Et ve yumurta yiyemiyorsan balik falan ye ihmal etme yada baklagil olarak da fasulye yiyebilirsin. Ben de cok sevmiyorum et ama sebzeyle falan karistirimca yiyorum. Ama yumurta seviyorum onda sorun yok. Bi de bende demir eksikligi vardi, yemem de lazim yani:) Ferritin degerim 3, hgb 12.5 falandi demir kullaniyorum son 1 senedir. Aa bu arada folik asit takviyesi olarak hangisini kullaniyorsunuz?Bende ara ogün olarak çok kuruyemiş falan tuketiyorum 3 ogün süt içiyorum ama malesefki et et ürünleri yumurta yıllardır yigemiyorum. Bu konuda ne yapacağım bilmiyorum. Aynen çok doğru bende yarin doktora gidip bir sorun yoksa eğer insAllah her akşam yuruyuslerimi yapmak istiyorum. Ama sürekli elimde olmadan acikiyorum şimdi bile açlıktan midem bulanacak kadar acıktım yani o derece. Normalde yemekle alakası olan birisi değildim ne oluyor anlamıyorum ve kafamada kiloyu çok takiyorum. Ama bugünden sonra daha az yemeye dikkat edeceğim
Yaptırdım testi. Yarın alıcam sonucu. Hayırlısı.İyice merak ettim resmi ya. Kan testini yaptır biran önce canım :)
Bat 14 ağustostu, dün yani. Kan verdim sabah. Yarın alıcam sonucu. Hayırlısı.bat ne zaman dı değerin dahaçok düşükse çoook çoook silik çıkması normal canım sen yarında yapsan ona göre kanını versen daha iyi olmazmı
Sizin normal mi bilmiyorum. Benim tüp bebek onun içinde olabilirdeme yaaaaa offf ben daha doktora gitmedim sabah kanı verdim.kızımda gittiğim doktorum izindeymiş p.tesi gidecem yanna bakalım o ne diyecek bana sorsanız bi mahsuru yok riskli bi gebelik değilse bakalım
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallahYaptırdım testi. Yarın alıcam sonucu. Hayırlısı.
olabilir canım o durumda birşey demeyeyim tabiki doktorunuz ne demişse o dur..benim normal doktora şimdi gittim seyahatı sormayı unuttumSizin normal mi bilmiyorum. Benim tüp bebek onun içinde olabilir
hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınBat 14 ağustostu, dün yani. Kan verdim sabah. Yarın alıcam sonucu. Hayırlısı.
korkma git doktoruna kan ilacı başlar hemen gebeliktede kansızlık olabiliyor sakın det edip kendini üzme miniminacık bile olsa herşeyi hisseder yavrumarımız stres bizim düşmanımız unutma.yarını bekleme istersen yakınında hastane varsa gidebilecek durumdaysan git için rahat etsinKızlar sağlık ocağı aradı kan değerlerin çok düşük dedi 5 ay önce kan vermişsin ona baktım dedi yarın sabah gel tekrar kanına bakalım hem bu sonucu doktora da gösterirsin oda isteyecek dedi. Biraz panik yaparak konuştu kafama takıldı bi sıkıntı olurmu bebek gelişemez de düşer gibi konuştu çok korkuyorum kansızım diye bişey olurmu
hemen hemen aynı şeyleri söylemişiz :) size iyi yolculuklar iyi tatiller sanırım yurtdışına gidiyonuzBen son 10 günde iki kere uçağa bindim tatile gittim geldim. Bayramda 3,5 saat yine uçak yolculuğum var. 12. Hafta gibi yine 3,5 saat uçmam lazım. Doktor hepsini biliyo sorun yok dedi. Düşüğün sebebi genetik bozukluktur annenin yaptığı bir şey olamaz dedi. Tabii ki ağır işlerden kaçınmalıyız, koltuk itmemeliyiz mesela. Bir de çok uzun otobüs yolculukları yorucu olabilir, uçakta sorun yok ama otobüs sarsıyo malum. Yol çok uzun değilse gidersiniz bence.
