yaşına gelince yaparım diyordumda hayaller ve gerçekler eşim şehir dışında çalışıyor kızımla ben bi başımıza ve çalışınca yük ağır geldi bi türlü cesaret edemedim yaş farkını açmamakta fayda var

Can'ım oğlum benim çokta düşkün bana babası ufak ufak alıştırmaya çalışıyor kendine ben emzirmeyi çok zor bıraktırdım nerdeyse üç ay olacak ama hala elini memeye koymadan uyumuyor en büyük zevki bu. Başka bebeği emzirdiğimi görünce ne yapacak bakalım
sen hadi yeni bıraktırmışsın benim daha bırakalı 2 yıl oluyo önünde üstümü giyinemiyorum memeee diye saldırıyor emeyimmi diyip gülüyor :) 25 ay büyük bir aşkla emdi

Benim ki Allahtan Babacı baba evdeyken bana yükü yok.hala bezli hala bizle yatıyor.hala çok mız mız ne yapacam bilemiyorum

benimki büyük :) ocakta 4 olcak inşallah en iyisini yapmışsınız ilk çocuğa hamileyken ikinciyi 2 yaşına gelince yaparım diyordumda hayaller ve gerçekler eşim şehir dışında çalışıyor kızımla ben bi başımıza ve çalışınca yük ağır geldi bi türlü cesaret edemedim yaş farkını açmamakta fayda var
Ama en ideali 4 YAŞ

X