- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
Bende bayramda 6-7 saatlik yolculuga cikacam bulantim baslarsa gitmem mumkun degil esimde kurbani ordan aldirdi kizimada anneannenlere gidecez denize girecen dedik cok arada kaldim wallaArkadaşlar yolculuk yapanınız yada yapacak olanınız varmı acaba ben bayram için 6 saatlik yola cıkıcaktım ama kararsızlık yaşıyorum suan 5+5 haftalığım
Ben de gideceğim bayram için 4 saatlik bir yol canım korkuyorum aslında sakıncalı olur mu diye inşallah o zamana kalp atışını duyarız biraz daha rahat çıkarız yolculuğaArkadaşlar yolculuk yapanınız yada yapacak olanınız varmı acaba ben bayram için 6 saatlik yola cıkıcaktım ama kararsızlık yaşıyorum suan 5+5 haftalığım
Merhaba canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah :) benim bulantılarım başlamadı henüz ben de acemiyim maalesefMrb arkadaslar. Ilk bebegime hamileyim.çoookkkk da heyecanliyim. Bulantilarim basladi cok fena. 24 saat midem bulaniyo. Bunun bi cozumu yokmudur.
İnşallah canım ya bende korkuyorum ama annemleride görmek istiyorum inşallah bi sorun olusturmaz yolculukBen de gideceğim bayram için 4 saatlik bir yol canım korkuyorum aslında sakıncalı olur mu diye inşallah o zamana kalp atışını duyarız biraz daha rahat çıkarız yolculuğa
İnşallah canım ben de ailemden uzaktayım hamilelik sevincimi bile buruk yaşıyorum malum duygusallık arttı çok özledim gidemezsek çok üzülürümİnşallah canım ya bende korkuyorum ama annemleride görmek istiyorum inşallah bi sorun olusturmaz yolculuk
Ben giderken 2 yaşındaki oğlumla otobüs yolculuğu yapacağım birde oda biraz düşündürüyor aslında. Ben henüz doktorada gitmedim tereddütte kaldım yaniBende bayramda 6-7 saatlik yolculuga cikacam bulantim baslarsa gitmem mumkun degil esimde kurbani ordan aldirdi kizimada anneannenlere gidecez denize girecen dedik cok arada kaldim walla
İnşallah canım ben de ailemden uzaktayım hamilelik sevincimi bile buruk yaşıyorum malum duygusallık arttı
Uzak olunca zor oluyor canım ya ben ilk hamileliğimde hiç gidemedim doktorum izin vermedi zor bi durum ama bebişlerimiz sağlıklı olsun yeterİnşallah canım ya bende korkuyorum ama annemleride görmek istiyorum inşallah bi sorun olusturmaz yolculuk
Hayirli olsun saglikla gelsin ins. Sabah bulantilari icin ben cubuk kraker yanima alirdim daha yataktan kakmadan yerdim bstiridi. Bulanti daha cok acliktan olur. Hiccc ac kalmamayq dikkat et.Mrb arkadaslar. Ilk bebegime hamileyim.çoookkkk da heyecanliyim. Bulantilarim basladi cok fena. 24 saat midem bulaniyo. Bunun bi cozumu yokmudur.
Malesefffffffffff çözümü yok çaresi yok tek çare beklemek bulantı ilaçları hepsi yalan belki limon koklarsanız yada kahve işe yarar arada ağzınıza şeker atın buda iyi gelir belki.Mrb arkadaslar. Ilk bebegime hamileyim.çoookkkk da heyecanliyim. Bulantilarim basladi cok fena. 24 saat midem bulaniyo. Bunun bi cozumu yokmudur.
Canım benim doktoruma sordum bende 12. Haftaya kadar yolculuk yaşak yormayacaksın dediArkadaşlar yolculuk yapanınız yada yapacak olanınız varmı acaba ben bayram için 6 saatlik yola cıkıcaktım ama kararsızlık yaşıyorum suan 5+5 haftalığım
B Beyazmelekk1 benimde çok yeni ama hafif bulantım oluyor.ağzıma 1 parça birşey atınca geçiyor çözümü bu gibiHayirli olsun saglikla gelsin ins. Sabah bulantilari icin ben cubuk kraker yanima alirdim daha yataktan kakmadan yerdim bstiridi. Bulanti daha cok acliktan olur. Hiccc ac kalmamayq dikkat et.
Korkma canım bende oğlanı kucağa aldıktan sonra oluyor içime bi korku geliyor.Bugun cok yoruldum. Oglumuda biraz gezdireyim dedim. Bazen elimden tuttu bazen kucagimda .. 1 saat gezdik. Eve gelmemizle belimde bi agri basladi. Ardindanda sol kasikta bazende digerinde karin agrisina benzer siddetli sayilcak tarzda bi agri. Basimda agriyor. Migrenimde var korkuyorum tetikleyecek diye.. İnsallah birsey olmamistir.. Cok korkuyorum kizlar..
Haklısın canım yeter ki iyi olsunlar napalımUzak olunca zor oluyor canım ya ben ilk hamileliğimde hiç gidemedim doktorum izin vermedi zor bi durum ama bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter
Ya ben sormak istemiyorum kesin gitme dicek hem gitmek istiyorum hem korkuyorumCanım benim doktoruma sordum bende 12. Haftaya kadar yolculuk yaşak yormayacaksın dedi
Srn doktoruna sordunmu peki canım?Haklısın canım yeter ki iyi olsunlar napalım