2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Merhabalar bende 4 hafta 3 gunluk hamileyim bir gun oldu ogreneli. Sadece kan testi ile sonucu ogrendik. Beta hcg 1403,42 seklinde yaziyo. Son adet tarihime gore benim hafta hesabim 4 henuz muayeneye gidemedik.Rabbim Hayirlisiyla saglikla kavusmayi nasip eylesin evlatlarimiza

Merhaba bende 4 hafta 3 gunluk hamileyim :) sadece kan testi sonucunu ogrendik.hafta hesabimda son adet tarihime gore.henuz gidemedjk kontrole.Sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim

benim sat 15 temmuzdu canım. Ne kadar yakınmış birbirine doğum tarihimiz :)

bende 4+ 4 üm canim bugun

canim bende 4+4üm bugun. ben 8 agustosta kan vardim adete 3 gun vardi hcg 200 cikti birdaha gitmedim.
Benim de 10 Ağustosta 175 çıkmıştı. Bugün tekrardan aldırdığım kanın sonucunu ancak yarın öğrenebileceğim.. Çok merak ediyorum yükselmiş mi diye.. Doktor sana bi kez daha gel demedi mi? Beta hcg n yükselmiş mi diye kontrol etmesi lazım...

Kızlae avrupa yakası gaziosmanpaşa bayrampaşa eyüp veya civarı doktor tavsiyesi olan varmı
Doktor arayışındayım

Canım benim ilk doğumum sezeryandı özel hastane gazabına ugradıgımı düşünüyorum yani mecburen sezeryan olucam bu kez devlete gitmeyi düşünüyorum ama ilgi alaka nasıl tereddütteyim biraz

Zeytinburnu ters uzak düşmüyorsa Süleymaniyede Mucize hanıma git istersen. Bir kere gitmekten bişey kaybetmezsin. İyi bir doktora denk geldin mi özeli aratmaz herkes işini yapıyor. Eğitim ve araştırma hastaneleri en ufak bir riski bile detaylı tarıyorlar. Kimine göre yorucu kimine göre gerekli.

Canım onların düşünmesini bekleme onlara görev ver. Yazık sana iki canlı böyle yorulma, dikkat et kendine.

İstanbul da doktor tavsiyesi olan varmi acaba? Avrupa yakası
hangi semtlerde cnm..

Hayırlısı neyse o olsun canım. Benimde bebeğim doğduğunda oğlum 19 aylık olacak inşallah
oğlum şuan 20 aylık cok feciiiii.. Cok zor olacak ilk zamanlarin. Ama sonrasi insallah bi kerede kolaylarsin..

İnşallah ya rahat ederim inşallah. 20 yaşında ikinciye hamile bir anne adayı
30 yasinda 2. Hamileyim diye kendimi bisi saniyodum bende. Ooo ne hizliyim ben yaa falan diye ovunuyodum icten ice. Cunku etrafimdakiler ilk bebeklerini ya daha yeni dogurdu ya yeni evlendi
Kızlae avrupa yakası gaziosmanpaşa bayrampaşa eyüp veya civarı doktor tavsiyesi olan varmı
Doktor arayışındayım
besyuzevler safak hastanesi Defne hnm.. Sultanciftligi bahat hastanesi Mustafa Balik. Arnavutkoy devlet hastanesi Huseyin Dayan..
Kızlar bide adet olacak gibi arada ağrısı olan varmı
Bugün bende oldu
Korktum
olmaz mi cnm .. Ozellikle yorulunca karin agrisi gibi

Şafak hastanesi defne hanım bana uyar canım.

Kızlar kilolu hamile kalan varmı . Ben tam diğer gebeligimden olan kilolarimi vermek için diyete spora başladım hamile kalmisim.. 163 boy 80kilo gebeliklerimin hepsinde 68 ile baslayip 93ile doğuma girmistim. Bu seferde 93 u geçmemem lazım.

Ben izmirdeyim canım teşekkür ederim yinede :) Zaten yakınımda devlet hastanesi var en donanımlı olarak oraya gidecem inşallah sorunsuz atlatırız su zamanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…