2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kızlar şimdiden kilo alanınız var mi acaba,? Ben şimdiden 3 kiloya yakın almışım neredeyse

Kızlar bu kadar çok stres yapmayın. Bana doktorum tatile gidebilir miyiz diye sorduğumuzda "düşeceği varsa pamuklara da sarsan düşecek, stres yapma rahat ol, benim yerime de yüz" dedi. Kişiden kişiye elbette değişir ama evde hiç mi iş yapmıyorsunuz, dolmuşa halk otobüsüne de mi binmiyorsunuz, inanın uzun yol bunlardan daha az tehlikeli, otobüsler rahat kemerini tak bitti. Stres yook

Hadi gözün aydın canım, sağlıcakla kucağına da alırsın inşallahSeninle Doğum tarihimiz aynı sat 30 haziran mıydıGerçi benim ilki sezaryen olduğu için bu kez gününü beklemez dr sanırım amabakalım nasip artık, o günler bi gelsin de dr karnından mı baktı? Benim de Çarşamba var da randevum vajinal baktırmayı düşünmüyorum, açaba karnımdan da duyabilir miyiz diye heyecanlıyım

Kilo durumu evet takip edilmeli kesinlikle. Ben de her gun 30 dk yuruyorum. Gonlumden gecen normal dogum yapmak Allah izin verirse. Hem bu nedenle hem de kilo kontrolu icin basladim. Simdilik kilom ayni. Beslenme duzeni ile alakali olarak da her gun yumurta yiyorum 1 yada 2 tane, badem ceviz gun kurusu atistiriyorum aralarda, yogurt ve sut baya tuketiyorum cunku cok seviyorum normalde de. Bi de haftada 1 somon yiyordum. Simdi haftada 2 ye cikardim. Gunde 2 ogun arada badem ceviz atistirma seklinde. Ogun dedigim de ufak porsiyonlar hep. ya 1 yumurta domates peynir yada sebze yemegi 2 kasik. Ekmek asla yok tabiki bolca zeytinyagi ama:)

Bende ara ogün olarak çok kuruyemiş falan tuketiyorum 3 ogün süt içiyorum ama malesefki et et ürünleri yumurta yıllardır yigemiyorum. Bu konuda ne yapacağım bilmiyorum. Aynen çok doğru bende yarin doktora gidip bir sorun yoksa eğer insAllah her akşam yuruyuslerimi yapmak istiyorum. Ama sürekli elimde olmadan acikiyorum şimdi bile açlıktan midem bulanacak kadar acıktım yani o derece. Normalde yemekle alakası olan birisi değildim ne oluyor anlamıyorum ve kafamada kiloyu çok takiyorum. Ama bugünden sonra daha az yemeye dikkat edeceğim

Bu bayağı fazla .. Yani fazladan yiyorsun demek.. Bu aylarda genelde kilo alınmaz alınmamalı yani .. Dikkat etmelisin ..
Sürekli istemsizce acikiyorum . Normalde asla yemekle arası olmayan ben şimdi açlıktan midem bulana bulana uyandım. Sizin yeme düzenimiz nasıl acaba?. Kaç ogün yiyorsunuz.? ,

Korkma canım bende oğlanı kucağa aldıktan sonra oluyor içime bi korku geliyor.
hastaneye geldim kizlar. Gece sansim hic bitmedi sancidan cok kasma gibi alt karinda.. İnsallah sorun yoktur. Tum gece dinlenince sabaha dinc uyanmam gerekirdi ama sabahta devam ediyorsu tabii siddeti azalmisti ama hala var sonucta..

hastaneye geldim kizlar. Gece sansim hic bitmedi sancidan cok kasma gibi alt karinda.. İnsallah sorun yoktur. Tum gece dinlenince sabaha dinc uyanmam gerekirdi ama sabahta devam ediyorsu tabii siddeti azalmisti ama hala var sonucta..
Hastanede misin canım ne dedi doktor sıkıntı yok inşallah

Nasılsın canım

sabah bi gebelik testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm az öncede 8 tüp kan verdim heyecanla bekliyorum :)sizlerde durumlar nedir bulantıyı soranlar olmuş walla onun bir çaresi yok azıcık sabır ama bazlarında sabah yataktan çıkmadan çubuk kraker ile leblebi işe yarıyor bazılarında zencefilli limonata sakız yada naneli şeker ama her bünye farklı bende hiç biri işe yaramadı mesela.yolculu içinde bi arkadaş yazmış düşeceği varsa pamuklarada sarsan düşer düşüklere kromozomal sıkıntılar neden oluyor ilk haftalarda düşmüşsese ondada rabbimin bildiği bir hayır vardır tabiki sert hareketler yapmayalım endimizi yormayalımda yolculuk bunların içine girmiyor bence tabiki riskli bir gebelik değilse .ben mide bulantım çok olursa gidemeyebilirim ama onun dışında rabbim bir mani vermezse giderim inşallah çünkü ilerleyuen dönemler daha zorlanacaz hepimizin tatile ihtiyacı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…