2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kızlar ben de 1 hafta önce öğrendim hamile olduğumu.umarım bu defa sağlıkla ilerler hamileliğim. Dün ağrım var diye gittim kese 10 mm göründü ama Bebek henüz içinde yok.umarım normaldir bu durum. Daha önce boş gebelik yaşadım,korku has safada

Kac haftalik gebesiniz ben 6+0 da gittim karindan gorunmedi 6+4 cagirdi .

Bende öyleydim kan görsem bayılacak gibi oluyordum ama insan bebeği için cok güçlü oluyo ozaman gelince:) Bence suan hamileliğinin tadını cıkarmaya bak ozaman geldiğinde nasılsa doğacak bir şekilde kendini boşa strese sokma canım:)

Benim.kesem ve yolk jesem gorundu ama icini ferah tut lutfen birsey olmaz insallah cnm.benim

Canım en son 95.31 Di arttımı bilmiyorum ki yarın bi kan vereyim içim rahat etsin zaten kan değerim çok düşük 8 lerde 1 sene önce ki normal doğum da çok kan kaybetmiştim

Kızlar 6 hafta 3 günlük olunca doktor randevum var kalp atışı duyulur mu?
aslinda dollenme zamanina bagli olarakta degisiklik gosterir. İlk gebeligimde 8+2 de gittim ama ultrason ölçümüne göre 7+1 cıkmıştı ve kalp atisini duymustuk. Bu arada baska bi dr. Bos gebelik bebek olusmamis keseyi alalim demisti. Yana yakila baska hastaneye gittim ve kalbi atiyodu bebegimin. Aslinda dr cihazina gore bile degisiyor olay

Canım en son 95.31 Di arttımı bilmiyorum ki yarın bi kan vereyim içim rahat etsin zaten kan değerim çok düşük 8 lerde 1 sene önce ki normal doğum da çok kan kaybetmiştim
Anladım canım sen bilirsin tabi kiben bat a bir gün kala idrar testi yaptım evde hatta kayınvalidemlerdeydik kimseye çaktırmadan yapacam diye göbeğim çatladıikinci çizgiyi görünce inanamadım, gün içinde sürekli baktım acaba yanlış mı gördüm diyeiki kere daha yaptım ve emin olunca adetten bi on gün sonrasına randevu alıp dr gittim. O da keseyi gördü test istemedi hiç.önceki gebeliğimde de öyle yapmıştı dr. Kalp atışını duyunca istemişti testi.amma konuştum ayy

Maşallah canım :)

Cok haklısın cnm daha erken en guzelını zaman gösterecek cok teşekkür ederım cnm

Kızlar bu arada ıstanbulda olan varmı hangı hastanelere gıdıyorsunuz ben tam karar vermedım hastane konusunada

Canım benimki tüp bebek en son adet tarihim 7 temmuz son adet tarihine bakarak hesap yapılıyor muş sanırım bakalım haftaya gitcem inşallah duyarım rahat ederim canım

Stres yapma. Kan testi ver acilde yada yarın sabah idrar testi yap. Ama stres yapma
Evet haklısın. Ama biraz daha bekleyecegim. Oğlumda hiç böyle olmamıştım, günüm geçene kadar test yapmamıştım. Bunda erken davrandım. Günümün geçmesini bekliycem. Tabi o zamana kadar regl olmazsam.

Bat ın yarın galiba test alıp yarın yap adet gününde öğrenebilirsin eğer varsa. Bizde merak ediyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…