- 5 Temmuz 2014
- 211
- 77
Rica ederim canım :) Desteğe çok ihtiyacımız oluyo hamilelikte. Benim ikinci hamileliğim ama sanki ilk gibi hissediyorum yine aynı heyecan aynı panik var :) Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah :)Cok haklısın cnm daha erken en guzelını zaman gösterecekcok teşekkür ederım cnm
Canım içini ferah tut. Sakin kendini sıkma. Bol bol dua etKızlar ben de 1 hafta önce öğrendim hamile olduğumu.umarım bu defa sağlıkla ilerler hamileliğim. Dün ağrım var diye gittim kese 10 mm göründü ama Bebek henüz içinde yok.umarım normaldir bu durum. Daha önce boş gebelik yaşadım,korku has safada
Amiiin İnsaAllahMerhaba kızlar ben de yeni katıldım aranıza. Bende de bulantı yok aman olmasın da:) Arada hafif sancı oluyor sadece. Allah hepimize sağ salim sağlıcakla kavuşturmayı nasip etsin inşallah:)
Ayy benimde bulansın artık midem feci yiyorum sonum ii olmayacak böyle giderse zaten şişmanım bide şimdi iyice yemeye başladımDemekki hepimiz ayniyiz canım bende çok gittim öyle tuvalete. Şimdi ise mide bulantisiyla uyandım
Bende aşırı yiyorum canım ve ınan çok korkuyorum herkes şimdiden kilo almışsın diyor. Bu da psikolojimi etkiliyor tabiAyy benimde bulansın artık midem feci yiyorum sonum ii olmayacak böyle giderse zaten şişmanım bide şimdi iyice yemeye başladım
Acıkçası insanların yorumlarını pek umursayan biri deilim ama sağlıklı bi gebelik için dikkat etmek şart lakin ben hep yemek yemeyi seven biri oldum bu yüzden biraz kendimi dizginlemek te zorlanıyorumBende aşırı yiyorum canım ve ınan çok korkuyorum herkes şimdiden kilo almışsın diyor. Bu da psikolojimi etkiliyor tabi
Arkadaşlar aranızda İzmirde oln varsa hangi doktora gidiyorsunuz acaba ben karar veremedim henüz
istanbul koca bi metropol.. Belki daha ayrintili yazsan elbet birileri gittigi memnun kaldigi dr yazarlar. Hangi ilcede dr ariyorsun cnmValla bende yazdım ıstanbulda giden var mı dıe ama cvb veren olmadı hatta bıde konu açtım orayada dönüş yapan olmadı napcem bılmıyorum
Daha önceki hamileliğimde minegül çobanoğluna gitmiştim ilgisinden memnundum ama suan bana cok uzak gaziemirdeyim yakın cevrelerde iyi bi doktor arayışındayım ilk randevum için devlet hastanesinden randevu aldım ama bakalım 2 tane özel hastane var yakınımda onlarda sezeryan doğum yapmıyolarmıs kafam cok karışık acıkcasıhangılerını dusunuyorsun bende karar veremedm
Valla bende yazdım ıstanbulda giden var mı dıe ama cvb veren olmadı hatta bıde konu açtım orayada dönüş yapan olmadı napcem bılmıyorum
Az öncede bana geldi o enerji yemek yap,evi topla ,Bulaşık yıka,banyo yap,Çay demle .şuan mayıştım eşimle karşılıklı Çay içiyoruz,aferin sana diyorKızlaaaar bi enerji geldi ki ne enerji ben pazara gidiyorum oğluşum la ordanda kasaba görüşmek üzere :)
5 haftalık ses doktor ama adet tarihime göre 7 haftalık olması gerekiyormuş.doktor o yüzden ya geç döllenmedir ya da boş gebelik olma ihtimali var dedi.Kac haftalik gebesiniz ben 6+0 da gittim karindan gorunmedi 6+4 cagirdi .
Çay kahve belli miktardamı içiyorsun acaba ben ilk hamileliğimde hiç içmedim ama coğu kişide içiyor zararı yok demi :)
Az öncede bana geldi o enerji yemek yap,evi topla ,Bulaşık yıka,banyo yap,Çay demle .şuan mayıştım eşimle karşılıklı Çay içiyoruz,aferin sana diyor
Canım inşallah geç döllenmedir rabbim isteyen herkese sağlıklı yavrular nasip etsin bizede5 haftalık ses doktor ama adet tarihime göre 7 haftalık olması gerekiyormuş.doktor o yüzden ya geç döllenmedir ya da boş gebelik olma ihtimali var dedi.