2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Cok haklısın cnm daha erken en guzelını zaman gösterecek :dua:cok teşekkür ederım cnm
Rica ederim canım :) Desteğe çok ihtiyacımız oluyo hamilelikte. Benim ikinci hamileliğim ama sanki ilk gibi hissediyorum yine aynı heyecan aynı panik var :) Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah :)

Kızlar ben de 1 hafta önce öğrendim hamile olduğumu.umarım bu defa sağlıkla ilerler hamileliğim. Dün ağrım var diye gittim kese 10 mm göründü ama Bebek henüz içinde yok.umarım normaldir bu durum. Daha önce boş gebelik yaşadım,korku has safada
Canım içini ferah tut. Sakin kendini sıkma. Bol bol dua et

Ayy benimde bulansın artık midem feci yiyorum sonum ii olmayacak böyle giderse zaten şişmanım bide şimdi iyice yemeye başladım:KK43:
Bende aşırı yiyorum canım ve ınan çok korkuyorum herkes şimdiden kilo almışsın diyor. Bu da psikolojimi etkiliyor tabi

Valla bende yazdım ıstanbulda giden var mı dıe ama cvb veren olmadı hatta bıde konu açtım orayada dönüş yapan olmadı napcem bılmıyorum:KK43:

Bende aşırı yiyorum canım ve ınan çok korkuyorum herkes şimdiden kilo almışsın diyor. Bu da psikolojimi etkiliyor tabi
Acıkçası insanların yorumlarını pek umursayan biri deilim ama sağlıklı bi gebelik için dikkat etmek şart lakin ben hep yemek yemeyi seven biri oldum bu yüzden biraz kendimi dizginlemek te zorlanıyorum:oops:

Valla bende yazdım ıstanbulda giden var mı dıe ama cvb veren olmadı hatta bıde konu açtım orayada dönüş yapan olmadı napcem bılmıyorum:KK43:
istanbul koca bi metropol.. Belki daha ayrintili yazsan elbet birileri gittigi memnun kaldigi dr yazarlar. Hangi ilcede dr ariyorsun cnm

hangılerını dusunuyorsun bende karar veremedm
Daha önceki hamileliğimde minegül çobanoğluna gitmiştim ilgisinden memnundum ama suan bana cok uzak gaziemirdeyim yakın cevrelerde iyi bi doktor arayışındayım ilk randevum için devlet hastanesinden randevu aldım ama bakalım 2 tane özel hastane var yakınımda onlarda sezeryan doğum yapmıyolarmıs kafam cok karışık acıkcası

Doktora giden arkadaşlar keselerinin kaç mm olduğunu ve embriyonun görünüp görünmediğini yazabilir mi? Doktor bana 5 haftalık ve 10 mm keseniz var dedi. Ancak daha embriyo filan görünmüyor.Normal mi değil mi bilmiyorum.

:KK59:
Az öncede bana geldi o enerji yemek yap,evi topla ,Bulaşık yıka,banyo yap,Çay demle .şuan mayıştım eşimle karşılıklı Çay içiyoruz,aferin sana diyor:hamarat::olamaz::skandal:
Çay kahve belli miktardamı içiyorsun acaba ben ilk hamileliğimde hiç içmedim ama coğu kişide içiyor zararı yok demi :)

X