2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Benim gittiklerim veriyor. Sadece 1 kere makine farklıydı galiba o sadece ölçümleri vermişti. Zorda kalmadıkça devlette sezeryana almazlar canım. Makat grliş veya kordon dolanması gibi durumlarda allah korusun. Doğumumu da süleymaniye kadın doğum hastanesinde yaptım.
Canım benim ilk doğumum sezeryandı özel hastane gazabına ugradıgımı düşünüyorum yani mecburen sezeryan olucam bu kez devlete gitmeyi düşünüyorum ama ilgi alaka nasıl tereddütteyim biraz

Bugün doktora gittim sadece kese göründü arkadaşlar tahlil istedi bir de.. sonuçlarını almaya gittiğimde kalp atışını da duyarız inşallah... bu arada ben de folidoce kullanıyorum..

Selam kızlar bende allah nasip ederse Nisan annesiyim
İkinci çocuğum olacak
Hiç beklemediğim istemediğim bi anda oldu çünkü oğlum daha küçük 2 yaşına 3 ay var
Kardeşte düşünmüyordum ama kısmet böyleymiş herkesin mutlu bir gebelik geçirmesi dileklerimle merhaba

Merhabalar hanımlar, ben bugün beta hc m yükselmiş mi diye.. 5 gün önce beta hcg m 175 çıkmıştı. Bugünkü kan sonuçlarım da çıkmadı, yarın telden arayıp öğreneğim. Doktor ultrasonda gebelik kesesini göremedi ama rahim duvarı kalınlaşmış dedi. Rahim duvarı 1.45 cm. Benim size sormak istediğim gebelik kesesi için çok mu erken? (4 hafta 3 günlük hamileyim)

Merhabalar hanımlar, ben bugün beta hc m yükselmiş mi diye doktora gittim. 5 gün önce beta hcg m 175 çıkmıştı. Bugünkü kan sonuçlarım da çıkmadı, yarın telden arayıp öğreneğim. Doktor ultrasonda gebelik kesesini göremedi ama rahim duvarı kalınlaşmışdedi. Rahim duvarı 1.45 cm. Benim size sormak istediğim gebelik kesesi için çokmu erken? (4 hafta 3 günlük hamileyim)

Selam kızlar bende allah nasip ederse Nisan annesiyim
İkinci çocuğum olacak
Hiç beklemediğim istemediğim bi anda oldu çünkü oğlum daha küçük 2 yaşına 3 ay var
Kardeşte düşünmüyordum ama kısmet böyleymiş herkesin mutlu bir gebelik geçirmesi dileklerimle merhaba
Merhaba canım hayırlısı böyleymiş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde oğlum 2 yaşında ve ikinciye hamileyim :) Benim isteyerek oldu zor olacak ama büyüdüklerinde rahat edecez inşallah

Y

Ya yeğenlerim benimle de ev çok dağınık onlarda hiç rahatsız olmuyor. Bende hiç öyle duramam ona sinirlendim insan hiç pis pis oturur mu ya.
bende isten ciktim kizi aldim parkta epey oynadi normalde cok uykusuz bir kuz her aksam 10 da kavga dovus yatar arabada uyuyakaldi kucagimda wve getirdim ama 18 kg oldugundan agir geldi zorlandim bugune kadar boyle uyumuslugu bile yok sansima.sende kimseye sinirlenip kendini yorma lutfen

Merhabalar hanımlar, ben bugün beta hc m yükselmiş mi diye.. 5 gün önce beta hcg m 175 çıkmıştı. Bugünkü kan sonuçlarım da çıkmadı, yarın telden arayıp öğreneğim. Doktor ultrasonda gebelik kesesini göremedi ama rahim duvarı kalınlaşmış dedi. Rahim duvarı 1.45 cm. Benim size sormak istediğim gebelik kesesi için çok mu erken? (4 hafta 3 günlük hamileyim)
evet erken benimde 4+4 teyim minicik bi kese bi gozuktu sonra kayboldu doktor goremedi dun gelseydin bunuda goreneyebilirdik dedi.senin sat 14 temmyz mu

X