- 7 Ağustos 2017
- 377
- 211
- 28
Evet canım ama çok serindi çıkmak istemedim gerçekten
Ayyy canım âlemsina 101 kurtardı seni desene :)
Ama Dr sana 5+0 Demişti hesabına göre dimi canımBen 5+3 te gittim kalp atisini duyamadi alttan
tv de bile yemek programı bakamadım ayyyy insan bebeğini kucağına alınca herşeyi cidden unuyormuş şimdi herşey birbir aklıma geliyor :) sonucu o kadar güzelki her sıkıntıya insan katlanıyorda asıl korkum kızımın üzülmesi beni o halde görmesini hiç istemem günde 30 a yakın istifra yani bebeğim çok etkilenir ona kıyamıyorumEvet insan tuhaf tuhaf şeylerden tiksiniyor hamileyken.
Aynı düşünce bendede var ölü gibi oluyorum. İnşallah çok kötü geçmez.tv de bile yemek programı bakamadım ayyyy insan bebeğini kucağına alınca herşeyi cidden unuyormuş şimdi herşey birbir aklıma geliyor :) sonucu o kadar güzelki her sıkıntıya insan katlanıyorda asıl korkum kızımın üzülmesi beni o halde görmesini hiç istemem günde 30 a yakın istifra yani bebeğim çok etkilenir ona kıyamıyorum
aminnnnnnn inşallah canım ya çok hassas kızım babası şehir dışında çalışıyordu şimdiye kadar haftada bir gün tek gördü o yüzden bana aşırı bağlı her halimden sözümden surat ifademden çok etkileniyor her kararımda ilk başta onu düşünmek zorundayım rabbim inşallah onları üzmeden rahat geçireceğimiz bir gebelik nasip eder bizlereAynı düşünce bendede var ölü gibi oluyorum. İnşallah çok kötü geçmez.
canim bneim cok sevindim hadi bakalim insallah kalp atisinida duyarsinMerhaba kizlarrr bugun doktora gittim keseyi gördük bi kac tahlil verdi saglik ocaginda yaptrcm 15 gun sonra da kalp atisi icin cagirdi
5+4 um canim inss darisi kalp atisinacanim bneim cok sevindim hadi bakalim insallah kalp atisinida duyarsinbugun kac haftaliksin 6+0 mi
Bişey yapmıcaz bazen acısını bazen tadını çıkarcaz :)Merhabs kızlar yazdıklarınızı okuyorum sürekli bende son adet tarihime göre bugun 6. Haftama başlıyorum ama bende hiç ama hiç bir değişiklik yok ne bulantı ne tiksinti haftaya pazartesi doktora gidicem korkuyorum herşey iyi mi acaba diye ne yspıcaz biz böyle 9 ay
Ben memnunum hastaneden aslinda cocuklarimi dra oraya goturuyorum kadin dogumu bilmiyordum arastirdim bezmialemden yeni bir dr gelmis bugun gittim keseyi gormek icin dr cok hosuma gitti guler yuzlu ilgiliydi ilk gorusmemize gore bundan sonrada iyi gideriz insallahbende 28 gunde bir oluyordum. 28. Gun meraktan test yaptim aninda cift cizgi belirdi. Ama hic belirti falan yoktu. Sadece gogsumde sut iniyo gibi agri oluyodu. Sıkıncada sut geldi. Test sonucundan sonra ertesi gun kasik agrilari karin agrisi bas donmesi goz kararmasi basladi.
ya bilemiyorum gop medical bana ticarethane gibi geliyor. Nedense suslu puslu otel havasinda bi hastane yapmislar ama guven vermiyor... Daha once sultanciftligindeydi oradan tasindilar. Kadin dogumdan kimse memnun degildi. Simdi kadroyu baya bi yenilemisler ama yinede birseyler eksik.. Gecen yil arkadasim 8 haftalik bebegini kaybetti. 3 gunde bir dr. Gidiyordu oraya. Ama dr 8. Haftada bebek 2 haftadir hic gelismemis kalbi atmiyor dedi aldilar.. Devamli kontrolde olan hastanin 2 haftadir geloeyen bebegini fark etmediniz mii.. Ama whatsup nosu vermekle 24 saat yazabilirsiniz demekle olmuyor iste..
Ben memnunum hastaneden aslinda cocuklarimi dra oraya goturuyorum kadin dogumu bilmiyordum arastirdim bezmialemden yeni bir dr gelmis bugun gittim keseyi gormek icin dr cok hosuma gitti guler yuzlu ilgiliydi ilk gorusmemize gore bundan sonrada iyi gideriz insallahbende 28 gunde bir oluyordum. 28. Gun meraktan test yaptim aninda cift cizgi belirdi. Ama hic belirti falan yoktu. Sadece gogsumde sut iniyo gibi agri oluyodu. Sıkıncada sut geldi. Test sonucundan sonra ertesi gun kasik agrilari karin agrisi bas donmesi goz kararmasi basladi.
ya bilemiyorum gop medical bana ticarethane gibi geliyor. Nedense suslu puslu otel havasinda bi hastane yapmislar ama guven vermiyor... Daha once sultanciftligindeydi oradan tasindilar. Kadin dogumdan kimse memnun degildi. Simdi kadroyu baya bi yenilemisler ama yinede birseyler eksik.. Gecen yil arkadasim 8 haftalik bebegini kaybetti. 3 gunde bir dr. Gidiyordu oraya. Ama dr 8. Haftada bebek 2 haftadir hic gelismemis kalbi atmiyor dedi aldilar.. Devamli kontrolde olan hastanin 2 haftadir geloeyen bebegini fark etmediniz mii.. Ama whatsup nosu vermekle 24 saat yazabilirsiniz demekle olmuyor iste..
Baya bi artmis. Hisli artislarda ikiz diolar :)))) gerci tek kese gordu diosun.Kizlar merhaba sat 13 temmuz gecen hafta 7 agustosta beta 31 9 agustosta 75 cikti bugun 14 agustosta dra gittim kese goruldu ama zar zor dr kucuk dedi tekrar beta istedi 2310 cikti bugun cuma kontrole cagirdi. Bana cok yuksek geldi hatta drda sasirdi sizce yuksek mi bu kadar fazla artmasinda bir anormallik olabilir mi?
Kizlar merhaba sat 13 temmuz gecen hafta 7 agustosta beta 31 9 agustosta 75 cikti bugun 14 agustosta dra gittim kese goruldu ama zar zor dr kucuk dedi tekrar beta istedi 2310 cikti bugun cuma kontrole cagirdi. Bana cok yuksek geldi hatta drda sasirdi sizce yuksek mi bu kadar fazla artmasinda bir anormallik olabilir mi? Canım cuma kese kontrolüne mi çağırdı.başka dr a da git bence nasıl kese küçükmüş anlamadım
Guzel haberlerini bekliyoruz canim ben 4 gun kala ogrenmistimBugün bat günüm. Test aldım. Sabah yapicam. Hayırlısı.
Evet ama taaa 10 gun sonra gel dedi kalp atisi icin. Yine alttan bakacak kesinAma Dr sana 5+0 Demişti hesabına göre dimi canım