2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Evet insan tuhaf tuhaf şeylerden tiksiniyor hamileyken.
tv de bile yemek programı bakamadım ayyyy insan bebeğini kucağına alınca herşeyi cidden unuyormuş şimdi herşey birbir aklıma geliyor :) sonucu o kadar güzelki her sıkıntıya insan katlanıyorda asıl korkum kızımın üzülmesi beni o halde görmesini hiç istemem günde 30 a yakın istifra yani bebeğim çok etkilenir ona kıyamıyorum

Merhabs kızlar yazdıklarınızı okuyorum sürekli bende son adet tarihime göre bugun 6. Haftama başlıyorum ama bende hiç ama hiç bir değişiklik yok ne bulantı ne tiksinti haftaya pazartesi doktora gidicem korkuyorum herşey iyi mi acaba diye ne yspıcaz biz böyle 9 ay

Aynı düşünce bendede var ölü gibi oluyorum. İnşallah çok kötü geçmez.

Aynı düşünce bendede var ölü gibi oluyorum. İnşallah çok kötü geçmez.
aminnnnnnn inşallah canım ya çok hassas kızım babası şehir dışında çalışıyordu şimdiye kadar haftada bir gün tek gördü o yüzden bana aşırı bağlı her halimden sözümden surat ifademden çok etkileniyor her kararımda ilk başta onu düşünmek zorundayım rabbim inşallah onları üzmeden rahat geçireceğimiz bir gebelik nasip eder bizlere

Merhaba kizlarrr bugun doktora gittim keseyi gördük bi kac tahlil verdi saglik ocaginda yaptrcm 15 gun sonra da kalp atisi icin cagirdi
canim bneim cok sevindim hadi bakalim insallah kalp atisinida duyarsin bugun kac haftaliksin 6+0 mi

Bişey yapmıcaz bazen acısını bazen tadını çıkarcaz :)

Ben memnunum hastaneden aslinda cocuklarimi dra oraya goturuyorum kadin dogumu bilmiyordum arastirdim bezmialemden yeni bir dr gelmis bugun gittim keseyi gormek icin dr cok hosuma gitti guler yuzlu ilgiliydi ilk gorusmemize gore bundan sonrada iyi gideriz insallah

Ben memnunum hastaneden aslinda cocuklarimi dra oraya goturuyorum kadin dogumu bilmiyordum arastirdim bezmialemden yeni bir dr gelmis bugun gittim keseyi gormek icin dr cok hosuma gitti guler yuzlu ilgiliydi ilk gorusmemize gore bundan sonrada iyi gideriz insallah

Kizlar merhaba sat 13 temmuz gecen hafta 7 agustosta beta 31 9 agustosta 75 cikti bugun 14 agustosta dra gittim kese goruldu ama zar zor dr kucuk dedi tekrar beta istedi 2310 cikti bugun cuma kontrole cagirdi. Bana cok yuksek geldi hatta drda sasirdi sizce yuksek mi bu kadar fazla artmasinda bir anormallik olabilir mi?

Baya bi artmis. Hisli artislarda ikiz diolar :)))) gerci tek kese gordu diosun.

Arkadaşlar yolculuk yapanınız yada yapacak olanınız varmı acaba ben bayram için 6 saatlik yola cıkıcaktım ama kararsızlık yaşıyorum suan 5+5 haftalığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…