Aynen annelik fena bişey ne çabuk olayın Şok'unu atlattında endişelenmeye başladın duygularım karma karışık aslında en doğrusu bişey düşünmeden oğlumla Zaman'ı iyi değerlendirmekhoşgeldin canım endişe anneliğin olmazsa olmazı değer yüksek çıkar neden yüksek deriz düşük çıkar neden düşük deriz bizlerin doğası bu sanırım :) bu erken yada geç döllenmeyle alakalı bunları kafaya takma canım inşallah hamilelik sürecimiz yolunda gider her duyguyu zamanında yaşarız hep beraber
bende aynı şeyi düşünüyorum kızımla güzel güzel vakit geçirmek :) hoş vakit geçirmek denirse akşam eve gidip anca yemek bulaşık kızla geçirecek bi zamanım kalmıyo walla doğum sonrası ücretsiz izin alp yavrularımla geçireceğim uzuuun 2 yılın hayalini kuruyorumAynen annelik fena bişey ne çabuk olayın Şok'unu atlattında endişelenmeye başladın duygularım karma karışık aslında en doğrusu bişey düşünmeden oğlumla Zaman'ı iyi değerlendirmek
Küçük çocuklu anneler olacağız inşaallah.çoğumuzun 2. Çocuk ve YAŞ aralığı 2-2,5Aynen annelik fena bişey ne çabuk olayın Şok'unu atlattında endişelenmeye başladın duygularım karma karışık aslında en doğrusu bişey düşünmeden oğlumla Zaman'ı iyi değerlendirmek
Can'ım oğlum benim çokta düşkün bana babası ufak ufak alıştırmaya çalışıyor kendine ben emzirmeyi çok zor bıraktırdım nerdeyse üç ay olacak ama hala elini memeye koymadan uyumuyor en büyük zevki bu. Başka bebeği emzirdiğimi görünce ne yapacak bakalımKüçük çocuklu anneler olacağız inşaallah.çoğumuzun 2. Çocuk ve YAŞ aralığı 2-2,5
Temiz güvendiğin bir yerse yaptırabilirsin benceKızlar merhaba bişey sormak istiyorum bu dönemde özel bölge için ağda yaptırmak sakıncalımıdır sizce
benimki büyük :) ocakta 4 olcak inşallah en iyisini yapmışsınız ilk çocuğa hamileyken ikinciyi 2 yaşına gelince yaparım diyordumda hayaller ve gerçekler eşim şehir dışında çalışıyor kızımla ben bi başımıza ve çalışınca yük ağır geldi bi türlü cesaret edemedim yaş farkını açmamakta fayda varKüçük çocuklu anneler olacağız inşaallah.çoğumuzun 2. Çocuk ve YAŞ aralığı 2-2,5
bilemedimki ben olsam yaptırmazdım :) doktoruna sorabilirsin bi sakıncası olurmu diyeTemizliğinden şüphem yokta acı herhangi bir kasılmaya yada ani bir harekete neden olur mu diye korkuyorum yaptıran var mı acaba
Doktora pazartesi gidicem alttan muayene etmek gerekirse diye önceden halletmek istiyorum şimdiye kadar hep ağda yaptırdımbilemedimki ben olsam yaptırmazdım :) doktoruna sorabilirsin bi sakıncası olurmu diye
sen hadi yeni bıraktırmışsın benim daha bırakalı 2 yıl oluyo önünde üstümü giyinemiyorum memeee diye saldırıyor emeyimmi diyip gülüyor :) 25 ay büyük bir aşkla emdiCan'ım oğlum benim çokta düşkün bana babası ufak ufak alıştırmaya çalışıyor kendine ben emzirmeyi çok zor bıraktırdım nerdeyse üç ay olacak ama hala elini memeye koymadan uyumuyor en büyük zevki bu. Başka bebeği emzirdiğimi görünce ne yapacak bakalım
alttan yapmaz bence ilk hamileliğimde doğuma kadar hiç alttan muayene yaplmadı hep karından bakıldı şuan kaç haftalıktıDoktora pazartesi gidicem alttan muayene etmek gerekirse diye önceden halletmek istiyorum şimdiye kadar hep ağda yaptırdım
Benim hesabıma göre bu pazartesi 6. Haftaya başladım doktora gidince öğrenicem ama tam olarakalttan yapmaz bence ilk hamileliğimde doğuma kadar hiç alttan muayene yaplmadı hep karından bakıldı şuan kaç haftalıktı
Aynen bu soruyu soracaktım bende canımKızlar merhaba bişey sormak istiyorum bu dönemde özel bölge için ağda yaptırmak sakıncalımıdır sizce
Benim ki Allahtan Babacı baba evdeyken bana yükü yok.hala bezli hala bizle yatıyor.hala çok mız mız ne yapacam bilemiyorumCan'ım oğlum benim çokta düşkün bana babası ufak ufak alıştırmaya çalışıyor kendine ben emzirmeyi çok zor bıraktırdım nerdeyse üç ay olacak ama hala elini memeye koymadan uyumuyor en büyük zevki bu. Başka bebeği emzirdiğimi görünce ne yapacak bakalım
Ama en ideali 4 YAŞbenimki büyük :) ocakta 4 olcak inşallah en iyisini yapmışsınız ilk çocuğa hamileyken ikinciyi 2 yaşına gelince yaparım diyordumda hayaller ve gerçekler eşim şehir dışında çalışıyor kızımla ben bi başımıza ve çalışınca yük ağır geldi bi türlü cesaret edemedim yaş farkını açmamakta fayda var
Vallahi ben perşembe günü gitmeye karar verdim artık ufak ufak yaptırıcam yoksa sonrası daha kötü olucakAynen bu soruyu soracaktım bende canım
4 te doğmuş olsaydı daha iyiydi doğduğunda 5 e yaklaşacak :) rabbim hayırlısını nasip etsin bir ii aydır hep kardeş istiyordum sıpam inşallah brbirlerine arkadaş olurlarAma en ideali 4 YAŞ
Amin canım4 te doğmuş olsaydı daha iyiydi doğduğunda 5 e yaklaşacak :) rabbim hayırlısını nasip etsin bir ii aydır hep kardeş istiyordum sıpam inşallah brbirlerine arkadaş olurlar
Bende düşünüp dürüyorum yaVallahi ben perşembe günü gitmeye karar verdim artık ufak ufak yaptırıcam yoksa sonrası daha kötü olucak