bende 2015 kasım annesiyimbende 2013 kasım annesiyim :)
Kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor hamilelik. Belirtiler başladı mi ? Doktora gittinizmi ? Anlatın
Hastanede misin canım ne dedi doktor sıkıntı yok inşallah
kizlar merhabalar.. Kist varmis o agri yapabilirmis. Suan kesenin 3 4 kati kadar buyuklukte. Bikac sonra kendiliginden yok olur. Cok agrin olursa 1 minoset ic dedi.Nasılsın canım
Canım doktorum bana Folbiol diye bir ilaç verdi. Senin ne acabaEt ve yumurta yiyemiyorsan balik falan ye ihmal etme yada baklagil olarak da fasulye yiyebilirsin. Ben de cok sevmiyorum et ama sebzeyle falan karistirimca yiyorum. Ama yumurta seviyorum onda sorun yok. Bi de bende demir eksikligi vardi, yemem de lazim yani:) Ferritin degerim 3, hgb 12.5 falandi demir kullaniyorum son 1 senedir. Aa bu arada folik asit takviyesi olarak hangisini kullaniyorsunuz?
Hoşgeldin canım aramıza.bu arada bendede kasiklarda batma ani hareketlerde kramp ağrı oluyor aşırı yorgunluk hissi ve uyku onun dışında kızımı hala emziriyorum yani emzik niyetine kullaniyor desem daha dogru olur
Cook Sevindim aynı hafta olmasına. Siz ne yaptınız gittiniz mi doktoraMerhaba haftanız sizinle aynı .bende bu hafta sadece biraz uykuya düşkünlük başladı onun haricinde hiçbirşeyi Yok
Çok doğru diyorsun canım bende bundan sonra yediklerimi iyice bir düzene sokmam lazım . Bundan sonra asla ekmek yemeyeceğimBak sabah bende öyle kalkıyorum ..
Sabah bir yumurta bir bardak süt ve üç kırılmış ceviz yiyorum sonra öğlen arası meyve süt dayanamazsam bir dilim tam buğday ekmegiyle peynir yiyorum akşamda değişiyor ya nohut, kuru fasulye, et, ıspanak, kabak ama yanına ekmek tüketmiyorum. Yediğim yemeğe göre değişkenlik değişebiliyor menemen yapsam yerim yani .. Ha birde akşama doğru bir avuç kabak çekirdeği citliyorum ..
hoş buldum:)Hoşgeldin canım aramıza.
Bebeğini sütten kesecekmisin. Sanki hamileyken kesmek gerekiyor diye duymuştumhoş buldum:)
merhaba hoşgeldin ilk haftalarda emzirmenin bir sakıncası yok ama 4 aydan sonra iyi değil çünkü meme ucu hassaslaşıyor erken doğumu tetikliyormerhabalar arkadaslar bende 2.ye 5+5 hamileyim kizim 20 aylik adim duygu bu arada
et yiyemiyorsan yeşil mercimek tüket protein oranı çok yüksektir semizotu yiyebilirsin beyaz et yiyebiliyorsan haftada bir muhakkak balık ye şuan mevsimi değil somon en rahat bulunacak balık marmara hamsi ve istavritide var ama bulunduğun il neresi bilmiyorum ben ankarada pek bulamıyorum.günde bir muz bir maden suyu tüketmeye çalışın mineral açıklarını kapatın.ben daha yememe pek dikkat etmiyorum zaten diyetteydim kilom çooook fazla devam ediyorum kahvaltıda 1.5 dilim ekmekle peynir zeytin öğlen iş yerinde bir parça et ve iki üç kaşık sebze yemeği akşamda çoğunluk salata yanında ufak bi porsiyon et tüketiyorum sabah dışında ekmek yemiyorum listeye almam gereken süt ceviz yumurta var çalıştığımdan dolayı onları ihmal ediyorum şuan odamda kimse bilmiyor mesleğiden ötürü erkeklerle çalışıyorum şimdi yumurta süt getirsem dikkat çeker utanırım bi tek hafta sonları yumurta yiyorum.Bende ara ogün olarak çok kuruyemiş falan tuketiyorum 3 ogün süt içiyorum ama malesefki et et ürünleri yumurta yıllardır yigemiyorum. Bu konuda ne yapacağım bilmiyorum. Aynen çok doğru bende yarin doktora gidip bir sorun yoksa eğer insAllah her akşam yuruyuslerimi yapmak istiyorum. Ama sürekli elimde olmadan acikiyorum şimdi bile açlıktan midem bulanacak kadar acıktım yani o derece. Normalde yemekle alakası olan birisi değildim ne oluyor anlamıyorum ve kafamada kiloyu çok takiyorum. Ama bugünden sonra daha az yemeye dikkat edeceğim
folidoce ye başlayacam b12 takviyeli ve gebeliklerde b12 çok dşüyor kızımda en alt seviyeye inmişti takviye aldığım haldeEt ve yumurta yiyemiyorsan balik falan ye ihmal etme yada baklagil olarak da fasulye yiyebilirsin. Ben de cok sevmiyorum et ama sebzeyle falan karistirimca yiyorum. Ama yumurta seviyorum onda sorun yok. Bi de bende demir eksikligi vardi, yemem de lazim yani:) Ferritin degerim 3, hgb 12.5 falandi demir kullaniyorum son 1 senedir. Aa bu arada folik asit takviyesi olarak hangisini kullaniyorsunuz?
