KEÇİÖREN siz?ankaranın neresi ??
eryaman :) epey bi uzakmışızKEÇİÖREN siz?
oy maşallah hadi hayırlı olsun canım demek 6+5 te kalp atışı yok benimki bayram sonrasına kalır o zamnSlm kızlar doktordan geldim kesenin içinde bebis oluşmuş 6+5 gunluk çıktı. Ama kalp atışını duyamadik. 10gun sonra tekrar gitcem
Ben sadece crinone ve folik asit kullaniyordum. 4 hafta daha devam edecegim crinone a.Kızlar merhaba tüp bebek yaptıranlar olumlu olanlar hangi ilaçlara devam ediyor
Kesemi gördüm şükür
Estrofemi bırakmamı söledi doktor
Crinone a devam edeceğim
Kaçıncı haftasasın cnmBen sadece crinone ve folik asit kullaniyordum. 4 hafta daha devam edecegim crinone a.
En iyisi 8haftalik olunca doktora gitmek valla canım böyle çok stres oluyor insan. Ben normalde beklerdim de tuhaf durumlar gelişti geçen hafta 4+3 Ken gitmiştim. Şimdi 6+5 haftalık cikti. 10gun daha stres şimdi. Herşey yolunda olsaydı bekleyip 8haftalikken giderdim heralde.oy maşallah hadi hayırlı olsun canım demek 6+5 te kalp atışı yok benimki bayram sonrasına kalır o zamn
bir hafta ileri yada geri olması mühim değil doktorlar hep söylerler canım bende hastanede çalışıyorum diye yolgeçen hanı gibi uğrayıp duruyorum dün kızımın hamileliği dönemi sonuçlarına baktım anam 2 hafta da bi ultrason çektirmişim kendime çok kızdım :) da bu defada kendimden çok umudum yok walla ultrason iki adım ötende oluncaEn iyisi 8haftalik olunca doktora gitmek valla canım böyle çok stres oluyor insan. Ben normalde beklerdim de tuhaf durumlar gelişti geçen hafta 4+3 Ken gitmiştim. Şimdi 6+5 haftalık cikti. 10gun daha stres şimdi. Herşey yolunda olsaydı bekleyip 8haftalikken giderdim heralde.
2180 beta hcg ile çooook minik bi kese gördüm bence kesin görürsün :)Kızlar cuma günü kan vermiştim pazartesi baktım beta 5618.9 çıkmış yarin kontrolum var gitsem karından gozukurmi sizce
Evet geçen hafta carsamba gittim yani ayın 9unda.keseyi gördük ,gerekli kan tahlillerini yaptı ve vitamin başladı.ayın 18inde kontrole çağırdı.anormal bir durum olursa erken gelebilirsin yada arayabilirsin dedi.şükür bir problem yaşamıyorum şimdilik.ayın 18ini bekliyorum.sen neler yaptın gittin mi doktora ?yada sağlığın nasıl ?Cook Sevindim aynı hafta olmasına. Siz ne yaptınız gittiniz mi doktora
Geçen hafta gittim 3000lerde olması lazım dedi doktor ama gözükmedi. Doktor küçük olduğundan çözülmemesi gayet normal korkulacak bişey yok dedi ama neden gözükmedi acaba bilemedim şimdide korkuyorum lütfen bol bol dua edin2180 beta hcg ile çooook minik bi kese gördüm bence kesin görürsün :)
Keseyi gördüğün zaman beta kaçtı canım. Benimde yarin kontrolüm geçen hafta gittik ama küçük olduğu için gözükmedi dedi doktor. Şimdi heyacanla bekliyorum . Hamdolsun sağlığım iyi sadece sürekli yorgun hissediyorum kendimi..Evet geçen hafta carsamba gittim yani ayın 9unda.keseyi gördük ,gerekli kan tahlillerini yaptı ve vitamin başladı.ayın 18inde kontrole çağırdı.anormal bir durum olursa erken gelebilirsin yada arayabilirsin dedi.şükür bir problem yaşamıyorum şimdilik.ayın 18ini bekliyorum.sen neler yaptın gittin mi doktora ?yada sağlığın nasıl ?
