Hadi ya. Arastirdim gebelikte cok yayginmis hemoroid. Doktorum ilk uc ay kullanma ilac dedi ki kendisi ilaca karsi degildir her seye dozunda izin verir ama bunda ilac kullanma dedi tirstim. Tup bebek oldugu icindir belki. Dayanamazsam alayim proctolog saolBen geçen yıl oğluma hamileyken oldu proctolog kullandım.Ara ara geçti ama şimdi yine var.hamilelikte izin vermişti benim.doktorum
E harika oyleyse. dogumu da karsilamasi super. Ama yine de emin ol policeyi yapan acentadan teyit al. Eger dogumlu pakete yeni basladiysan bekleme suresi olabilir. Yani bazi policeler de ilk bir sene yada ilk alti ay hamile kalinirsa karsilamaz fln yaziyo. Sen emin ol dogumu karsiladigina. Sonra istedigin hastaneyi secersinHade ya bak bu anlattıklarını hıc bılmıyordum bu arada benmde özel sağlık sıgortam var alıanz ayakta tedavıyı yüzde seksen karşılıyor doğumunda yüzde seksenını karşılıyor
Son adet tarihin nedir canim hesaplayalim hemen, 5 haftalik olunca keseyi gormek icin doktora gidebilirsin. Bir daha kan vermene gerek yokkizlar iyi geceler. 8 agustos sali günü evde gebelik testi yaptim ve cift cizgiyi gordum allahin izni ile. hemen hastaneye gidip kan verdim kan degerim salı gunu adetime 3 gun varken 200.2 cikti doktora sonuci gosterdim konusmak icin erken haftaya gel dedi. benim ilk gebeligim hic bi bilgim yok ne zaman gitmeliyim doktora.
tesekkur ederim canim benim son adet tarihim 14 temmuzSon adet tarihin nedir canim hesaplayalim hemen, 5 haftalik olunca keseyi gormek icin doktora gidebilirsin. Bir daha kan vermene gerek yok
Aradım cnm emın olmak ıcın öle dedı sıgortamız yenı degıl zaten smdı sehri dışındayım burda doktora gıttım yüzde yırmısını odedım muaynenınde bıde ılk muayeneme gıttım hastane bana 650 lıra masraf çıkardı ılk muayenede 124 lırasını odedım ılk muayenede fazla gbı geldı özel sıgorta olmasaydı o parayı verıcektık yanı bı kc test yaptı ısrar kültürü ve kan aldı bıde ultrason anlayamadım yanı ılk hamılelım olduğu ıcın pek anlayamıyorum açıkcası bu ıslerıE harika oyleyse. dogumu da karsilamasi super. Ama yine de emin ol policeyi yapan acentadan teyit al. Eger dogumlu pakete yeni basladiysan bekleme suresi olabilir. Yani bazi policeler de ilk bir sene yada ilk alti ay hamile kalinirsa karsilamaz fln yaziyo. Sen emin ol dogumu karsiladigina. Sonra istedigin hastaneyi secersin
Hayırlısı olsun. En kısa zamanda dileğin gerçek olur umarim.Ben regl oldum bu ay kısmet değilmiş sizlere hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza versin
Bugun 4+3 olmus. Yani 4 hafta 3 gunluk. Kese 5. Haftada goruluyor. Doktorun haftaya gel demesi mantikli. Sen tam 1 hafta sonra git kontrole. 21-22 agustos gibi.tesekkur ederim canim benim son adet tarihim 14 temmuz
hayirlisi. Bir dahakine insallahBen regl oldum bu ay kısmet değilmiş sizlere hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza versin
Canim o gittigin hastane sana gebelik dosyasi acmis ve testlere baslamis bile. Keske yaptirmasaydin ama nerden bilicen. Normalde 9 ay boyunca gitmeyi dusundugun hastanede dosya actirman lazim, orda butun testler yapilacak ve dosyana konulacak. Sen yapilan testlerin sonuclarini al cikti olarak, sonra hastanene ve doktora karar ver. Ona testlerini goster, yeni hastanende dosyana koysun hemsireler.Aradım cnm emın olmak ıcın öle dedı sıgortamız yenı degıl zaten smdı sehri dışındayım burda doktora gıttım yüzde yırmısını odedım muaynenınde bıde ılk muayeneme gıttım hastane bana 650 lıra masraf çıkardı ılk muayenede 124 lırasını odedım ılk muayenede fazla gbı geldı özel sıgorta olmasaydı o parayı verıcektık yanı bı kc test yaptı ısrar kültürü ve kan aldı bıde ultrason anlayamadım yanı ılk hamılelım olduğu ıcın pek anlayamıyorum açıkcası bu ıslerı
cok sagol canim benim cok stresliyim insallah saglikli bi gebeliktir. tam 2 yil bwkledik bugunu oyuzden panigim birazBugun 4+3 olmus. Yani 4 hafta 3 gunluk. Kese 5. Haftada goruluyor. Doktorun haftaya gel demesi mantikli. Sen tam 1 hafta sonra git kontrole. 21-22 agustos gibi.
Hic merak etme stres yapma. Neden sorun olsun ki? Gebeliklerin buyuk cogu saglikli:)cok sagol canim benim cok stresliyim insallah saglikli bi gebeliktir. tam 2 yil bwkledik bugunu oyuzden panigim biraz
kizlar iyi geceler. 8 agustos sali günü evde gebelik testi yaptim ve cift cizgiyi gordum allahin izni ile. hemen hastaneye gidip kan verdim kan degerim salı gunu adetime 3 gun varken 200.2 cikti doktora sonuci gosterdim konusmak icin erken haftaya gel dedi. benim ilk gebeligim hic bi bilgim yok ne zaman gitmeliyim doktora.
Bak testlerin listesini paylastim yukardaAradım cnm emın olmak ıcın öle dedı sıgortamız yenı degıl zaten smdı sehri dışındayım burda doktora gıttım yüzde yırmısını odedım muaynenınde bıde ılk muayeneme gıttım hastane bana 650 lıra masraf çıkardı ılk muayenede 124 lırasını odedım ılk muayenede fazla gbı geldı özel sıgorta olmasaydı o parayı verıcektık yanı bı kc test yaptı ısrar kültürü ve kan aldı bıde ultrason anlayamadım yanı ılk hamılelım olduğu ıcın pek anlayamıyorum açıkcası bu ıslerı
Hayirlisi olsun canim ons tez zamanda alirsin mujdeli haberiBen regl oldum bu ay kısmet değilmiş sizlere hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza versin