2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
bu arada bendede kasiklarda batma ani hareketlerde kramp ağrı oluyor aşırı yorgunluk hissi ve uyku onun dışında kızımı hala emziriyorum yani emzik niyetine kullaniyor desem daha dogru olur

Canım doktorum bana Folbiol diye bir ilaç verdi. Senin ne acaba

Çok doğru diyorsun canım bende bundan sonra yediklerimi iyice bir düzene sokmam lazım . Bundan sonra asla ekmek yemeyeceğim tesekkurler

et yiyemiyorsan yeşil mercimek tüket protein oranı çok yüksektir semizotu yiyebilirsin beyaz et yiyebiliyorsan haftada bir muhakkak balık ye şuan mevsimi değil somon en rahat bulunacak balık marmara hamsi ve istavritide var ama bulunduğun il neresi bilmiyorum ben ankarada pek bulamıyorum.günde bir muz bir maden suyu tüketmeye çalışın mineral açıklarını kapatın.ben daha yememe pek dikkat etmiyorum zaten diyetteydim kilom çooook fazla devam ediyorum kahvaltıda 1.5 dilim ekmekle peynir zeytin öğlen iş yerinde bir parça et ve iki üç kaşık sebze yemeği akşamda çoğunluk salata yanında ufak bi porsiyon et tüketiyorum sabah dışında ekmek yemiyorum listeye almam gereken süt ceviz yumurta var çalıştığımdan dolayı onları ihmal ediyorum şuan odamda kimse bilmiyor mesleğiden ötürü erkeklerle çalışıyorum şimdi yumurta süt getirsem dikkat çeker utanırım bi tek hafta sonları yumurta yiyorum.

folidoce ye başlayacam b12 takviyeli ve gebeliklerde b12 çok dşüyor kızımda en alt seviyeye inmişti takviye aldığım halde

kizlar merhabalar.. Kist varmis o agri yapabilirmis. Suan kesenin 3 4 kati kadar buyuklukte. Bikac sonra kendiliginden yok olur. Cok agrin olursa 1 minoset ic dedi.
geçmiş olsun canım polikistik overmi sendeki benimde kasık ağrım çoook fazla ondan olabilirmi bilemedim

geçmiş olsun canım polikistik overmi sendeki benimde kasık ağrım çoook fazla ondan olabilirmi bilemedim
bilmiyorum ki cnm. Oglumdada hemen hamile kalamamistim 7 ay sonra oldu. O zaman 2015 sene basi gibi tahlil yapilmosti pco baslangici gibi demisti.. Sonrada bi daha kontrol olmadim hersey normaldi 28 gunde bir adet oluyordum. Simdiki gebeligimdede yine 6 ay sonra hamile kalabildim. Sanirim pco ile alakali olabilir. Ama dr fazla onemsemedi. Agrinin kaynagi kist bebek iyi kese guzel. Bikac aya kist gecer dedi.

Bilgilendirdigin için çok sağol canım. Bende Ankarayim

Kızlar merhaba tüp bebek yaptıranlar olumlu olanlar hangi ilaçlara devam ediyor
Kesemi gördüm şükür
Estrofemi bırakmamı söledi doktor
Crinone a devam edeceğim

pco geçmiyo be canım ama bende lisedendir var ve şükür rabbime adet düzensizliğim falan olmadı kızımda hemen hamile kalmıştım şimdi 6. ay rabbim nasip etti ama eşim şehir dışında çalışyor günleride denk getirememiş olabiliriz hiç bilmiyorum çok şükür ileri değil demekki diyorum çünkü bazi pko lar çok sıkıntı verebiliyor bi arkadaşım çok zor adet görüyor 4-5 yıl çocuğu olmadı onunda çeşitleri var demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…