benimkide gözüktü dediğime bakma bi ara gördü çok çok minik bi kese var dedi sonra kayboldu bulamadı dün gelmiş olsan bunu bile göremezdim dedi muhtemelen :) herşeyi güzele yoralım güzel düşünelim bu grupta 9 ay paylaşacağımız hep güzel şeyler olsun inşallah her ayrıntıda sıkıntı aklımıza gelmesin lütfen bende öyle yapsam sizde bana kızın bu süreçte zaten çoook gel gitimiz olacak bu konuda tecrübeliyim :) yeri gelecek eşimizden görmediğimiz ilgi alaka anlayışı birbirimizden alacaz :)Geçen hafta gittim 3000lerde olması lazım dedi doktor ama gözükmedi. Doktor küçük olduğundan çözülmemesi gayet normal korkulacak bişey yok dedi ama neden gözükmedi acaba bilemedim şimdide korkuyorum lütfen bol bol dua edin
Çok doğru söylüyorsun canım. Aynen dediğin gibi sakin olup iyi dusunmeliyim. Teşekkür ederimbenimkide gözüktü dediğime bakma bi ara gördü çok çok minik bi kese var dedi sonra kayboldu bulamadı dün gelmiş olsan bunu bile göremezdim dedi muhtemelen :) herşeyi güzele yoralım güzel düşünelim bu grupta 9 ay paylaşacağımız hep güzel şeyler olsun inşallah her ayrıntıda sıkıntı aklımıza gelmesin lütfen bende öyle yapsam sizde bana kızın bu süreçte zaten çoook gel gitimiz olacak bu onuda tecrübeliyim :) yeri gelecek eşimizden görmediğimiz ilgi alaka anlayışı birbirimizden alacaz :)
Keseyi gördüğün zaman beta kaçtı canım. Benimde yarin kontrolüm geçen hafta gittik ama küçük olduğu için gözükmedi dedi doktor. Şimdi heyacanla bekliyorum . Hamdolsun sağlığım iyi sadece sürekli yorgun hissediyorum kendimi..
hoşgeldin canım endişe anneliğin olmazsa olmazı değer yüksek çıkar neden yüksek deriz düşük çıkar neden düşük deriz bizlerin doğası bu sanırım :) bu erken yada geç döllenmeyle alakalı bunları kafaya takma canım inşallah hamilelik sürecimiz yolunda gider her duyguyu zamanında yaşarız hep beraberMerhaba nasip olursa bende nisan annesi olucam. 2 yaşında bir oğlum var bu ikinci bebeğimiz olacak. Bugün kan testi sonucunu aldım 629 çıktı. İlk gebeliğimde kese göründü görünmedi çok stres olmuştum busefer doktora erken gitmeyi düşünmüyorum Bayram sonrası giderim muayeneye. Şimdiden başladı endişeler acaba değer düşükmü herşey yolundaymı bir akışına bırakamıyorum kendimi.
Canım ben en son 1agustosta yaptırdım 891di.sonra hiç yaptırmadım.9agustos için randevu aldım.randevu aldığım hastaneden yaptırmıştım testi ,doktor sistemden baktı tekrardan istemedi kan tahlilini direkt ultrasona girdim .Keseyi gördüğün zaman beta kaçtı canım. Benimde yarin kontrolüm geçen hafta gittik ama küçük olduğu için gözükmedi dedi doktor. Şimdi heyacanla bekliyorum . Hamdolsun sağlığım iyi sadece sürekli yorgun hissediyorum kendimi..
:) ben böyle bkıyorum sonra halimize gülüyorum birimiz çok bulantım var diye üzülüyo diğerimiz hiç bi belirti yok diye üzülüyo walla çok alemiz :) :)Çok doğru söylüyorsun canım. Aynen dediğin gibi sakin olup iyi dusunmeliyim. Teşekkür ederim