Ben kendi kendime günlük 1 kahve hakkı verdim. Rastgelirse ise içiyorum. Özellikle yapmıyorum.
Aynen tatlım...:)yoksa ölüyorum kahve diye 2 Nescafé 1 Türk kahvesi içerdim ama napalım onlar iyi olsunda
Hayırlısı olsun inşallah tez zamanda bir bebek haberi sizi sevindirir.Ben regl oldum bu ay kısmet değilmiş sizlere hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza versin
AminOğlumda beni çıldırtıyor Allah yardımcımız olsun
Hangi doktora ve hastNeye gitmeyi düşünüyorsunuz acaba?Bende bursada oturuyorum ama hangi hastaneye hangi doktora gideceğim belli. İnşallah memnun kalırım.
Canım benim hoşgeldin. Bebeğini sağlıkla,hayırla kucağına alırsın İnsAllah.Merhaba 2014 kasım anneleri forumundan sonra nasip 2018 nisan annelerineymiş.. ikinci bebeğimi bekliyorum henüz doktora gitmesem de.. güzel zamanlar geçiririz inşallah.. hayırlı olsun herkese..
Canım bende aynıyımAyyy kizlar bu hamileliklerde bana birseyler oluyor. Hayal dunyam bi genisliyor . Ruya alemlerinde geziyorum. Her gece hep ruyalarla bogusuyorum. Ve sadece hamile oldugumda gercek mi ruyami ayirt edemihorum. Uyaninca bile kendime gelmem zaman aliyor. Az once yine korkun dolu bi ruya gordum.aman ne entrikalar ne korku efektleri. Yazsam oscarlik senaryolar.. Bi rahat yok yawww.. Acayip tirstim wc ye bile esimi uyandirdim o goturdu. Sizin ruya alemleriniz ne durumda hamilelikten sonra var mi bi hareketlilik. Hirsizlar kopekler canavarlar....
aaa ben de çok rüya görmeye başladım ama hiç aklıma gelmemişti hamilelikten olacağıAyyy kizlar bu hamileliklerde bana birseyler oluyor. Hayal dunyam bi genisliyor . Ruya alemlerinde geziyorum. Her gece hep ruyalarla bogusuyorum. Ve sadece hamile oldugumda gercek mi ruyami ayirt edemihorum. Uyaninca bile kendime gelmem zaman aliyor. Az once yine korkun dolu bi ruya gordum.aman ne entrikalar ne korku efektleri. Yazsam oscarlik senaryolar.. Bi rahat yok yawww.. Acayip tirstim wc ye bile esimi uyandirdim o goturdu. Sizin ruya alemleriniz ne durumda hamilelikten sonra var mi bi hareketlilik. Hirsizlar kopekler canavarlar....
bende 2013 kasım annesiyim :)Merhaba 2014 kasım anneleri forumundan sonra nasip 2018 nisan annelerineymiş.. ikinci bebeğimi bekliyorum henüz doktora gitmesem de.. güzel zamanlar geçiririz inşallah.. hayırlı olsun herkese..
walla bu ay bende anormallik vardı zaten bir aydır hep hassas hep alıngan ve ağlaktım aşırı halsiz bitkin kasık ağrılarım hiç bitmedi ve 1 haftadır göğüslerime dokunamıyorum :) ama çocuk düşünmeye başladığımdandır psikolojikmen bu belirtileri yaşadığımdan vücudum beni kandırıyor sandım ve adetimi bekledim resmen dün gebelik testinin sonucunu gördükten sonra bile kendi kendime hadi canımmm dedim :)Kızlar sizinde duygu degisimleriniz oluyor mu hiç ? Aniden ağlıyorum aniden gülüyorum. Dışardan gören deli sanacak
Canım ben bugün dra gidicem belki keseyi görürüz diye gop medical park a gidicem drdan memnun kalırsam söylerimValla bende yazdım ıstanbulda giden var mı dıe ama cvb veren olmadı hatta bıde konu açtım orayada dönüş yapan olmadı napcem bılmıyorum
Aynı durum bende de var canım karmaşık karmaşık rüyalarla boğulup duruyorumAyyy kizlar bu hamileliklerde bana birseyler oluyor. Hayal dunyam bi genisliyor . Ruya alemlerinde geziyorum. Her gece hep ruyalarla bogusuyorum. Ve sadece hamile oldugumda gercek mi ruyami ayirt edemihorum. Uyaninca bile kendime gelmem zaman aliyor. Az once yine korkun dolu bi ruya gordum.aman ne entrikalar ne korku efektleri. Yazsam oscarlik senaryolar.. Bi rahat yok yawww.. Acayip tirstim wc ye bile esimi uyandirdim o goturdu. Sizin ruya alemleriniz ne durumda hamilelikten sonra var mi bi hareketlilik. Hirsizlar kopekler canavarlar....
Canım beta hcg n yükselmemiş olabilir. Kart testlerde silik çıkmıştı benim de ilk testlerimde. Ben de clear blue yaptım ama onda pozitif çıkmıştı. Hem de kac haftalık oldugu da yazıyordu. Sen beta hcg nin yükselmesini bekle. Bu arada adetin gecti mi?Kızlar la kafayı yiyeceğimmmmmm İki gündürlü test yapıyorum testler 1 saat sonra hafif çizgi çıkıyo .4 test hep aynı .en sonunda clearblue dijital olanı aldım negatif ama 1 saat sonra kırıp içini baktım ondada silik çizgi .SİZCE HAMİLE OLABİLİRMiYİM
Ederler niye etmesinler. Sen sonuclari basili al mutlakaPekı başka hastane bu testlerı kbl edermı sence yanı tekrar yapmak ısterlermı bak neler ogrenmıs olduk ya bı an evvel ıstanbulda hastane bulmam şart
Testlerin aciklamasini okursan belli bir sure sonra test degisebilir dikkate almayin yazar. İlk 5 dk daki sonuc onemli. Sen bence her gun bir tane test yap reglin geciktiyse yeter.Kızlar la kafayı yiyeceğimmmmmm İki gündürlü test yapıyorum testler 1 saat sonra hafif çizgi çıkıyo .4 test hep aynı .en sonunda clearblue dijital olanı aldım negatif ama 1 saat sonra kırıp içini baktım ondada silik çizgi .SİZCE HAMİLE OLABİLİRMiYİM
Bana fazla geldi ikiKizlar hcg degerleriniz kac cikti. Haftasiyla beraber test yaptiginiz gunu yazar misiniz.
Benim. 5+2 de 5400 cikti.normalmi fazlami acaba
Vermedim canım kan doktora gidip kalp atışını duyduktan sonra vercem sağlık ocağınaVerme kan bence de ne gerek var. Zaten cok yakinda kalp atisini duyacaksin insallah, ondan sonra bin turlu test icin kan alacaklar hastanede