- 7 Ağustos 2017
- 377
- 211
- 28
Hayırlısı neyse o olsun canım. Benimde bebeğim doğduğunda oğlum 19 aylık olacak inşallahBenim bebegim dogdugunda kizim 7 yasinda olacak. Fark cok ama 3 senedir deniyoruz olmuyordu. Sonunda tup bebek sayesinde oldu ikinci.
Canım benim ilk doğumum sezeryandı özel hastane gazabına ugradıgımı düşünüyorum yani mecburen sezeryan olucam bu kez devlete gitmeyi düşünüyorum ama ilgi alaka nasıl tereddütteyim birazBenim gittiklerim veriyor. Sadece 1 kere makine farklıydı galiba o sadece ölçümleri vermişti. Zorda kalmadıkça devlette sezeryana almazlar canım. Makat grliş veya kordon dolanması gibi durumlarda allah korusun. Doğumumu da süleymaniye kadın doğum hastanesinde yaptım.
Ya yeğenlerim benimle de ev çok dağınık onlarda hiç rahatsız olmuyor. Bende hiç öyle duramam ona sinirlendim insan hiç pis pis oturur mu ya.Neye sinirlendin askolsun
Ne guzel. İlk basta sana zor olacak ama sonra beraber oynarlar hep rahat edersinHayırlısı neyse o olsun canım. Benimde bebeğim doğduğunda oğlum 19 aylık olacak inşallah
Uzun sureli misafir alma en iyisi. Sonrakine en fazla bir iki saat kabul et yapabilirsen tabiY
Ya yeğenlerim benimle de ev çok dağınık onlarda hiç rahatsız olmuyor. Bende hiç öyle duramam ona sinirlendim insan hiç pis pis oturur mu ya.
İnşallah ya rahat ederim inşallah. 20 yaşında ikinciye hamile bir anne adayıNe guzel. İlk basta sana zor olacak ama sonra beraber oynarlar hep rahat edersin
Oh oh masallah genc anne. Ben 37 yim:)İnşallah ya rahat ederim inşallah. 20 yaşında ikinciye hamile bir anne adayı
Haklısın ama hamile olduğumu öğrenmeden geldiler. Onlar burdayken hamile olduğumu öğrendim 3 haftadır burdalar. Bunda sonra zaten öyle yapcam. Zor oluyırUzun sureli misafir alma en iyisi. Sonrakine en fazla bir iki saat kabul et yapabilirsen tabi
Tüm anneler gençtir ya 37 yaş yaşlımı sanki bi genç anne dahaOh oh masallah genc anne. Ben 37 yim:)
Off hem de 3 haftadir allah kolaylik versinHaklısın ama hamile olduğumu öğrenmeden geldiler. Onlar burdayken hamile olduğumu öğrendim 3 haftadır burdalar. Bunda sonra zaten öyle yapcam. Zor oluyır
Amin inşallahOff hem de 3 haftadir allah kolaylik versin
benim ilk hamileliğim cnm carpıntı mahvediyor bende su bile içemiyorumAynen benimde öyle canım kusma pek yok ama özellikle sabahları bulantım cok fazla ve hiç bişey yiyemiyorum inşallah uzun sürmez ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştım
inşallah hayırlısıyla hamilesindriMerhabalar hanımlar aşılama için yarın test günüm sizden ricam bana dua edermisiniz
allah razı olsun hepinizden şimdiden inşallah bu döneme bende gelebilirim
Carpıntıyı doktora söyldinmi canım inşallah cok uzun sürmez ya bide oğlum 2 yasında mecbur kalkmak zorundayım Allah yardımcımız olsun inşallahbenim ilk hamileliğim cnm carpıntı mahvediyor bende su bile içemiyorum
Merhaba canım hayırlısı böyleymiş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde oğlum 2 yaşında ve ikinciye hamileyim :) Benim isteyerek oldu zor olacak ama büyüdüklerinde rahat edecez inşallahSelam kızlar bende allah nasip ederse Nisan annesiyim
İkinci çocuğum olacak
Hiç beklemediğim istemediğim bi anda oldu çünkü oğlum daha küçük 2 yaşına 3 ay var
Kardeşte düşünmüyordum ama kısmet böyleymiş herkesin mutlu bir gebelik geçirmesi dileklerimle merhaba
bende isten ciktim kizi aldim parkta epey oynadi normalde cok uykusuz bir kuz her aksam 10 da kavga dovus yatar arabada uyuyakaldi kucagimda wve getirdim ama 18 kg oldugundan agir geldi zorlandim bugune kadar boyle uyumuslugu bile yok sansima.sende kimseye sinirlenip kendini yorma lutfenY
Ya yeğenlerim benimle de ev çok dağınık onlarda hiç rahatsız olmuyor. Bende hiç öyle duramam ona sinirlendim insan hiç pis pis oturur mu ya.
evet erken benimde 4+4 teyim minicik bi kese bi gozuktu sonra kayboldu doktor goremedi dun gelseydin bunuda goreneyebilirdik dedi.senin sat 14 temmyz muMerhabalar hanımlar, ben bugün beta hc m yükselmiş mi diye.. 5 gün önce beta hcg m 175 çıkmıştı. Bugünkü kan sonuçlarım da çıkmadı, yarın telden arayıp öğreneğim. Doktor ultrasonda gebelik kesesini göremedi ama rahim duvarı kalınlaşmış dedi. Rahim duvarı 1.45 cm. Benim size sormak istediğim gebelik kesesi için çok mu erken? (4 hafta 3 günlük hamileyim)