Cuma tekrar cagirdi gorucez insallah bende bir gerildim acikcasi ama hayirlisi neyse o olsun insallah veren AllahBaya bi artmis. Hisli artislarda ikiz diolar :)))) gerci tek kese gordu diosun.
Bende eylul sonunda 8 saatlik bir yolculuga cikicam sorun olmaz insallahYa ben sormak istemiyorum kesin gitme dicek hem gitmek istiyorum hem korkuyorum
Hadi gözün aydın canım, sağlıcakla kucağına da alırsın inşallahEvet kızlar sonunda bugün doktora gittim. 6 hafta 3 günlük çıktı. Keseyi gördük. Doppler ultrasonda da kalp atışını gördük çok şükür. Darısı sizlerin başına olsun. Kalabalıklaşmışız. Yeni gelenler hoş geldiniz. Ben doktor için ilçemdeki devlet hastanesine gidiyorum memnunum.
Bu bayağı fazla .. Yani fazladan yiyorsun demek.. Bu aylarda genelde kilo alınmaz alınmamalı yani .. Dikkat etmelisin ..Kızlar şimdiden kilo alanınız var mi acaba,? Ben şimdiden 3 kiloya yakın almışım neredeyse
Bende ara ogün olarak çok kuruyemiş falan tuketiyorum 3 ogün süt içiyorum ama malesefki et et ürünleri yumurta yıllardır yigemiyorum. Bu konuda ne yapacağım bilmiyorum. Aynen çok doğru bende yarin doktora gidip bir sorun yoksa eğer insAllah her akşam yuruyuslerimi yapmak istiyorum. Ama sürekli elimde olmadan acikiyorum şimdi bile açlıktan midem bulanacak kadar acıktım yani o derece. Normalde yemekle alakası olan birisi değildim ne oluyor anlamıyorum ve kafamada kiloyu çok takiyorum. Ama bugünden sonra daha az yemeye dikkat edeceğimKilo durumu evet takip edilmeli kesinlikle. Ben de her gun 30 dk yuruyorum. Gonlumden gecen normal dogum yapmak Allah izin verirse. Hem bu nedenle hem de kilo kontrolu icin basladim. Simdilik kilom ayni. Beslenme duzeni ile alakali olarak da her gun yumurta yiyorum 1 yada 2 tane, badem ceviz gun kurusu atistiriyorum aralarda, yogurt ve sut baya tuketiyorum cunku cok seviyorum normalde de. Bi de haftada 1 somon yiyordum. Simdi haftada 2 ye cikardim. Gunde 2 ogun arada badem ceviz atistirma seklinde. Ogun dedigim de ufak porsiyonlar hep. ya 1 yumurta domates peynir yada sebze yemegi 2 kasik. Ekmek asla yok tabiki bolca zeytinyagi ama:)
Sürekli istemsizce acikiyorum . Normalde asla yemekle arası olmayan ben şimdi açlıktan midem bulana bulana uyandım. Sizin yeme düzenimiz nasıl acaba?. Kaç ogün yiyorsunuz.? ,Bu bayağı fazla .. Yani fazladan yiyorsun demek.. Bu aylarda genelde kilo alınmaz alınmamalı yani .. Dikkat etmelisin ..
hastaneye geldim kizlar. Gece sansim hic bitmedi sancidan cok kasma gibi alt karinda.. İnsallah sorun yoktur. Tum gece dinlenince sabaha dinc uyanmam gerekirdi ama sabahta devam ediyorsu tabii siddeti azalmisti ama hala var sonucta..Korkma canım bende oğlanı kucağa aldıktan sonra oluyor içime bi korku geliyor.
Merhaba haftanız sizinle aynı .bende bu hafta sadece biraz uykuya düşkünlük başladı onun haricinde hiçbirşeyi YokKızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor hamilelik. Belirtiler başladı mi ? Doktora gittinizmi ? Anlatın
Gece gece mi yaptın testi. Resmini at canım bi bakalımTesti yaptım. Ikinci cizgi o kadar silik çıktı ki var mi yok mu zor görüyorum.
Hastanede misin canım ne dedi doktor sıkıntı yok inşallahhastaneye geldim kizlar. Gece sansim hic bitmedi sancidan cok kasma gibi alt karinda.. İnsallah sorun yoktur. Tum gece dinlenince sabaha dinc uyanmam gerekirdi ama sabahta devam ediyorsu tabii siddeti azalmisti ama hala var sonucta..
deme yaaaaa offf ben daha doktora gitmedim sabah kanı verdim.kızımda gittiğim doktorum izindeymiş p.tesi gidecem yanna bakalım o ne diyecek bana sorsanız bi mahsuru yok riskli bi gebelik değilse bakalımCanım benim doktoruma sordum bende 12. Haftaya kadar yolculuk yaşak yormayacaksın dedi
Nasılsın canımhastaneye geldim kizlar. Gece sansim hic bitmedi sancidan cok kasma gibi alt karinda.. İnsallah sorun yoktur. Tum gece dinlenince sabaha dinc uyanmam gerekirdi ama sabahta devam ediyorsu tabii siddeti azalmisti ama hala var sonucta..
Beceremedim fotoğraf işini. Kan testi yaptircam bugun.Gece gece mi yaptın testi. Resmini at canım bi bakalım
İyice merak ettim resmi ya. Kan testini yaptır biran önce canım :)Beceremedim fotoğraf işini. Kan testi yaptircam bugun.
bat ne zaman dı değerin dahaçok düşükse çoook çoook silik çıkması normal canım sen yarında yapsan ona göre kanını versen daha iyi olmazmıBeceremedim fotoğraf işini. Kan testi yaptircam bugun.