geçmiş olsun canım polikistik overmi sendeki benimde kasık ağrım çoook fazla ondan olabilirmi bilemedimkizlar merhabalar.. Kist varmis o agri yapabilirmis. Suan kesenin 3 4 kati kadar buyuklukte. Bikac sonra kendiliginden yok olur. Cok agrin olursa 1 minoset ic dedi.
bilmiyorum ki cnm. Oglumdada hemen hamile kalamamistim 7 ay sonra oldu. O zaman 2015 sene basi gibi tahlil yapilmosti pco baslangici gibi demisti.. Sonrada bi daha kontrol olmadim hersey normaldi 28 gunde bir adet oluyordum. Simdiki gebeligimdede yine 6 ay sonra hamile kalabildim. Sanirim pco ile alakali olabilir. Ama dr fazla onemsemedi. Agrinin kaynagi kist bebek iyi kese guzel. Bikac aya kist gecer dedi.geçmiş olsun canım polikistik overmi sendeki benimde kasık ağrım çoook fazla ondan olabilirmi bilemedim
Bilgilendirdigin için çok sağol canım. Bende Ankarayimet yiyemiyorsan yeşil mercimek tüket protein oranı çok yüksektir semizotu yiyebilirsin beyaz et yiyebiliyorsan haftada bir muhakkak balık ye şuan mevsimi değil somon en rahat bulunacak balık marmara hamsi ve istavritide var ama bulunduğun il neresi bilmiyorum ben ankarada pek bulamıyorum.günde bir muz bir maden suyu tüketmeye çalışın mineral açıklarını kapatın.ben daha yememe pek dikkat etmiyorum zaten diyetteydim kilom çooook fazla devam ediyorum kahvaltıda 1.5 dilim ekmekle peynir zeytin öğlen iş yerinde bir parça et ve iki üç kaşık sebze yemeği akşamda çoğunluk salata yanında ufak bi porsiyon et tüketiyorum sabah dışında ekmek yemiyorum listeye almam gereken süt ceviz yumurta var çalıştığımdan dolayı onları ihmal ediyorum şuan odamda kimse bilmiyor mesleğiden ötürü erkeklerle çalışıyorum şimdi yumurta süt getirsem dikkat çeker utanırım bi tek hafta sonları yumurta yiyorum.
pco geçmiyo be canım ama bende lisedendir var ve şükür rabbime adet düzensizliğim falan olmadı kızımda hemen hamile kalmıştım şimdi 6. ay rabbim nasip etti ama eşim şehir dışında çalışyor günleride denk getirememiş olabiliriz hiç bilmiyorum çok şükür ileri değil demekki diyorum çünkü bazi pko lar çok sıkıntı verebiliyor bi arkadaşım çok zor adet görüyor 4-5 yıl çocuğu olmadı onunda çeşitleri var demekbilmiyorum ki cnm. Oglumdada hemen hamile kalamamistim 7 ay sonra oldu. O zaman 2015 sene basi gibi tahlil yapilmosti pco baslangici gibi demisti.. Sonrada bi daha kontrol olmadim hersey normaldi 28 gunde bir adet oluyordum. Simdiki gebeligimdede yine 6 ay sonra hamile kalabildim. Sanirim pco ile alakali olabilir. Ama dr fazla onemsemedi. Agrinin kaynagi kist bebek iyi kese guzel. Bikac aya kist gecer dedi.
ankaranın neresi ??Bilgilendirdigin için çok sağol canım. Bende Ankarayim