Gidemem canım eşim malesef şehir dışına gitti 3 günlüğüne bende biyer bilmiyorum yeni taşındık. Haklısın stres en büyük düşman. Bişey olmaz inşallahkorkma git doktoruna kan ilacı başlar hemen gebeliktede kansızlık olabiliyor sakın det edip kendini üzme miniminacık bile olsa herşeyi hisseder yavrumarımız stres bizim düşmanımız unutma.yarını bekleme istersen yakınında hastane varsa gidebilecek durumdaysan git için rahat etsin
Sürekli istemsizce acikiyorum . Normalde asla yemekle arası olmayan ben şimdi açlıktan midem bulana bulana uyandım. Sizin yeme düzenimiz nasıl acaba?. Kaç ogün yiyorsunuz.? ,
Cok tesekkurler. Biz yurtdisinda yasiyoruz zaten, tatil icin gelmistik istanbula. Bayramda geri donuyoruz. Ama ikili test icin buraya gelmek istiyorum.hemen hemen aynı şeyleri söylemişiz :) size iyi yolculuklar iyi tatiller sanırım yurtdışına gidiyonuz
buraya gelmek istemenizin bir nedeni varmıdır yurtdışında daha kolay olmazmı yada daha güvenliCok tesekkurler. Biz yurtdisinda yasiyoruz zaten, tatil icin gelmistik istanbula. Bayramda geri donuyoruz. Ama ikili test icin buraya gelmek istiyorum.
yengeminde kan değerleri aşırı düşük gebelikleri süresince hep takviye aldı çok şükür 2 tane çocuğu var sağlıkları yerinde gereksiz strese sokuyorlar kızıma hamileyken doktorlar sinir hastası etmişti beni her kontrol sonrası günlerce ağlıyordum kafama vesvese soktular internette araştırmak hele facia takılma hiçbirşeyeGidemem canım eşim malesef şehir dışına gitti 3 günlüğüne bende biyer bilmiyorum yeni taşındık. Haklısın stres en büyük düşman. Bişey olmaz inşallah
Valla turkiyedeki saglik sistemi hic bir ulkede yok. Ben zaten Kuveyt'te yasiyorum, orda kürtaj yasak oldugu icin hic bir test yapilmiyor ne yazikki down testi bile, herkes yurtdisina cikip yaptiriyor. Sirf arap ulkelerinde degil, avrupada bile testler bizim kadar detayli degil. Turkiyede biraz da fazla para almak icin cok test ve ultrason var. Biz de nolur nolmaz diye paralari akitiyoruz iste.buraya gelmek istemenizin bir nedeni varmıdır yurtdışında daha kolay olmazmı yada daha güvenli
ben ikili üçlü testi yaptırmayabilirim ilk çocukta yaptırdım ama düşününce risk olsa bile aldırmayı düşünmüyorum yaptırmak gereksiz geldiValla turkiyedeki saglik sistemi hic bir ulkede yok. Ben zaten Kuveyt'te yasiyorum, orda kürtaj yasak oldugu icin hic bir test yapilmiyor ne yazikki down testi bile, herkes yurtdisina cikip yaptiriyor. Sirf arap ulkelerinde degil, avrupada bile testler bizim kadar detayli degil. Turkiyede biraz da fazla para almak icin cok test ve ultrason var. Biz de nolur nolmaz diye paralari akitiyoruz iste.
Haklısın aslında ilk hamileliğimde sürekli yattım hiçbişey yapmadım hem korkudan hem keyfini sürmek için :) Ama suan 2 yaşında bir oğlum var mecburen herşeyi yapıyorum yardım edecek kimsemde yok bu kez o kadar panik değilim rabbim korusun meleklerimiziKızlar bu kadar çok stres yapmayın. Bana doktorum tatile gidebilir miyiz diye sorduğumuzda "düşeceği varsa pamuklara da sarsan düşecek, stres yapma rahat ol, benim yerime de yüz" dedi. Kişiden kişiye elbette değişir ama evde hiç mi iş yapmıyorsunuz, dolmuşa halk otobüsüne de mi binmiyorsunuz, inanın uzun yol bunlardan daha az tehlikeli, otobüsler rahat kemerini tak bitti. Stres yook