2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Arkadaşlar yolculuk yapanınız yada yapacak olanınız varmı acaba ben bayram için 6 saatlik yola cıkıcaktım ama kararsızlık yaşıyorum suan 5+5 haftalığım
Bende bayramda 6-7 saatlik yolculuga cikacam bulantim baslarsa gitmem mumkun degil esimde kurbani ordan aldirdi kizimada anneannenlere gidecez denize girecen dedik cok arada kaldim walla

Arkadaşlar yolculuk yapanınız yada yapacak olanınız varmı acaba ben bayram için 6 saatlik yola cıkıcaktım ama kararsızlık yaşıyorum suan 5+5 haftalığım
Ben de gideceğim bayram için 4 saatlik bir yol canım korkuyorum aslında sakıncalı olur mu diye inşallah o zamana kalp atışını duyarız biraz daha rahat çıkarız yolculuğa

Bende bayramda 6-7 saatlik yolculuga cikacam bulantim baslarsa gitmem mumkun degil esimde kurbani ordan aldirdi kizimada anneannenlere gidecez denize girecen dedik cok arada kaldim walla
Ben giderken 2 yaşındaki oğlumla otobüs yolculuğu yapacağım birde oda biraz düşündürüyor aslında. Ben henüz doktorada gitmedim tereddütte kaldım yani

İnşallah canım ben de ailemden uzaktayım hamilelik sevincimi bile buruk yaşıyorum malum duygusallık arttı
İnşallah canım ya bende korkuyorum ama annemleride görmek istiyorum inşallah bi sorun olusturmaz yolculuk
Uzak olunca zor oluyor canım ya ben ilk hamileliğimde hiç gidemedim doktorum izin vermedi zor bi durum ama bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter

Mrb arkadaslar. Ilk bebegime hamileyim.çoookkkk da heyecanliyim. Bulantilarim basladi cok fena. 24 saat midem bulaniyo. Bunun bi cozumu yokmudur.
Hayirli olsun saglikla gelsin ins. Sabah bulantilari icin ben cubuk kraker yanima alirdim daha yataktan kakmadan yerdim bstiridi. Bulanti daha cok acliktan olur. Hiccc ac kalmamayq dikkat et.

Mrb arkadaslar. Ilk bebegime hamileyim.çoookkkk da heyecanliyim. Bulantilarim basladi cok fena. 24 saat midem bulaniyo. Bunun bi cozumu yokmudur.
Malesefffffffffff çözümü yok çaresi yok tek çare beklemek bulantı ilaçları hepsi yalan belki limon koklarsanız yada kahve işe yarar arada ağzınıza şeker atın buda iyi gelir belki.

Evet kızlar sonunda bugün doktora gittim. 6 hafta 3 günlük çıktı. Keseyi gördük. Doppler ultrasonda da kalp atışını gördük çok şükür. Darısı sizlerin başına olsun. Kalabalıklaşmışız. Yeni gelenler hoş geldiniz. Ben doktor için ilçemdeki devlet hastanesine gidiyorum memnunum.

Bulatı için kraker ve tuzlu limon yiyorum. Ekşi şeyler bastırıyor benim bulantımı. Son 1 haftadır arttı iyice. İdare ediyorum.

Kızlar ben ilk gebeliğimde çok bulantı çektim 19. Haftaya kadar... bana naneli şeker iyi geliyordu. İnşallah bu sefer bulantım olmaz olsada o kadar uzun sürmez. Çok bulantısı olanın kızı olur derler benim de kızım oldu bakalım bu sefer neyim olacak

Bugun cok yoruldum. Oglumuda biraz gezdireyim dedim. Bazen elimden tuttu bazen kucagimda .. 1 saat gezdik. Eve gelmemizle belimde bi agri basladi. Ardindanda sol kasikta bazende digerinde karin agrisina benzer siddetli sayilcak tarzda bi agri. Basimda agriyor. Migrenimde var korkuyorum tetikleyecek diye.. İnsallah birsey olmamistir.. Cok korkuyorum kizlar..

Bugun cok yoruldum. Oglumuda biraz gezdireyim dedim. Bazen elimden tuttu bazen kucagimda .. 1 saat gezdik. Eve gelmemizle belimde bi agri basladi. Ardindanda sol kasikta bazende digerinde karin agrisina benzer siddetli sayilcak tarzda bi agri. Basimda agriyor. Migrenimde var korkuyorum tetikleyecek diye.. İnsallah birsey olmamistir.. Cok korkuyorum kizlar..
Korkma canım bende oğlanı kucağa aldıktan sonra oluyor içime bi korku geliyor.

X