2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230

İcini ferah tut degildir insalalh

Çay kahve belli miktardamı içiyorsun acaba ben ilk hamileliğimde hiç içmedim ama coğu kişide içiyor zararı yok demi :)
Hayatım ben tam Nescafé tutkunuydum aç karnına içmeden uyanamazdım ama kafeini bıraktım sadece çok açık 1 bardak Çay içiyorum .tabiki zararlı

Hayatım ben tam Nescafé tutkunuydum aç karnına içmeden uyanamazdım ama kafeini bıraktım sadece çok açık 1 bardak Çay içiyorum .tabiki zararlı
Banada doktorunm içme demiştide acaba fazlamı abartıyo diye düşünmüştüm bende kahvesiz yapamıyorum ama dayanmaya calosıyorum herşey yavrularımız için :)

Banada doktorunm içme demiştide acaba fazlamı abartıyo diye düşünmüştüm bende kahvesiz yapamıyorum ama dayanmaya calosıyorum herşey yavrularımız için :)
Aynen tatlım...:)yoksa ölüyorum kahve diye 2 Nescafé 1 Türk kahvesi içerdim ama napalım onlar iyi olsunda

Canım en son 95.31 Di arttımı bilmiyorum ki yarın bi kan vereyim içim rahat etsin zaten kan değerim çok düşük 8 lerde 1 sene önce ki normal doğum da çok kan kaybetmiştim
Verme kan bence de ne gerek var. Zaten cok yakinda kalp atisini duyacaksin insallah, ondan sonra bin turlu test icin kan alacaklar hastanede

Kızlar bu arada ıstanbulda olan varmı hangı hastanelere gıdıyorsunuz ben tam karar vermedım hastane konusunada
Ben ilk bebegimi Jinemed Fulya'da dogurdum. Simdi de oraya gidiyorum, doktorum da orda zaten. Muhtesem bir hastanedir, tam bir butik kadin dogum hastanesi.

Kizlar bende cok fena hemoroid oldu. Doktorum hamilelik yuzunden dedi. İlac da veremiyo hemoroid ilaclari cok zararliymis. Gunde iki kere sicak su banyosu dedi ama hic ise yaramiyo. Sokakta iki dk yurusem felaket aciyo, oturunca biraz rahatliyorum sonra yine basliyo cok fena

Kizlar hcg degerleriniz kac cikti. Haftasiyla beraber test yaptiginiz gunu yazar misiniz.
Benim. 5+2 de 5400 cikti.normalmi fazlami acaba
4+4 te 525 cikti 4+6 da 1325.. Gayet normal degerin. Gec dollenme falan degil yani.. Benim ilk gebeligimde 32. Gun hcg 11 di. Bunda ise 525.. İlk gebeligim gec dollenmeydi cunku..

Kızlar sizinde duygu degisimleriniz oluyor mu hiç ? Aniden ağlıyorum aniden gülüyorum. Dışardan gören deli sanacak

4+4 te 525 cikti 4+6 da 1325.. Gayet normal degerin. Gec dollenme falan degil yani.. Benim ilk gebeligimde 32. Gun hcg 11 di. Bunda ise 525.. İlk gebeligim gec dollenmeydi cunku..
Benin de ilki gec dollenmeysine ugrastik varmi uokmu diyeeeee. Ilk testim 4cikmisti

Ben geçen yıl oğluma hamileyken oldu proctolog kullandım.Ara ara geçti ama şimdi yine var.hamilelikte izin vermişti benim.doktorum

istanbul koca bi metropol.. Belki daha ayrintili yazsan elbet birileri gittigi memnun kaldigi dr yazarlar. Hangi ilcede dr ariyorsun cnm
Zaten büyük bır metropol olduğu ıcın ınsanın kafası karışıyor :) valla bı sayfa açtım nerde oturduğumu felan yazdm ayrıntılı ama dönüş olmadı onu anlatmaya çalıştım .. zeytınburnundayım ben cnm Avrupa yakası bı kaç yerı sordum telefondan fıyatlar ucmus ozellerın çoğunda

Merhaba cnm bı bakım netten pekı ucretlerı nedır bılgıverebılırmısın
Canim ucretleri hic bilemiyorum. Benim ozel saglik sigortam var dogumu kapsayan. Gecen dogumda hic para vermedik. Ama sgk geciyor orda muayene ucretleri indirimli bildigim kadariyla. Ara bir sor istersen normal dogum ve sezaryen ucretini. Ota Jinemed diye arat googleda. Bir de hastanelere mutlaka yenidogan bebek ucretini sor. Dogumdan sonraki bebek masraflari icin ayrica aliniyor. 1000 tl civari odemistik bebegin sigortasi olmadigi icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…